Al een aantal bestellingen geplaatst bij Félena Fashion en wauw ! Hele goeie kwaliteit, ruim aanbod , telkens super snel ontvangen maar bovenal… Wat een service !! Ze helpen je waar nodig , zijn ber... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor de 1e keer besteld en zeer tevreden een goeie kwaliteit en heel snel geleverd zeker een grote aanrader .
Reakcja na opinię
Wauw super service. Als je vragen wilt in verband met maten helpen ze je geweldig goed voor de juiste kledingstukken te bestellen. Een echte aanrader om er zeker op te bestellen. Goed en verzorg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Webshop van kledij gericht aan stijlvolle dames en alle mooie mama's!

Odpowiedź od Félena Fashion
Zeer vlotte communicatie, vriendelijk en snel geholpen geweest. Binnen de 24u pakketje mogen ophalen 🥰

Odpowiedź od Félena Fashion
Tot nu toe 2 keer iets besteld van felenafashion en ik kan verzekeren het is niet de laatste keer.... hoe goed zitten de kledingstukken wel niet en hoe mooi zijn deze wel niet... nu heb ik een schitterende nieuwe broek en pull om mee uit te gaan..

Odpowiedź od Félena Fashion
Elke keer opnieuw zeer tevreden! Snelle verzending en kwalitatieve, mooie kledij!

Odpowiedź od Félena Fashion
Top producten vlotte communicatie heel tevreden 😊

Odpowiedź od Félena Fashion
Altijd snel bezorgd, kwaliteit van de kleding is goed en de kleding is betaalbaar ook als je niet veel te besteden hebt

Odpowiedź od Félena Fashion
Al een aantal bestellingen geplaatst bij Félena Fashion en wauw !
Hele goeie kwaliteit, ruim aanbod , telkens super snel ontvangen maar bovenal… Wat een service !! Ze helpen je waar nodig , zijn bereikbaar voor hun klanten , altijd vriendelijk echt een aanrader ! Voor mij de beste ervaring op vlak van webshops ! Dikke 10 op 10 Nick en Yalenka😍

Odpowiedź od Félena Fashion
Al een aantal jurken gekocht, is een andere stijl dan dat ik gewoon ben, ze zitten fantastisch!
Stuur ook foto door en ze zegt eerlijk haar mening
Heb ook een broek en topje besteld die zitten ook zeer goed
Kan al niet wachten tot de nieuwe collectie 🥰

Odpowiedź od Félena Fashion
Zeer tevreden over mijn aankoop, 4 jurken gekocht, ze zitten fantastisch, ook 2 leuke blazers, ik ben een gelukkige vrouw. Ik kijk alvast uit naar de volgende collectie 😍

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wow, mijn allereerste bestelling bij Félena Fashion en ik ben meteen fan! 😍 Snelle levering, kleedje past perfect en zit super mooi ✨.
Zeker niet mijn laatste aankoop!

Odpowiedź od Félena Fashion
Voor de 1ste keer items aangekocht. Ik heb brede heupen en is soms moeilijk om iets geschikt te vinden. Toen ik dat zag was ik meteen verkocht. Vandaag mijn pakketje gekregen en geopend en wat blijkt... alle 3 de jurken passen perfect over mijn brede heupen 😅 en zitten als gegoten 🥰 mij zien ze zeker terug!

Odpowiedź od Félena Fashion
Al 2 keer besteld en steeds een super snelle levering gehad! De kleding is van top kwaliteit. Ik krijg steeds complimenten als ik iets aanheb van Félena Fashion. Ik bestel hier zeker nog opnieuw! Dankjewel Yalenka en Nick voor deze TOPservice!

Odpowiedź od Félena Fashion
Supersnelle verzending. Dag nadien had ik het kleedje al in huis. Hele goeie kwaliteit! Ik twijfelde over de maat en werd meteen goed geholpen. Zooo blij met mijn aankoop!! Dankjewel, Nick en Yalenka!! ❤️

Odpowiedź od Félena Fashion
Ik heb onlangs 4 kleedjes besteld, heel goede en snelle service! Heel blij met alle kleedjes! Topkwaliteit ❣️ ik ga hier zeker nog meer bestellen!! 💗

Odpowiedź od Félena Fashion
Heel goede broek en top en zeer snelle levering.
Zeer te vreden hier!

Odpowiedź od Félena Fashion
Bestelling werd dag na bestelling al verzonden. Het pakketje zelf was heel mooi ingepakt. Er zat een persoonlijk kaartje bij als ook een onverwacht klein cadeautje. Ook de outfits zelf zijn heel mooi! Dankzij deze outfits kan ik terug stralen na mijn zwangerschap en me weer helemaal mezelf voelen! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Odpowiedź od Félena Fashion
Bestelling werd dag na bestelling al verzonden. Het pakketje zelf was heel mooi ingepakt. Er zat een persoonlijk kaartje bij als ook een onverwacht klein cadeautje. Ook het kleedje zelf is heel mooi! Ik heb door mijn zwangerschap heel lang altijd dezelfde “losse” kledij moeten aandoen, dankzij dit kleedje ga ik terug stralen en me weer helemaal mezelf voelen! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Wauw super service.
Goed en verzorgd verpakt, met heel veel liefde.
Ook kwaliteitsvolle kleding. Zeker op bestellen!

Odpowiedź od Félena Fashion
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.