fejzu

1. Hosting internetowy

Uwaga! Nie jesteśmy w stanie zweryfikowac opinii na trustpilot, przez co wiele z nich jest pisanych przez konkurencje lub osoby chcace nam zaszkodzic. Zapraszamy na discord aby przeczytac opinie napisane przez zweryfikowanych klientow hostingu

Wszystko działa świetnie + dobry support

Oferta hostingu bardzo dobra, i przede wszystkim tania. Zespół Fejzu pomógł mi w problemach takich jak np. zapłacenie innym sposobem, lub w zdobyciu różnych informacji, dodatkowo nie czekając do wieczora za co szacunek jest. Nie zostałem oszukany i wszystko działa dobrze. Oceniam na 5 gwiazdek.

27 czerwca 2024

Gorszego hostingu to ja jeszcze nie widziałem…

Gorszego hostingu to ja jeszcze nie widziałem co prawda jest tani ale support i tak samo dash jest chujowy pozdrawiam nic się nie chce zrobić ciągle wywala im węzły a na odpowiedź od supporta czekam już 3 dni trzymajcie się od tego hostingu z daleka pozdrawiam serdecznie.

8 czerwca 2024

Odpowiedź od fejzu

Witam. O problemie z węzłem poinformowaliśmy, było to spowodowane złym systemem antyddos. Zostało to aktualnie zmienione i wszystko działa idealnie. Zaproponowalismy każdemu kto miał problemy darmowe wPLN lub dni hostingu - wystarczyło napisać ticket. Ostatnimi dniami startowały u nas serwery posiadające ponad 100 osób bez żadnych problemów. Co do czekania na odpowiedź 3 dni jest to nieprawda, bo odpisujemy zawsze w przeciągu max. kilku godzin (aktualnie średni czas odpowiedzi na ticketach to 30minut). Jeżeli jednak tak sie wydarzyło wynikało to z tego, że mieliśmy duże zapełnienie ticketów i wystarczyło się PRZYPOMNIEĆ.

Nie polecam. Fajne ceny ale pomoc ze strony supportu serwera jest żenująca. Lepiej unikać tego hostingu. Pozdrawiam

8 czerwca 2024

Odpowiedź od fejzu

Witam. Pomagamy każdemu na ticket, ale należy pamiętać że jest to HOSTING MINECRAFT - nie zrobimy tutaj serwera za Ciebie, tylko możemy pomóc z sprawami techniczymi. Zresztą pomoc na support klientom często wykracza poza nasze podstawy i staramy się pomagać ze wszystkim. Średni czas odpowiedzi an tickety wynosi ok. 30 minut.

Wspaniały Hosting

Zero lagów, Dobry Support dosłownie z wszystkim ci pomogą. Maszyna wytrzymuje na dobrym pakiecie dosłownie wszystko. Na serwerze na którym gra 60os na spokojnie 12gb starcza. Nawet nie ma do czego się przyczepić. Polecam każdemu

15 lutego 2024

Dobra jakość, dobry AntyDDoS

Przeniosłem się z innego hostingu, ze względu na wcześniejsze ataki ddos których tamten hsoting nie mógł utrzymać. Teraz serwer działa cały czas bez żadnych problemów. Super!

15 kwietnia 2024

Serwer działa dobrze, ping w okolicach 30ms. Synchronizacja pomiędzy graczami w modpacku na Forge zawierającym ~100 modów działa płynnie.
Support pomocny, po otwarciu ticketa czekałem mniej niż 15 minut na odzew. Pomogli mi skonfigurować serwer, przeinstalować pliki i podpiąć dane pod WinSCP.
Korzystam z pakietu za 37,50zł - cena w moim odczuciu niska.
Polecam!

16 kwietnia 2024

Nie polecam, niestabilne usługi, pod niewygodnymi recenzjami odpisuje ze ktoś nie jest klientem, owszem nie jest, bo zrezygnował z waszych usług.

28 marca 2024

Odpowiedź od fejzu

Co do niestabilnych usług - nie jest to prawdą. Jesteśmy jedynie hostingiem, finałowa wydajność twojego serwera jest zależna od m.in.: wykupionego pakietu (ilość zasobów), pluginów, modów, optymalizacji, silnika, wersji oraz ilości graczy. Wszystkie specyfikacje dot. planów są wypisane przy każdym z nich, więc wybranie odpowiedniego planu zależy od twoich potrzeb. Uptime węzłów z ostatnich 30 dni to ~99.99% więc nasze usługi działają praktycznie nieprzerwanie. Co do zarzutu odnośnie pisania pod "niewygodnymi recenzjami" że ktoś nie jest klientem, są one jawnie pisane przez konkurencje do czego przyznał się właściciel konkurencyjnego hostingu. Dodatkowo jeżeli posiadałeś problem z wydajnością, mogłeś skontaktować się na ticket na discord czego obstawiam, że nie zrobiłeś. Nasz zespół jest aktywny, oraz odpisuje zazwyczaj w kilka godzin. Przy takowym problemie chętnie pomoglibyśmy z optymalizacją serwera, doradzilibyśmy jaki silnik wybrać, oraz co można zmienić aby polepszyć wydajność. Wystarczą chęci, ale skoro nie dajesz sobie samemu pomóc, jak mamy to zrobić?
Pozdrawiamy - zespół fejzu.pl

Hosting nie jest wydajny nie ma…

Hosting nie jest wydajny nie ma wsparcia ani nic żeby pomóc.

1 marca 2024

Odpowiedź od fejzu

Witam, jeżeli faktycznie jesteś klientem naszego hostingu to to co piszesz nie jest prawdą. Na naszym discordzie są tickety, na których odpowiadamy przeważnie w czasie od kilkunastu minut do maksymalnie kilku godzin. Oferujemy wysoka wydajne serwery, lecz najważniejszym aspektem jest
a) plan - jeżeli posiadasz pakiet, który ma niską ilość zasobów nie ma nic dziwnego w tym, że nie jest on w stanie utrzymać większego serwera.
b) wersji, pluginów, optymalizacji plików silnika itp.

Prawda o hostingu

Po dłuższym używaniu (około 1 tydzień) doszedłem do wniosku że nigdy więcej nic u nich nie zakupię. Miałem częste spadki TPS na serwerze, a to zniechęcało do rozgrywki, natomiast gracze mieli po 100+ pingu na serwerze, gdy zgłosiłem to do supportu to od razu zamknęli ticket, a gdy napisałem na czacie to dostałem mute i bana na ich serwerze discord + zabrali mi serwer który miałem do końca miesiąca. Przed tym widziałem jak ktoś z ich administracji (Foren lub Fejzu) zrobił backup moim plików na serwerze i je pobrał, widziałem wszystko w logach + nie tylko ja miałem taką sytuację. Bardzo słabo z ich strony, nigdy więcej nie skorzystam z ich usług, trzymajcie się od nich zdaleka.

27 lutego 2024

Odpowiedź od fejzu

Nie jesteś klientem naszego hostingu, prosimy o nie podawanie fałszywych informacji.

Nie miły hosting

Nie polecam hostingu, administracja nie chce pomóc
nie pozdrawiam

14 lutego 2024