Co do niestabilnych usług - nie jest to prawdą. Jesteśmy jedynie hostingiem, finałowa wydajność twojego serwera jest zależna od m.in.: wykupionego pakietu (ilość zasobów), pluginów, modów, optymalizacji, silnika, wersji oraz ilości graczy. Wszystkie specyfikacje dot. planów są wypisane przy każdym z nich, więc wybranie odpowiedniego planu zależy od twoich potrzeb. Uptime węzłów z ostatnich 30 dni to ~99.99% więc nasze usługi działają praktycznie nieprzerwanie. Co do zarzutu odnośnie pisania pod "niewygodnymi recenzjami" że ktoś nie jest klientem, są one jawnie pisane przez konkurencje do czego przyznał się właściciel konkurencyjnego hostingu. Dodatkowo jeżeli posiadałeś problem z wydajnością, mogłeś skontaktować się na ticket na discord czego obstawiam, że nie zrobiłeś. Nasz zespół jest aktywny, oraz odpisuje zazwyczaj w kilka godzin. Przy takowym problemie chętnie pomoglibyśmy z optymalizacją serwera, doradzilibyśmy jaki silnik wybrać, oraz co można zmienić aby polepszyć wydajność. Wystarczą chęci, ale skoro nie dajesz sobie samemu pomóc, jak mamy to zrobić?
Pozdrawiamy - zespół fejzu.pl