Præcis levering efter eget valg. Super lækker kvalitet og jeg har toiletpapir til 10 måneder hver gang ny levering kommer automatisk - fedt og prisen er stabil
Super tilfreds bruger her. Lækkert toiletpapir, som nemt og hurtigt opløses i vandet, så der er aldrig risiko for propper (selv med børn i huset) Altid hurtig levering, super kundeservice- je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt fantastisk toiletpapir. Vi får fast en kasse med 48 ruller hver 3 måned og er 3 voksne. Det passer perfekt. Prisen svarer til kun 100kr pr måned for lækkert kvalitets toiletpapir.
Napisane przez firmę
Fegopapir står for en visionær tilgang til bæredygtighed og miljøbevidsthed. Vi er et brand, der er dedikeret til at skabe papirprodukter, som kan bruges med god samvittighed. Vores grundlæggende princip er, at vi aldrig går på kompromis med miljøet. Vores papir er fremstillet uden brug af klor, og vi undgår plastmaterialer i vores emballage. Vi kompenserer også for vores CO2-udledning og donerer 50% af vores overskud til dansk naturfond for at bekæmpe afskovning og bevare vores unikke naturområder.
Baunehøjvej 10, 4242, Boeslunde, Dania
- +4542522290
- Kontakt@fegopapir.dk
- fegopapir.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk hurtig levering.
Fantastisk hurtig levering.
Rigtig godt toiletpapir i Bambus.
Præcis levering efter eget valg
Verdens bedste løsning på toiletpapir
Altid hurtig levering,nemt med abonnement bæredygtig løsning,miljøvenligt,god samvittighed.
Virkelig godt toiletpapir
Virkelig godt toiletpapir - været kunde i flere år
Helt fantastisk toiletpapir
Elsker fego papir og bampoo
Elsker fego papir og bampoo. Vi køber aldrig andet køkkenrulle og toiletpapir end fra fego. Lynhurtig levering også.
Virkelig godt toiletpapir og hurtig…
Virkelig godt toiletpapir og hurtig levering
Fortræffeligt papir
Fortræffeligt papir. Får toiletpapir ‘en gang om året. Det er den bedste løsning for mig.
Har fået ruller fra Fegopapir en…
Har fået ruller fra Fegopapir en årrække. Det er kvalitets-ruller af bambus. Jeg kan klart mere end varmt anbefale Fegopapir der ud over at levere bæredygtige produkter også er utroligt venlige og imødekommende når man har brug for det. Fleksible, engagerede, super virksomhed! 10 stjerner!!
Bedste produkter - bedste kundeservice
Jeg vil i aller højeste grad anbefale denne virksomhed og deres produkter. Det er simpelthen fantasiske produkter, der er bløde og stærke og så snart de rammer vandet, så opløses de nærmest. Produkterne er meget miljøvenlige og er forbundet med stor bæredygtighed. Virksomhedens kundeservice er uden sidestykke. Der er personlig telefonisk kundeservice, der bliver svaret på mails med det samme og så er de meget fleksible og rummelige ifht at imødekomme kunden ønsker! Virkelig anbefalelsesværdigt!!
Herligt med fast aftale om levering
Herligt med fast aftale om levering, så skal jeg ikke tænke mere på det. Dejligt toiletpapir og køkkenrulle, jeg er SÅ tilfreds - og glad for at redde en masse træer!
Altid hurtig levering 😁

Fantastisk godt toiletpapir
Fantastisk godt toiletpapir. Det er stærkt, drøjt i brug og behageligt.
Hurtig og nem levering.

Odpowiedź od FegoPapir - Feel good papir
Syntes det er det bedste toiletpapir…
Syntes det er det bedste toiletpapir der findes.

Godt og hurtigt
Har brugt dem i nogle år nu og det er altid et godt produkt og hurtigt leveret 8-)

Odpowiedź od FegoPapir - Feel good papir
Jeg har fast abonnement ved FegoPapir.
Jeg har haft et fast abonnement ved FegoPapir siden 2021 og de leverer altid til tiden samt deres toiletpapir er behageligt at bruge og miljørigtigt - What's not to like ;)