Reakcja na opinię
Superfornøyd med alle mine kjøp fra Feeling Friday! Kjolene sitter SÅ fint og er av god kvalitet som holder seg godt. Kundeservicen er også veldig hyggelig og til god hjelp om man skulle lure på noe<3... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nydelige kjoler med god kvalitet, og ikke minst en utmerket kundeservice!! De svarer fort på både instagram og mail, og hjelper alltid til 🩷 En trygg og god handleopplevelse, med fantastisk service... Zobacz więcej
0363, Oslo, Norwegia
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Returnerer en kjole og får tilbakemelding at det er flekker på kjolen og de sender den tilbake, vedlagt er to bilder av samme flekken (hvit flekk på størrelse med glidelåsen). Synes det er kjempe rart da jeg har prøvd kjolen 1 gang og den ellers har vært i esken. Sjekker dere kjolene før de sendes ut?
Fikk også beskjed at innpakningen måtte være den originale, og det kan jeg forstå, men den flekken forvirret meg veldig?

Odpowiedź od Feeling Friday
So pretty dresses, and the service is super! Would highly recommend🩷

Odpowiedź od Feeling Friday
Har wool tee i mange farger,,så fine med skjorte under..Hyggelig og rask bestilling fra dem..Anbefales på det varmeste..Hilsen fornøyd kunde

Odpowiedź od Feeling Friday
God service og raske leveringer, anbefales på det varmeste

Odpowiedź od Feeling Friday
Superfornøyd💕fine klær og super kundeservice! Glitterkjolen i sølv har fått flere turer ut😄

Odpowiedź od Feeling Friday
Alltid fornøyd med kjøpene hos Feeling Friday! <3 Rask levering, god kundeservice og ikke minst god kvalitet på produktene.

Odpowiedź od Feeling Friday
Kjæresten min ble veldig fornøyd med kjolen 👍

Odpowiedź od Feeling Friday
Jeg elsker wool t-shirt. Har i flere farger og bruker de masse. Det er alltid rask levering og utrolig hyggelig kundeservice <3 Anbefales på det sterkeste

Odpowiedź od Feeling Friday
Veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt fra Feeling Friday. Bra kvalitet og samsvarer med bildene. Fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Feeling Friday
Excellent service and quick delivery!🤩 And beautiful dresses🥰

Odpowiedź od Feeling Friday
Elsker de💗 Kjøpt masse fra de og alltid rask levering og god kundeservice, anbefales🥰

Odpowiedź od Feeling Friday
I bought a little dress from Feeling Friday , I did not like the quality which was very cheap polyester made in China and sent it back the next day . My refund was only half from what I paid . the customer service gave me a long clarification why they did not give me full refund , main reason was that I am from Uk which is not EU. So think twice before making purchase on that site . The quality definitely not worth it . Same as SHEIN only ten times more expensive and you won’t get your full refund . Plus the only delivery option they provide is DHL which you pay on the top of your dress . Never again for me

Odpowiedź od Feeling Friday
Nydelige kjoler med god kvalitet, og ikke minst en utmerket kundeservice!! De svarer fort på både instagram og mail, og hjelper alltid til 🩷 En trygg og god handleopplevelse, med fantastisk service 🌟

Odpowiedź od Feeling Friday
You buy a little dress of 112,95 euro.. you pay 8,95 shipping costs and 57,89 euro cost in Belgium for custom.... so a very very expensive dress from Norway to Belgium... Sorry, never again.

Odpowiedź od Feeling Friday
Kundeservicen er super, de svarer raskt på henvendelser og er alltid hjelpsomme. Jeg fikk pakken min allerede dagen etter jeg bestilte, noe som virkelig imponerte! Produktene jeg bestilte var også av veldig god kvalitet. Anbefales på det sterkeste🫶🏼

Odpowiedź od Feeling Friday
Veldig fornøyd med klærne jeg har kjøpt derfra. Wool Tee spesielt. Fantastisk service og superrask levering hver gang.

Odpowiedź od Feeling Friday
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.