Besteld op 18 december en nog niets gehoord wanneer ik product kan afhalen.
Ik wilde iets hebben om mij te helpen met sporten en sneller vooruitgang te zien. Daarom heb ik gevraagd wat daarbij goed paste en ze hebben mij duidelijk uitgelegd wat ik nodig had en vervolgens ook... Zobacz więcej
Wacht al meer dan een week op mijn bestelling. Via contactformulieren wordt er niet gereageerd en ook niet via de mail. Heb ook geen link ontvangen dat het onderweg is. Kortom is de communicatie slech... Zobacz więcej
Er waren wat foutjes in de website waardoor mn eerste bestelling niet goed zou worden afgerond. Maar netjes opgelost door de eigenaar na wat rugsteuntjes. Prima product!
'Good nutrition is our mission' FeelingFit Nutrition staat voor een kwalitatief hoogwaardig product en is speciaal samengesteld voor de ervaren maar zeker ook voor de alledaagse sporter. De supplementen en pakketten zijn met zorg samengesteld en sluiten aan op jouw sportdoel. Op onze site informeren we je over de producten die het beste bij je sportdoel passen en hoe je ze kunt gebruiken.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Besteld op 18 december en nog niets…
Besteld op 18 december en nog niets gehoord wanneer ik product kan afhalen.
Slechte (geen) communicatie
Slechte communicatie. Advies om niet te kopen bij feelingfit nutrition.
Na 2 weken geen reactie, uit het niets een kennisgeving van terugbetaling. Geen reden waarom. Vind dit echt heel slecht en onprofessioneel.
Wacht al meer dan een week op mijn…
Wacht al meer dan een week op mijn bestelling. Via contactformulieren wordt er niet gereageerd en ook niet via de mail. Heb ook geen link ontvangen dat het onderweg is. Kortom is de communicatie slecht.
Was makkelijk bestellen de producten…
Was makkelijk bestellen de producten zijn goed alleen werd de afgesproken leveringstermijn niet gehaald en geen reactie ontvangen op mijn mail. Verder top
Verzending
Verzending laat lang op zich wachten. Op de site staat voor 14.00 besteld (ma-vrij) is volgende dag thuis bezorgd. Duurt meer dan een week.
Top producten en snelle levering
Goede en snelle afhandeling
Totaalpakket goed
Goede kwaliteit producten en goed advies gekregen op basis van mijn doelen.
Snelle en goede service!
Kon het heel snel afhalen en de pre-workout is erg lekker en werkt ook goed. De prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed!
Aanrader
Goed product vele soorten supplementen en een goed prijs en kwaliteit verhouding
Goed product
Goed product, zeker aan te bevelen vooral voor deze prijs en veel keuze in supplementen.
Best products ever 💪💪