dno,ludzie stronniczy i o niskim ilorazie inteligencji chyba tam pracują.Jesli zamieszcza się krytykujący lewicę komentarz to go usuwają ,a do tego blokują wtedy konto.
Tragedia i insta i FB :).. dziś się nawet rolki na insta nie dało dodać (PC), a znowu na FB na fonie potrafi wszystko zaciąć bez powodu. Inne strony nie mają takiego problemy i to nie wina sprzętu. O... Zobacz więcej
dno,ludzie stronniczy i o niskim…
FB jest idealny dla firm
FB jest idealny dla firm, które oszukują swoich klientów. Blokowane są negatywne opinie, których nie widać.
Spoko doświadczenie korzystam od 2013…
Spoko doświadczenie korzystam od 2013 roku
Dno i kupa mułu co chwile się…
Dno i kupa mułu co chwile się blokuje,przy logowaniu wyświetlają że system nie rozpoznał ciebie i wyświetlają obrazki do układania tz weryfikacja jak dla ułomnych. Myślę że ta ułomna platforma padnie w końcu jak kiedyś nasza klasa i temu podobne.
Facebook to Dno jak i założyciel
Dno i wodorosty blokują konta bez żadnego uzasadnienia mam nadzieję że w końcu to szambo zwane Facebookiem wkońcu upadnie razem z tym głupim założycielem
Dno dna
Dno dna. Wyzwiska, obrażanie ludzi i ich uczuć, wyśmiewanie komentarzy, gaslighting i brak poszanowania dla czyichś opinii. Nie da się wyrazić swojego zdania żeby ktoś się do ciebie nie przyczepił. A co najlepsze,nie można zgłosić tych obelg. Zuckerberg nie zdaje sobie sprawy jakiego potwora stworzył. Powinien odpowiedzieć za to, że pozwala hejterom na bezkarne panoszenie się na jego portalu i werbalne gnojenie innych. Jak dla mnie to strona do usunięcia.
Całkowity brak wsparcia dla…
Całkowity brak wsparcia dla przedsiębiorców i błędy algorytmów Marketplace
Jako użytkownik biznesowy wyrażam głębokie rozczarowanie brakiem merytorycznego wsparcia ze strony Meta. Moje odwołanie dotyczące niesłusznej blokady dostępu do Marketplace zostało zignorowane, co skutkowało utratą ogłoszeń i narzędzi pracy. Co więcej, problem z wyłączonym kontem firmowym oraz aktualizacją metody płatności ciągnie się bezskutecznie od 2-3 lat – mimo wielokrotnych prób kontaktu, do dziś nie podjęto żadnych działań.
Tak niska jakość obsługi klienta (a właściwie jej brak) uderza bezpośrednio w wiarygodność i finanse przedsiębiorców, którzy powierzają Meta swój czas i budżety. Platforma, która w teorii ma wspierać rozwój biznesu, w praktyce generuje jedynie frustrację i straty przez wadliwe systemy automatyczne. Liczę na to, że ta opinia trafi do osoby odpowiedzialnej za obsługę, a nie zostanie ponownie przetworzona przez algorytm.
Z poważaniem, Bartosz Szczepański.
Dno nagle cię blokują pomimo że nie…
Dno nagle cię blokują pomimo że nie łamiesz zasad, a co ciekawe nie blokuje się ludzi którzy wstawiają posty wulgarne, poniżające i obrażające innych. Ogólnie syf, takie blokowanie tylko dlatego że np weryfikator popiera przeciwną partię. Upadli bardzo nisko
Przeginanie PAŁY!!!
Dzień dobry, chciałbym się bardzo bardzo w ostrych słowach wypowiedzieć co wyprawia Facebook . nie wiem czy się komuś jeszczer to wydarzyło ale to co wyprawia Facebook w ostatnich godzinach to jest przeginanie pały i totalna arogancja wobec użytkowników!!! wczoraj dostałem bez słowa uprzedzenia kolejne ograniczenie , że naruszyło standardy społeczności!!! nie zrobiłem niczego złego, dostałem ograniczenie na 7 dni, nie mogę wysyłac do nikogo wiadomości ani nie mogę pisać na danym koncie!!! uważam że jest to totalne przeginanie Pały i to co wyprawa Facebook to należy zgłosić bo to jest totalne przeginanie i robienie sobie jaj z klientów i użytkowników tego słynnego portalu społecznościowego!!!!!!! należałoby Facebookowi przyznać ocenę mniej niż 0 bo to co robią to jest totalne przeginanie wszelkch norm i przegiannie PAŁY!!!!!!! ŻEGNAM!!!!
Do likwidacji
Do likwidacji , ciągle bany nie wiadomo za co i na ile.
Szukam osób chętnych na pozew zbiorowy
Szukam odważnego prawnika jak i osób chętnych na pozew zbiorowy przeciwko fb inspirac małpa o2.pl
Banują na potęgę i nie wiadomo za co.
Facebook przysyła kody każe pisać hasła a później twierdzi że przekroczone są jakies społeczności o seksualności dzieci co za kłamstwa i bzdury tylko pozwać Facebook do sądu co oni wyprawFazespół
Facebook mówi mi cały czas że złamałem zasady społeczności o seksualizacji dzieci co za bzdury i kłamstwa co za obraża tyle lat jestem na Facebooku nigdy tego nie było co oni za kłamstwa szeza
Tragedia
Tragedia. Interfejs, eksploatacja usługi lub zarządzanie własnymi danymi to koszmar z horroru o pokoju bez klamek.
Debile chyba tam pracują.
Nie polecam! Blokują konto bez powodu z racji swojego widzimisię! Bez wytłumaczenia!
Oszust "Oprawa Muzyczna Nutka" z miejscowości Pisz
Niejaki Rafał G., DJ i lider Oprawy Muzyczna Nutka z siedzibą w Piszu nie wywiązuje się z umowy ze zleceniodawcą. W czerwcu podpisał ze mną umowę na oprawę muzyczną przyjęcia urodzinowego. Warunkiem była wpłata zaliczki w wysokości 400zł oraz opłacenie wyżywienia za 2 osoby z zespołu, kolejne 400zł.
W połowie lipca prosił o wpłatę całości, bo jak twierdził ma "pewne niekontrolowane wydatki". Nie zgodziłam się, ponieważ nie było tego w umowie. Dzień przed planowaną imprezą deklarował, że będzie 2h wcześniej, aby rozstawić sprzęt. W dniu imprezy niecałe 2h przed rozpoczęciem poinformował mnie, że go nie będzie, twierdząc że jest mocno chory i wylądował w szpitalu. Zostałam bez oprawy muzycznej, a on mi proponuje zwrot zaliczki i rekompensatę 50zł 😅 Miał ją przesłać tego samego dnia. Oczywiście nie zrobił tego. Na moje zapytania o pieniądze bardzo grzecznie odpowiada i przesuwa godziny. W Nd na swoją stronę FB wstawił relacje z innej imprezy, na której grał gdzie powinien być u mnie i wywiązać się z umowy.
Ostrzegam, nieuczciwy chłopak, wyłudzacz. Wstyd!
Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji proszę o kontakt. Sprawa trafia na policję.
Tragedia
Ogólnie leży to i kwiczy.. ale najbardziej mnie rozbraja, że tyle zarabiają na reklamach, a serwery mają postawione na ziemniaku xD.
Dobry wieczór nie polecam tej aplikacji…
Dobry wieczór nie polecam tej aplikacji aplikacji miałem konto od 2015 roku po tylu latach blokada konta nic nie przyszło z jakiego powodu blokada i nie da się zresetować hasła
I ostrzegam przed tym portalem społecznościowym ponieważ mojemu przyjacielowi z hakowali stronę którą miał na Facebooku zweryfikiwaną to jest karygodne co ten Facebook wyprawia za wszystko dają ograniczenia bez powiadomienia to nie portal społecznościowy jak promują treści dla dorosłych nie odpowiednie dla osób niepełnoletnich jest też dużo nienawiści każdego obrażają
Często się zdarza że krytykują na tle rasistowskim Facebook to powinni zamknąć jeszcze proszą się o pieniądze żeby wpłacać co miesiąc 65zł na szczęście ja nie wpłacam na te patologiczne portale społecznościowe tak nie powinno być
Totalna chujowa mam kilka kont i…
Totalna chujowa mam kilka kont i kompletnie się w tym gubię. Chcę się zalogować na inne konto, a system uparcie wrzuca mnie na to pierwsze i jeszcze pyta, czy na pewno chcę się tam zalogować. Nawet gdy wpisuję inny e-mail i hasło, to i tak wraca do tego pierwszego konta. Strasznie wkurwiające
Nieuczciwe praktyki, naruszające prywatność
Chciałbym publicznie podzielić się moim negatywnym doświadczeniem z Facebookiem. Moje konto zostało zablokowane bez żadnego uzasadnionego powodu, pod fałszywym pretekstem, że naruszyło „Standardy społeczności”.
Aby przywrócić dostęp, Facebook zażądał ode mnie weryfikacji poprzez nagranie wideo z selfie. W pełni spełniłem ten wymóg i przesłałem wymagany materiał. Jednak pomimo wykonania wszystkich ich instrukcji, Facebook nigdy faktycznie nie zweryfikował przesłanych materiałów. Moje konto pozostaje niedostępne, a ja nie otrzymałem żadnego jasnego wyjaśnienia ani uzasadnienia.
Pokazuje to brak przejrzystości, odpowiedzialności i uczciwości w sposobie, w jaki Facebook traktuje swoich użytkowników. Platforma nie respektuje podstawowych praw konsumenckich, ignoruje własne procedury i pozostawia osoby bez dostępu do swoich kont ani odpowiedniego wsparcia.
Z powodu tych bezprawnych i szkodliwych praktyk zgłosiłem tę sprawę do odpowiednich organów oraz organów ścigania w celu dalszego zbadania.
Mocno wierzę, że Facebook powinien ponieść odpowiedzialność za swoje działania i że żadna firma nie powinna mieć prawa do arbitralnego ograniczania dostępu do prywatnych kont bez weryfikacji czy zapewnienia właściwej procedury.