Farum Betonindustri A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi handler udelukkende med Farum Beton da både service fra dygtige personale samt kvalitet på fliser altid er i Top i forhold til konkurrence fra andre producenter. Vi anbefaler alle vores kunder at... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Personalet i butikken var venlige og hjælpsomme Desværre var det ikke muligt at se den slags mursten som vi var interesseret i. Vi bestilte dem( kunne have gjort det online) blev dog ikke informere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God service, Nina tog sig tid til at vise os rundt og snakke vores muligheder igennem. Hun rådgav os og sagde sin mening om vores tanker, så vi blev udfordret, hvilket var skønt, da vi aldrig har købt... Zobacz więcej

1. Sklep z glazurą

Napisane przez firmę

Hos Farum Beton har vi ikke kun de bedste fliser. Vi har også den bedste service. Og vores erfarne salgskonsulenter klæder jer altid på til at tage den rigtige beslutning om jeres uderum – salg til såvel private som erhverv.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

210 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ansvarsfraskrivelse

Vi havde bestilt 2 paller Søndervig mix belægningstegl. Det er en blanding med et flot farvemix heriblandt nogle sten med en markant brænding, som er med til at give et varieret udtryk.
Stenene kommer hurtigt og er indpakket fra den tyske producent. Alt ser fint ud. Vi kører alle stenene om i baghaven til det nye drivhus. Det var hårdt arbejde.
Vi går i gang med at lægge stenene. Nu viser det sig så, at de flotte sten med markant brænding er lidt større end alle de øvrige sten. Det betyder, at vi må ud i en væsentligt større fuge end oprindelig planlagt for at fugerne kan blive lige.
Vi tager fat i Farum Beton og får at vide, at på de sten opererer producenten med en tolerance på +/- 1 cm i længden og 0,5 i bredden. Problemet er bare, at det ikke fremgår på Farum Betons hjemmeside. Der står derimod et specifikt mål for stenene, som vi har planlagt efter. Desuden skriver de også, at stenene skal lægges med en fuge på min 3 mm. Det passer fint efter vores planer. Desværre er det ikke muligt med de sten, som vi har fået at lave en smal fuge på 3 mm. Vi må helt op i 8 mm for at fugerne bliver lige, når alle sten ikke har samme størrelse.
Farum Beton henviser til, at vi skulle have kontrolleret stenene ved modtagelse. Nu var det sådan, at det var en mix pakke, vi havde købt – dvs. stenene lå blandet på pallerne. De var fint emballeret fra den tyske producent og så rigtige ud, så vi tænkte ikke over, at der kunne være fejl i dem. Det er jo millimeter der er tale om og ikke flere centimeter, så det springer ikke i øjnene, før man går i gang med at lægge dem. Men vi skulle åbenbart have målt alle stenene for at gøre vores reklamationsret gældende.
Farum Beton tilbyder at tage stenene retur, men vi skal selv sørge for at fragte de 2 paller retur. Vi mener ikke, at vi har fået den vare, som vi har bestilt og mener derfor ikke, at det er rimeligt, at vi skal bruge tid, kræfter og penge på en returnering.
Vi sover på problemet og tænker, at vi kan leve med den bredere fuge, hvis Farum Beton vil give en fornuftig rabat på købet og foreslår det som en løsning, der kunne give en glad kunde. Men nej vi er endt med at være en meget sur kunde, som absolut ikke kan anbefale andre at handle med Farum Beton.
Vi oplever en arrogant, ikke imødekommende kommunikation og totalt ansvarsfraskrivelse fra Farum Betons side omkring problemet.

24 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Her kan du roligt handle fliser!

Jeg har handlet 2 gange ved Farum beton. Lige for et par dage siden og så for 12 år siden (cirka). Begge gange har været en rigtig god oplevelse. Søde, hjælpsomme og service-mindede medarbejdere, fine produkter samt dygtige chauffører som kan lidt af hvert med en lastbil og en kran, når du ønsker en særlig placering af leverancen.

15 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg låner ham i 5 min.

Vi kommer ind og skal se på nogle sten, og den unge høflige mand spør’ og fortæller - så kommer der en dame og sir’ jeg låner ham lige i 5 min. Så kan I selv gå ud og kigge. Vi spurgte om ikke en anden kunne gå med os men nej…
Vi undskyldte forstyrrelsen og gik, der er jo andre…..
Det var en vognmand der ventede sagde damen

15 lipca 2024
Logo Farum Betonindustri A/S

Odpowiedź od Farum Betonindustri A/S

Vi er kede af din oplevelse; det var bestemt ikke sådan ment. Der opstod en nødsituation, som krævede damens og den unge mands opmærksomhed i blot 5 minutter.

God sommer.

Oceniono na 4 z 5

Oplevelse ved køb af mursten til drivhusgulv

Personalet i butikken var venlige og hjælpsomme
Desværre var det ikke muligt at se den slags mursten som vi var interesseret i.
Vi bestilte dem( kunne have gjort det online) blev dog ikke informeret om at det for den slags mursten er nødvendigt at fuge med PH- neutral fugesand. Det fandt vi ud af ved at se på bagsiden af følgesedlen da stenene var blevet leveret. Det betød at vi måtte afsted til Farum endnu engang( fra Dragør) da det ikke fandtes i byggemarkeder nær os.
Stenene er gode og vores drivhus gulv er blevet fint😊

24 kwietnia 2024

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej