FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Buitenhoeve Recenzje 9

3,8

Buitenweg 65, 4175 AR Haaften, Gelderland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Heerlijke plek om met kleine kinderen te vertoeven, zo midden tussen allerlei pony's, ezels en andere boerderijdieren. Ik vond het jammer dat er niet of nauwelijks eetmogelijkheden waren (was denk i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Heerlijk spelen in de buitenlucht! Lekker mee de dieren voeren, kaas maken, kabouterpad lopen. Echt heerlijk bijkomen. Lieve diertjes en gezellige boerin met een heel leuk winkeltje!

Informacje dotyczące firmy

6. Biuro podróży

Informacje o FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Buitenhoeve

Napisane przez firmę

FarmCamps logo

Beleef het boerenleven, met het comfort van thuis

Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.

Kinderen bij de boerderij Gezin op de boerderij Kinderen voeren dieren

Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.

Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.

Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 4 z 5

Heerlijke plek om met kleine kinderen te vertoeven!

Ik vond het jammer dat er niet of nauwelijks eetmogelijkheden waren (was denk ik deels ook toeval omdat 'pizza-avond' niet doorging). En de boerin oogde een beetje gestresst, waardoor je minder makkelijk even een praatje maakt of wat vraagt.
Maar niettemin al met al zeker een aanrader!

13 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Leuk weekend farm camps gehad.

Voor ons de 1ste keer bij farm camps. Leuke/nette tent. Het weer was helaas al wat kouder, waardoor veel de airco op stand warm moest. De kinderen hebben het naar hun zin gehad. Kaas gemaakt, pony gereden, konijnen aaien en de stal aanvegen! Zelf had ik wat wat meer interactie met de boer en de boerin verwacht qua activiteiten voor de kinderen! Hun waren vooral druk met het bedrijf.

17 października 2025

Odpowiedź od FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Buitenhoeve

Wat leuk dat jullie voor het eerst bij FarmCamps waren! Fijn dat de kids zo hebben genoten van alle leuke boerderijactiviteiten 🐴🐰🧀 Jammer dat het weer wat fris was en dat jullie wat meer interactie met de boer en boerin hadden gehoopt. We nemen je feedback zeker mee dankjewel daarvoor!

Oceniono na 2 z 5

We hadden het kaasmaken via farmcamps…

We hadden het kaasmaken via farmcamps gereserveerd voor 7 personen maar dat was niet doorgegeven waardoor op aandringen van onze dochter alleen onze kleinzoon van 7 kaas kon meedoen. Dit was erg jammer.

25 października 2025

Beste Ludo,

Wat jammer om te lezen dat het bijboeken van de kaasworkshop niet goed is gegaan en dat daardoor niet iedereen kon meedoen. We hebben dit even nagekeken, maar in de boekingsgeschiedenis zien we helaas geen reservering en betaling van de activiteit terug, ook niet op de boekingsbevestiging. Ook kan ik zo snel geen contact hierover terugvinden. Ontzettend jammer dat hier iets niet goed is gegaan. Mocht je hier nog vragen over hebben neem dan gerust even contact met ons op via reservering@farmcamps.com.

We begrijpen goed dat dit teleurstellend was, zeker voor de rest van het gezelschap! Mocht er in de toekomst iets niet helemaal duidelijk zijn of wilt u een activiteit bijboeken, neemt u dan even contact met ons op. Dan kijken we meteen mee en zorgen we dat alles goed geregeld wordt. Ik hoop dat jullie ondanks deze teleurstelling verder wel hebben kunnen genieten van jullie verblijf bij De Buitenhoeve!

Hartelijke groet,

Lieke van FarmCamps

Oceniono na 5 z 5

We hebben echt een geweldige vakantie…

We hebben echt een geweldige vakantie gehad. Er zijn veel dieren en speelmogelijkheden voor de kinderen. Ze hebben zich geen moment verveeld. Het borstelen van de pony’s en het ponyritje was favoriet. We hadden niet heel mooi weer maar ook dan is het een geweldige plek waar je gastvrij wordt ontvangen. De heerlijke zuivel uit de winkel of de automaat en de kaasworkshop hadden we ook echt niet willen missen.

20 października 2025

Odpowiedź od FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Buitenhoeve

Wat klinkt dat als een topvakantie zelfs met wat minder mooi weer! 🌧️🐴 Super dat de kinderen zich zo goed vermaakt hebben en dat het ponyritje favoriet was. En mmm... die zuivel en kaasworkshop klinken verrukkelijk! 😋 Dankjewel voor je mooie woorden.

Geweldige tijd gehad!

Het was geweldig! Zowel mijn dochter als ik hebben ontzettend genoten en veel geleerd. De rust, de ongedwongen sfeer, de dieren en de vriendelijke medewerkers van de boerderij hebben onze week extra fijn gemaakt. Mijn dochter was niet alleen fan van de dieren, maar vooral de boerin was het helemaal voor haar. We komen vast nog eens terug.

17 października 2025

Odpowiedź od FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Buitenhoeve

Wat heerlijk om te horen dat jullie zo genoten hebben en ook nog eens veel geleerd hebben, dat is natuurlijk helemaal top! 🐾💛 Super dat de boerin zo’n indruk heeft gemaakt op je dochter. We hopen jullie zeker nog eens terug te zien!

Oceniono na 5 z 5

Super leuke boerderij om op vakantie te…

Super leuke boerderij om op vakantie te gaan! Mooie luxe tenten en genoeg te beleven voor kinderen. Leuke gastvrije boerderij!

21 października 2025

Odpowiedź od FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Buitenhoeve

Wat een fijne review dankjewel! 😊 Super dat de luxe tenten en alle kinderactiviteiten zo in de smaak vielen. En gastvrijheid, daar doen we het voor!

Wij logeerde bij De Buitenhoeve

Wij logeerde bij De Buitenhoeve. Mijn zoon (2jaar) had weekend van zijn leven.
De luxe tenten stonden in een cirkel en middenin stonden speelattributen voor de kinderen. Dat was wel prettig voor zowel mijn zoon als voor mij als ouder.
Ook waren er leuke activiteiten zoals dieren voeren, ponny rijden, kaas maken.
Wat ik jammer vind is dat je apart nog geld moest betalen voor bepaalde activiteiten.

30 sierpnia 2025

Odpowiedź od FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Buitenhoeve

Wat leuk dat jullie bij De Buitenhoeve verbleven en dat je zoontje zo’n topweekend heeft gehad! 🐄🐴 De opstelling van de tenten met het speelveld in het midden is inderdaad ideaal fijn dat dat zo goed werkte voor jullie.

Oceniono na 1 z 5

Dood gestoken door muggen

Dood gestoken door muggen. Na paar dagen dan is niks meer nieuws om te kijken of te doen.

11 sierpnia 2025

Hooi Hooi,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat jammer om te horen dat jullie zoveel last hadden van muggen, dat kan inderdaad flink vervelend zijn en de ervaring beïnvloeden! Ook jammer dat het gevoel ontstond dat er na een paar dagen niets nieuws meer te ontdekken viel. Op onze boerderijen is er van alles te beleven, maar natuurlijk verschilt het per gezin wat aanspreekt :)

We staan altijd open voor feedback, dus als je je ervaring uitgebreider met ons wilt delen, stuur dan gerust een mailtje naar reservering@farmcamps.com. Jullie tips helpen ons om het verblijf voor toekomstige gasten nog leuker te maken.

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen en in ieder geval nog een hele fijne dag gewenst!

Hartelijke groet,

Lieke van FarmCamps

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej