Farmasiet Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Har bestilt fler ganger fra dette stedet, bedre å dra fysisk ned til apoteket for VIKTIGE medisiner enn å bestille de her. De vet tydeligvis bedre hva man har rett på når man bestiller FORNYEDE RESEPT... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Sikkert min egen feil, og at jeg misforstod. Jeg trodde jeg bestilte 2x3 Møllers kalsium tabletter som var 3 for to, dvs 6 til prisen av 4, og en 2 for en Møllers Omega 3, men fikk 2 kalsium og 1 omeg... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

I utgangspunktet gjorde Farmasiet en feil med bestillingen, og ga i tillegg uriktig informasjon i tilbakemeldingen til meg. Men jeg har ingen ting å utsette på reklamasjonsbegandlingen jeg opplevd... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Farmasiet.no anbefales Aldri noe feil i bestillingen, 5/5 stjerner Svarer raskt på forespørseler 5/5 stjerner Tilbyr unike rabattkoder 😁🤩 5/5 stjerner Farmasiet.no Tilbyr også rabatt på var... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Apteka online
  2. również w kategorii:
  3. Apteka
  4. Apteka z drogerią
  5. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 270

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Om Rabattkoder

Brukte en rabatt kode som jeg etterpå forstår bare kan brukes ved kjøp av varer til fullpris.
Rabatt koder kan ikke brukes på tilbudsvarer eller varer på fast lav pris.
Vil bare be alle være oppmerksom på dette. Det står sikkert skrevet ett sted med mikroskopisk skrift. Jeg har desverre ikke til yil å lese alt. Ser jeg 15% rabatt tror jeg dette gjelder. Regner med Farmasiet gjør det bra på tullinger som meg.

20 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Olav. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Rabattkoder fra Farmasiet gjelder på varer til ordinær pris. De gjelder ikke på varer som allerede er satt ned, merket med "superpris" eller "fast lavpris", og heller ikke på legemidler (det er ikke lov å gi rabatt på legemidler).
Det betyr at en kode på for eksempel 15 % ikke nødvendigvis gjelder alt i handlekurven, selv om den ser ut til å gjøre det.
Grunnen er at mange av produktene våre allerede er kraftig rabattert fra ordinær pris. Du vil likevel finne et stort utvalg varer du kan bruke koden på.
Vilkårene for hver kode finner du i e-posten eller kommunikasjonen du mottok koden i. Håper dette var oppklarende. Vi ønsker deg en fin dag og riktig god sommer, hilsen oss på Farmasiet

Oceniono na 5 z 5

God kunde service og hurtig svar på…

God kunde service og hurtig svar på mitt spørsmål

20 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Helge. Takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en riktig fin dag og god sommer, hilsen oss på Farmasiet

10/10

Rask levering og utrolig god og effektiv kundeservice.

18 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Ane. Takk for din hyggelige tilbakemelding, den tar vi med oss videre! Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Forferdelig returløsning

Veldig tungvint returløsning og tok lang tid før man fikk svar. Kundeservice hadde dog en hyggelig tone og var vennlige.

16 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei. Takk for din tilbakemelding, vi tar med oss ditt innspill og ser på hva vi kan gjøre for å forbedre svartiden. Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Svært førnøyd

Svært førnøyd

16 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Mahmoud. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Oceniono na 1 z 5

De forholder seg ikke til norsk kjøpslov og angrerett

De forholder seg ikke til norsk kjøpslov og angrerett. Viktig informasjon, som kunden bør få før kjøpet, er gjemt på hjemmesiden, slik at det er veldig vanskelig å finne. Lurer kundene. Elendig kundeservice. Anbefaler å handle hos mer seriøse aktører, i stedet for å kaste bort penger her.

7 maja 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Camilla. Takk for din tilbakemelding, den tar vi med oss videre. All informasjon om Angrerett og Reklamasjon finnes her https://www.farmasiet.no/kundesenter Vi er lei oss for opplevelsen du har hatt! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Jeg er svært misfornøyd

Jeg er svært misfornøyd. Jeg bestilte seks pakker med klorheksidin, men mottok bare én. Jeg har verken fått pengene tilbake eller fått tilsendt de manglende varene.
Jeg kommer ikke til å bestille noe mer fra dette firmaet, og jeg vil heller ikke anbefale dem til andre.

2 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei. Så leit å høre om din erfaring - det er jo ikke slik vi ønsker det skal være når du bestiller fra oss. Jeg ser at vi har vært i kontakt med transportør i flere omganger på din ordre, det kan se ut til at den siste pakken din er på avveie. Fint å se at vi er i kontakt med deg på Kundeservice også - da følger vi opp videre der. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Oceniono na 4 z 5

Rask tilbakemelding..Men at kunden skal…

Rask tilbakemelding..Men at kunden skal betale returkostnadene når Instaboxen ikke fungerer? Det er ikke greit!!!

11 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Nina. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, beklager så mye for din opplevelse. Vi har vært i kontakt med Instabox og fått en annen beskjed dessverre. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Superrask levering

Alltid superrask levering! Handler mye hos Farmasiet, og hver gang så kommer pakken dagen etter! Mye raskere enn jeg forventer, og det er superimponerende. Får alltid riktig produkter, og selve bestillingsprosessen er superenkel. ELSKER å handle her.

Odpowiedź od Farmasiet

Wow, Nora! Det er akkurat slik vi ønsker det skal være å handle hos oss! Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Fikk god hjelp

11 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Så hyggelig å høre, Hadil! Takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Fantastic quick delivery

Fantastic quick delivery. Ordered in the morning and received in the afternoon same day.

Odpowiedź od Farmasiet

Thank you so much! We're thrilled to hear your order arrived the same day – that's exactly the experience we aim to deliver! 😊

Gode priser!

Godt utvalgt av varer, med gode priser! Enkel og oversiktlig nettside, som også tilbyr kjøp av varer man har resept på. Alltid effektiv levering, og kundeservice er flinke.

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Andrea. Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Oceniono na 1 z 5

Jeg fikk en kraftig allergisk reaksjon…

Jeg fikk en kraftig allergisk reaksjon på deres produkt uten noe som helst erstatning. I kommentarfeltet rundt produktet hadde cirka 70-80% samme reaksjon. Hele min familie reagerte likt og vi har 3 små barn yngste 1 år.

3 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Sara Linn. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen. Uansett hvor mildt et hudpleieprodukt er vil det innimellom være noen som får reaksjon. Vi tar med oss din tilbakemelding videre i vår vurdering av sortiment. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Oceniono na 5 z 5

Måtte be om nytt produkt da pumpen som…

Måtte be om nytt produkt da pumpen som sto i min Actinica krem ikke fungerte, en hyggelig samtale med kundeservice var dette problemet løst på et par minutter med at jeg får tilsendt nytt produkt.

8 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Kjell. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen! Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Meget dårlig kundeoppfølging

Jeg bestilte varer hos Farmasiet 22.5. Torsdag 4.6 var jeg i kontakt med kundeservice i og med at jeg ikke hadde mottatt noen informasjon om at varene var på vei. De lovet å komme tilbake til meg etter å ha kontaktet transportør. Hørte ikke mer fra de før jeg selv måtte ta kontakt mandag 8.6. Da viser det seg at Post Nord aldri har mottatt pakken. Dette kunne Farmasiet ha ordnet opp i for lenge siden. Dårlige rutiner i firmaet og meget slett kundeservice.

8 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Eva. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen. Vi er lei oss for at du opplevde dette og du ikke fikk tilbakemelding fra oss like raskt som du ønsket. Noen ganger kan det ta tid før transportørene svarer oss dessverre, men vi burde ha oppdatert deg og gitt beskjed om at vi følger opp og følger med. Håper du gir oss en mulighet til å rette opp inntrykket ved en senere anledning. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Topp service og priser!

Jeg får alltid raskt svar på mail/chat. Alltid en vennlig tone og uslåelige priser ift.andre apotek! Rask levering.

5 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Kari. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, den tar vi med oss videre. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Oceniono na 5 z 5

Fikk rakst svar på kundservice og fikk…

Fikk rakst svar på kundservice og fikk endret leveringstidspunkt på kort varsel. Veldig imøtekommende personal.

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Anette. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, den tar vi med oss. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Oceniono na 1 z 5

Pakken skulle leveres med instabox…

Pakken skulle leveres med instabox innen 1-2 dager. Nå har det gått 4….

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Farmasiet

Hei Bente. Beklager for din opplevelse - så leit å høre at vår transportør var forsinket. Slik ønsker vi jo ikke at det skal være når du bestiller fra oss. Så fint å se at du har vært i kontakt med oss på Kundeservice også slik at vi får sjansen til å kompensere deg. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej