2,8

Średnia

browser hijacker

n'installez rien sur ce site web, j'ai telechargée un truc dessus et j'ai eu un browser hijacker qui a modofiers mon navigateurs pas defaut pas un mavigateurs nul et surement dangereux, et depuis presque 6h je me bats avec ca pour l'enlevez, je vais signalez ce site web a pharos

4 stycznia 2026

Very negative review to Fares

The site itself works fine, but I can't give it a positive raiting for just one reason, which is important.

A site needs to control a community, and a community can be from different varieties of countries. There's one country that isn't accepted there - Israel. Anyone from that country gets banned, just because. The people who control the site are racist. They are against Israelis, and if someone is Israeli - he will get banned right away, just because he's Israeli, even if you didn't do anything. Just like that. That's basically how I got banned, I didn't even argue with them, I didn't do anything bad, literally just my country of living - and it's a ban. I hope everyone who reads this review understands.

What proof I have to defend my claims? Let me tell you.
I can send a video, which was mid-air in the situation
The video includes few things;
- The staff members of the server sending Palestine flags in a channel
- Me, sending my message reaction to the flag, clearifying I'm from Israel ("Palestine?", "It's a bit wierd for me because I'm from Israel, but okay 👍🏻"...)
- Staff member's reaction to my message (shocked reaction)
- Disappearance on the server, or in other words- the ban.

I found out I can report that do Discord's Trust & Safety, as it definetly violates the Terms of Service. Let's see if it works.

28 grudnia 2025

DANGER SCAM

⚠️ Alerte sur le site fares.top – Distribution illégale de jeux Steam

Le site fares.top prétend offrir des jeux Steam gratuitement, mais il ne dispose d’aucune autorisation de Valve ni des développeurs concernés. Il s’agit d’une plateforme qui contourne les protections numériques (DRM) et distribue des contenus protégés par des droits d’auteur, ce qui constitue une infraction grave.

Lors de mes recherches, j’ai constaté que le site a un score de réputation de 1/100, est classé comme dangereux, et présente un contenu superficiel. Il est également marqué comme “en développement”, ce qui est souvent utilisé pour masquer des activités frauduleuses.

J’ai signalé ce site aux autorités françaises via PHAROS, mais il reste actif. Je recommande vivement de ne pas utiliser ce site, de ne pas y télécharger quoi que ce soit, et de le signaler si vous êtes développeur ou éditeur concerné.

Ce site représente un risque pour la sécurité des utilisateurs et pour l’industrie du jeu vidéo. Soyez prudents.

6 listopada 2025

Czy to Twoja firma?