Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na een aantal jaren ervaring met de wingbar dakdragers en de Marlin dakkoffer hebben we nu de Susa fietsdrager in combinatie met de maki trekhaakkoffer gekocht. We hebben op afspraak de combin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Perfecte service, fluitrubber dakdrager; LX1ALU110AB Dakdragers eerst gemonteerd geweest op een Audi A6 Avant 2014 en nu op een BMW 320i Touring 2020 (G21 model)….passend gemaakt doch steunen moesten... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hele fijne service vriendelijke mensen goede prijs qualiteit verhouding. Hebben de tijd voor je of maken deze zoals in ons geval van spontaan aankomen. Heel mee denkend top zaak en als je een goed... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik was op zoek naar dakdragers voor onze Corsa en kwam al snel terecht bij Faradbox. De eigenaar dacht enorm goed mee, aangezien de Corsa een lastig model auto is voor standaard dakdragers. Ik mocht l... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep turystyczny

Napisane przez firmę

Faradbox is dé online aanbieder van dakdragers en dakkoffers van het merk Farad. Wij leveren vanuit voorraad en zijn hierdoor in staat om de volgende dag al te leveren. Faradbox stelt de diverse dakdragers samen om u te voorzien van een complete set dragers geschikt voor uw auto, omdat wij als Faradbox dè importeur zijn van de Benelux en een ruim assortiment hebben van bagagedragers en bagageboxen kunnen wij voor nagenoeg elk merk en model auto een passende oplossing bieden. Zo hebben wij dakdragers voor populaire merken zoals Volkswagen, en Opel, maar ook minder populaire merken zoals Citroen en Volvo. Voor elk merk en type hebben wij een dakdrager. Wij beschikken over een technische afdeling, waardoor u bij elke mogelijke vraag over uw dakdrager of dakkoffer een duidelijk antwoord en/of oplossing kunt verwachten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Top service !

Top service !!
Heb de hele set van farad ,dragers ,dakkoffer
Dit keer twijfelde ik als ze wel goed zaten.
Top geholpen! Staan echt altijd voor je klaar voor info of hulp !

16 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Kwaliteitsproducten en een super service

We hebben op afspraak de combinatie opgehaald in Enschede. Er werd ons bij binnenkomst eerst een goede bak koffie aangeboden.

Ter plekke werd de hele zaak keurig op de trekhaak gemonteerd met de benodigde uitleg.

Al met al erg tevreden over deze prima service door de vriendelijke medewerkers.

6 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Wat een top klantenservice + prijsvriendelijk

Wat een top klantenservice! Had lastminute een dakdrager nodig. Faradbox via Whatsapp benaderd, laat in de avond, vroeg in de ochtend een reactie. Door heel goed meedenken, heldere en vriendelijke communicatie is mijn vakantie 'gered'.

Daarnaast hebben ze ook prijsvriendelijke varianten van dakdragers voor mijn auto (Ford Explorer EV), in plaats van de dure Thule dakdragers.

Aanbeveling!

18 grudnia 2025

Dakdragers

Dakdragers voor mijn BMW besteld. Passen goed en zijn van degelijke kwaliteit! Tevens is het contact met dit bedrijf goed. Er wordt binnen een dag gereageerd op mail en er wordt meegedacht.

11 sierpnia 2025

Supervlot geholpen!

De dakrails die ik bestelde hadden 2 klemmen die niet op onze C-Max pasten. Mijn fout. Ze waren bedoeld voor een Grand model... Contact gezocht wat onmiddellijk kwam. René hielp mij in een mum van tijd, en zonder verder gedoe,aan de juiste klemmen. Die man is goud waard voor het bedrijf! En wij kunnen, dankzij René, op vakantie vertrekken! Bedankt! 😊

6 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Klantenservice van dit bedrijf is TOP!!

Klantenservice van dit bedrijf is TOP!!

Ik zocht eigenlijk en Thule en wilde dakdragers die exact op mijn auto paste (dus mooi afgerond en ook met wing bars). Via google kwam ik uiteindelijk bij deze club. Gewoon in Nederland en verkoopt gewoon 1 merk. Dit heeft mij aan dat ze staan voor het merk.

Maar, ik had de dakdragers en dakkoffer wel in 2 dagen nodig. En website zegt dat het 2 dagen kan duren... en het is vakantietijd... Dus appie gestuurd zo kwartier voor sluitingstijd. Kreeg direct antwoord. Was geen probleem, ze gingen het regelen.

En zo geschiedde het. 2 dagen later was de bestelling geleverd.

En bij nabellen met een stomme vraag (ik dacht dat ze een onderdeel vergeten waren) werd ik op een zaterdag uiterst vriendelijk telefonisch ontvangen zonder waarde oordeel 😅

Kortom: toppie service!

2 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Refund refusal for no reason

I ordered roof bars, they weren't fit for my car (I ordered the right model), I returned them, but the transporter broke the package (same package I received) and lost the fixations, Faradbox received the bars only and refused to refund me saying I didn't pack correctly. I received from the transporter, ask them how to send them to get a refund, no answer. I insisted, then they said the bars were destroyed, which is not true. I introduced a complaint through EU and Bol.Com through which I ordered. This company is not honest as per my experience, I recommend to avoid them.

25 czerwca 2025

Topbedrijf

Topbedrijf! Zojuist teruggekomen van vakantie en een van de sloten van mijn 11 jaar oude dakkoffer werkte niet meer. Op goed geluk een appje gestuurd naar Faradbox en ik kreeg zowaar direct antwoord op zondagavond. Met een aantal foto's het probleem kunnen vinden en direct op kunnen lossen.
Er zijn heel veel bedrijven die een hoop kunnen leren van deze klantenservice.
Zeer tevreden over zowel de 11 jaar oude dakkoffer als ook de verleende service.

27 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Zeer goeie en snelle service en hulp.

Zeer goeie service met keuze en montage.
Een andere nieuwe auto en dus ander montage systeem, even langskomen en gefixed, super service en snel.
Dank je wel, en nu veilig op vakantie met een 630 liter dakkoffer.

9 lipca 2025

Wat een topbedrijf!

Wat een topbedrijf!

Ik kan niet anders zeggen dan dat Faradbox echt een aanrader is. Ik kwam er op zaterdag achter dat mijn oude dakdragers niet meer pasten op mijn nieuwe auto – flinke stress, want ik had ze hard nodig. Gelukkig kwam ik in contact met René van Faradbox. Hoewel hij eigenlijk vrij was op zaterdag, zei hij gewoon: "Kom maar deze kant op, ik help je wel."

En dat heeft hij gedaan – met volle inzet en superveel vriendelijkheid. René heeft me fantastisch geholpen om alles weer in orde te krijgen. Zijn kennis, service en bereidheid om mee te denken zijn echt zeldzaam tegenwoordig.

En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog een heerlijk bakkie koffie van zijn vrouw én een fijn, persoonlijk gesprek erbij. Wat een fijne, oprechte mensen.

Als je op zoek bent naar dakdragers of dakkoffers en je wilt geholpen worden door mensen die écht met je meedenken, dan is Faradbox absoluut de plek waar je moet zijn.

Toppers met een hart voor hun klanten!

12 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej