Wow… bare mega wow, super fedt og god vare (personlig øl) jeg kan varm anbefale det plus hurtig levering.. Alt i alt top oplevelse
Bestilte jubilæumsgaven med de lækreste øl, hver med de fineste etiketter, der både var romantiske og sjove at modtage. Det gav gaven et personligt og kærligt præg. Derudover fulgte der fine kort me... Zobacz więcej
Vi har fået lavet øl hos Fantombryg, og vi er virkelig glade for resultatet! Hele processen har været nem og professionel, og vi har følt os godt vejledt hele vejen igennem. Øllene lever fuldt ud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har bestilt specielle øl til mine venner fra USA der spillede i København som en band. Det var deres første gang i Danmark nogensinde, og Fantombryg gjorde besøget ret mindeværdigt. Alle slags øl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep z podarunkami
- Sklep z piwem
- Browar
- Grafik
- Sklep z artykułami imprezowymi
- Dostawca gadżetów reklamowych
Napisane przez firmę
Hos Fantombryg finder du økologiske specialøl til alle livets fester, fejringer, store og små begivenheder, mærkedage og højtider. Du kan nemt personliggøre dine øl i webshoppen og lave de mest unikke øl gaver til eksempelvis fødselsdagen, Fars Dag eller bare fordi. Du kan endda designe øl med dit eget personlige billede på. Skal du holde bryllup, rund fødselsdag eller måske barnedåb, så kan du også nemt få helt unikke øl til den store dag. Fantombryg laver også firmagaver og specialdesignede øl til virksomheder til eksempelvis events, fester og jubilæum.
Engager 9 , 2605, Brøndby, Dania
- mail@fantombryg.dk
- fantombryg.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Wow… bare mega wow
Jeg fik det produkt der var lovet til…
Jeg fik det produkt der var lovet til en super god pris. Produktet er unik og øllen hvor mit valg var Brown Ale, var en dejlig smagsoplevelse👍🥰
Altid lækkert udvalg
behagelig betjening af en ung studende
Direkte til døren
Direkte til døren, flot kasse nem at åbne og wow sikke flotte øl 🍻 tusind tak,
Top service og produkt
Top service og produkt. Hurtig levering.
Der bliver taget stilling til hvordan det bedste resultat nås. Ved tvivl bliver man kontaktet. Topkarakter herfra 🥇
Alla hjärtans dag 💝
Tacksam för att kunna ge en sådan fin Alla hjärtans dags present till min öl 🍺 älskade man han vart både glad och lycklig Och detta fina ölglas Jag kommer absolut beställa flera gånger 🤗
Købte Valentinsæsken. Super flot æske med øl,
Blev afsendt samme dag ordren var lagt. Kun rosende ord herfra
Rigtig fin vare til god pris og ikke…
Rigtig fin vare til god pris og ikke mindst virkelig god kundeservice og levering.
Perfekt jubilæumsgaven
Derudover fulgte der fine kort med til den udkårne, fyldt med små overraskelser og oplevelser.
… og de fantastiske øl rundede det hele perfekt af!
Jeg taler på sønnen(søren) og mit…
Jeg taler på sønnen(søren) og mit voksne barnebarn,(jack”s)vegne og de syntes de er fantastiske,så det var ren kærlighed tilbage til mor “” og farmor🩷💯☀️👵🏻😘☀️
Super lækker valentinsgave æske
Super lækker valentinsgave æske
Rigtig lækre øl i lækker indpakning og med små hyggelige kort 😊
Jeg er fan og det var modtageren af gaven også ❤️
Super super suoer
Nemr at vælge lige det jeg skulle bruge, super hurtig levering. Og fantastiske produkter.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.