Fandrops Recenzje

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

RASK levering! bestilt herfra et par ganger og kan med hånda på hjertet si at jeg er så utrolig fornøyd med denne siden. Dem svarer rask hvis du har noen spørsmål, leverer på 1-2 dager, og sist men i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Di sier Lyn rask levering.har bestillt for en uke siden å den er ikke behandlet engang.så Lynrask levering og behandling har di ikke.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

With a focus on gaming, streaming and e-sports, we offer products that enhance performance and performance in-game, as well as entertaining souvenirs for gamers who "have it all". Low shipping costs and fast delivery are our top priority.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Kjempe fornøyd rask levering

Kjempe fornøyd rask levering, ikke som tidligere anmeldelser som i 2025. Alle varer som var bestilt kom og pakken ankom innen 3 virkedager. De var også rask på svare ved eventuelle spørsmål før bestilling.

3 lipca 2025

Har ikke mottatt varer bestilt på 16 dager

Bestilte varer hos dem og har ventet i 16 dager uten å ha fått varene. Ingen melding om forsinkelser eller noe fra deres kundeservice. I Klarna appen står bestillingen fortsatt til under behandling. Det er merkelig at de har hatt veldig gode tilbakemeldinger her frem til årsskiftet 2025. Deretter får de bare 1 stjerne. Har skrevet til kundeservice i dag, så får vi se om de svare.
Fikk ikke svar, men pakken ble oppdatert til behandlet og sendt rett etter jeg sendte beskjed om at jeg ønsket å kansellere ordren dersom varene ikke ble sendt denne uken.

26 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Låver 1-3 dagers levering med STORE…

Låver 1-3 dagers levering med STORE bokstaver på nettsiden. Kom 12 dager etter.

Så når jeg da bestiller noe 1,5 uke i forkant av bursdag, til 1000kr. Så forventer jeg da den kommer innen 1-3 dager. Kanskje tilogme innafor med 1-5.

Når jeg sender mail etter en uke, får jeg svar "leverandøren vår sender på torsdag" så er åpenbart de vet di ikke holder seg til leveringstidene de låver.

Når jeg så 1-3 dager, var dette grunnen for jeg valgte Fandrops. Nå som jeg vet det er bullshit, kommer jeg ivertfall aldri til å velge dere igjen

2 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice å treig shipping

Dårlig kundeservice å bruker 1 uke på å shippe ordren din, må klage for at dem i det hele tatt skal shippe. Selger ting dem ikke engang har inne på lager uten å merke det som utsolgt. Har hendt dem ikke har sendt med noe i ordren å sakt dem skal gjør opp for seg, men ender med å ikke gjøre noe.

24 lutego 2025

Odpowiedź od Fandrops

Dette var ikke bra, og vi beklager din dårlige opplevelse. Vårt mål er alltid å tilby en sømløs handel, og normalt sett har vi prosedyrer som sørger for at vi alltid skal ha varer inne i tide slik at vi ikke blir tomme. Dessverre har vi opplevd noen uheldige omstendigheter med bl.a levering fra Posten førte til forsinkelser, og vi forstår at dette har vært frustrerende for deg.
Men selvfølgelig skulle du ha blitt informert i forkant, og om du har blitt lovet noe ekstra som kompenasjon og ikke fått det, er dette ekstra beklagelig.
Dette skal vi selvfølgelig rette opp i. Vi ønsker å komme til en enighet slik at vi kan rette opp dette inntrykket du har fått, for slik skal det ikke være å handle hos oss. Ta gjerne kontakt med oss direkte på kontaktskjemaet på våre sider og henvis til hvilken handel det gjelder, så finner vi en tilstrekkelig kompensasjon for denne opplevelsen.

Oceniono na 2 z 5

Bestilt den såkalte Dubai-sjokoladen

Bestilt den såkalte Dubai-sjokoladen, veldig fint at de informerer om leveringsproblemer da dette er tilfellet, men blir 2stjerner da de likevel selger dette på nettsiden og tydelig de ikke har den inne på lager, og burde da ikke selges uten å være lista som utsolgt… venta over en uke nå og status er fortsatt det samme..

2 lutego 2025

Odpowiedź od Fandrops

Hei, dette er beklagelig å høre, vanligvis har vi sømløs restock hos oss så vi skal alltid ha varer inne, men som du sier har vi hatt et uheldig tilfelle med en større varelevering som ble forsinket som vi har gitt beskjed om. Vi vil gjerne rette opp inntrykket for deg og ber deg derfor ta kontakt med vårt kontaktskjema på våre sider, så skal vi finne en løsning som gjør at vi får anledning til å rette opp inntrykket.

Kjapp service

Etter å ha postet her angående feil med min bestilling som ikke ble sendt, har de ordnet opp kjapt i problemet. Fornøyd.

6 lutego 2025

Løgn og dårlig service

Det står 1-3 dagers levering og at du skal få en melding når den er sent jeg bestilte på mandag, nå er det lørdag og jeg har ikke fått melding og jeg har heller ikke fått noe. Dårlig service :(

1 lutego 2025

Hei,

Dette hørtes ikke bra ut og er ikke noe som normalt forekommer, og vi ønsker gjerne å undersøke hva som har skjedd. Vi har dessverre ikke nok informasjon til å finne ordren din, så vi ber deg ta kontakt med oss på post@fandrops.no slik at vi kan se nærmere på saken.

Vi vil selvfølgelig gjøre vårt beste for å rette opp i dette og kan også se på en eventuell kompensasjon for å forbedre opplevelsen din. Ser frem til å høre fra deg!

Oceniono na 5 z 5

Everyone was so friendly and helpful

Everyone was so friendly and helpful, which made my shopping experience a breeze. The staff went above and beyond to ensure everything went smoothly. I highly recommend shopping here for top-notch service and great products!

31 grudnia 2024

Scam

I got something different from what i received from the picture. The filling in the photo was 90% and in real life its 2% and completely dry. Wasted my money.

20 grudnia 2024

Hi Sabrina,

We’re really sorry to hear about your experience. We take all feedback seriously, but your message doesn’t include enough specifics for us to identify the issue. We’re not sure which order or product this concerns, but we’d be happy to assist if you could provide more details.

Referring to us as a scam feels a bit unfair, especially as the majority of our reviews reflect our dedication to quality and customer satisfaction. Please email us directly at post@fandrops.no with more specifics, and we’ll gladly investigate and work to improve your experience with us.

Best!

Rask forsendelse, fikk pakken rimelig kjapt å jeg bor i finnmark! dette er virkelig en serriøs aktør som æ kan trygt anbefale, hyggelige priser!

4 października 2024

Bra service

Bra service, kjapp levering!

Men det er på tide å få stocket opp hyllene med litt Shiny Splash snart, vært utsolgt en god stund😊

15 lipca 2024

Herlig Kundeservice.

Fandrops har den beste servicen, jeg noen gang har vært borti. Utrolig imøtekommende og hyggelig. Gode priser og Bestillingene kommer alltid fort og trygt frem. God pakka inn. Her kommer jeg til å handle igjen og igjen. Beste Siden i Norge

Takk for hyggelig handel

25 listopada 2023

Bestilte på søndag

Bestilte på søndag. Pakken ble sendt mandag. Levert onsdag. (Nord Norge) Fort enkelt og greit.

Ok priser og utvalg.

12 marca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej