Advertised themselves as Hey Dudes on TikTok but couldn't be further from that brand. I ordered 4 pairs and received 4 completely different pairs of shoes over a month later after harassing their cus... Zobacz więcej
Famouspops
They advertise as Hey Dude and they were no brand generic dollar store shoes! Then only wanted to refund 40% of purchase price! I would recommend to skip this site! FALSE ADVERTISING!!!!
Complete scam, received something completely different than what I ordered. the products I received are a JOKE. So cheap, and not real hey dudes. I even emailed the company to ensure that they were ge... Zobacz więcej
Wrong peoducts
Wrong product
I did not receive anything I ordered. I received random items I didn't order, all large and extra large.. None of the items are usable. They offered a discount for me to keep products i can not use. I asked for a return address and a full refund; they discouraged shipping it back and gave me no address. I advise everyone to avoid ordering from them.
schlechter Kundenservice!
Ich habe einen Bikini bestellt, es kam auch einer an, aber ein völlig anderer, total hässlich. Nach Reklamation wurde mir ein Rückerstattung von 10% (!!!) angeboten, die ich natürlich abgelehnt habe. Nachdem ich 3x antworten musste, dass ich den Artikel nicht behalten möchte, ist die Firma auf 30% Rückerstattung hochgegangen.
Die Firma weigerte sich, mir einen Retoureschein zukommen zu lassen, und meinte ich könnte den Artikel auf eigene Kosten zurück schicken, inkl. Zollgebühren.
Dies habe ich natürlich ebenfalls abgelehnt, ich sehe nicht ein für den Fehler der Firma aufzukommen.
Das Geld werde ich jetzt durch den PayPal Käuferschutz zurückfordern.
Außerdem hat die Firma immer unterschiedliche Namen, mal Famouspops, mal UJOY...
Nie wieder
this site is a scam
this site is a scam. send wrong products and do not refund money. don't buy anything here, it's money for trash
Vigarice na certa
A encomenda veio, não era bem o que estava à espera além de ser pequeno. O site engana as pessoas e depois vem tudo da china. Não respondem aos e-mails e quando respondem não querem que se devolva, querem dar apenas 15% ou 25% do dinheiro gasto na encomenda. Tudo falso. Tudo vigarice. Já para não falar que se pensa estar a pagar à famouspop e depois surge pago a uma loja chinesa de jóias, ainuoshi jewelry.
Roubalheira.... 😡😡😡