Oceniono na 5 z 5

Dejligt nemt at få rådgivning af Lotte, og hun tager altid telefonen når man ringer. Udover en grundig, uddybende og overskueliggjort gennemgang af det juridiske ved mit huskøb, så havde hun utalli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er svært – hvis ikke umuligt – at finde en så dygtig og engageret boligadvokat som Familiearv v/ jurist Lotte Gravers. Lotte er utrolig grundig og går helt ned i detaljen. Hun... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ved køb af lejlighed i KBH tog vi kontakt til Familiearv hvor Lotte med kyndig vejledning fik os trygt igennem hele forløbet. Foruden et godt nedslag i prisen på købet, har hun altid været klar med go... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kompetent, nærværende og hjælpsom! Vi vil gerne sige stort tak Lotte for hendes kompetente hjælp i forbindelse med udarbejdelse af testamente samt andre vigtige dokumenter . Fra vi fik kontakt til... Zobacz więcej

1. Konsultant
  2. Agencja nieruchomości

Napisane przez firmę

OM FAMILIEARV DANMARK Lotte Gravers er jurist fra Københavns Universitet, og hun har arbejdet med familie/arveret i både advokatbranchen og i det offentlige gennem mange år. Hun har endvidere undervist på Københavns Universitet i Arveret gennem en længere årrække. Lotte er en dygtig jurist, som forstår at omsætte juraen til et letforståeligt sprog, og hun gør altid en dyd ud af at sikre sig, at du kender din retsstilling. Jeg laver primært arveret og er køberrådgiver. vh. cand.jur. Lotte Gravers www.familiearv.com Ring 40968812 Mail kontakt@familiearv.com

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Kunne jeg give Lotte Gravers 1000…

Kunne jeg give Lotte Gravers 1000 stjerner fik hun det..
det bedste jeg har gjort i forbindelse med min far’s dødsbo behandling, er at få hjælp fra Lotte.
Hun har været en kæmpe hjælp, super dygtig og kniv skarp..
Så er hun ovenikøbet et meget sødt og empatisk menneske. Tak for dig Lotte…
Svarer altid hurtigt, og tilgængelig for spørgsmål..
Er så taknemmelig for jeg jeg har haft Lotte ved min side.
Til alle der har bruge for den bedste jurist, kan jeg varmt anbefale Lotte Gravers.

20 lutego 2025

Odpowiedź od Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på positive anmeldelser, og jeg er glad for at kunne hjælpe dig med arvesagen, som vi fik løst hurtigt, så det ikke trak i langdrag. Det er vigtigt, at man i bobestyrer boer søger rådgivning, da man ellers kan sidde med en masse spørgsmål og ved at tage fat i problemerne, kan det løses, før det udvikler sig til større udfordringer. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Stor anbefaling

Fik anbefalet Lotte af veninde i forbindelse med boligkøb, og jeg vil helt klart anbefale hende til alle der har behov for køberrådgivning.

Lotte ringede mig op allerede en time efter sælger havde underskrevet købsaftalen, vi holdte møde allerede den efterfølgende dag. På mødet blev jeg grundigt rådgivet om mit boligkøb og gjort opmærksom på flere juridiske detalje i aftalen som skulle ændres, til min fordel. Lotte sørgede for ændringerne og tilføjelser til købsaftalen. Jeg følte mig hele vejen i meget trygge hænder, som førstegangs køber.

Til slut blev jeg rådgivet om muligheder som på sigt, ville givne mig økonomisk gevinst. Denne rådgivning var langt mere end en normal køberrådgivning.

Næste gang jeg får behov for juridisk hjælp, vil jeg helt klart ringe til Lotte

7 kwietnia 2025

Odpowiedź od Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på positive anmeldelser, og jeg er glad for at kunne hjælpe dig . vh. cand.jur. Lotte Gravers

Oceniono na 5 z 5

Super god og meget meget behagelig…

Super god og meget meget behagelig samtale med Lotte hvor man virkelige føler sig i trykke hænder. Holder alle sine aftaler og utrolige dygtig til opgaven.
Vil klaret anbefale og vil klart bruge Lotte igen.

4 kwietnia 2025

Odpowiedź od Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på positive anmeldelser, og jeg er glad for at kunne hjælpe jer i processen. vh. cand.jur. Lotte Gravers

God og hurtig service

God og hurtig service. Lotte var super god til at svare på alle mine spørgsmål, og hun hjalp mig nemt igennem mit huskøb. Jeg følte mig meget tryg i Lottes hænder.

18 lutego 2025

Odpowiedź od Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på positive anmeldelser, og jeg er glad for at kunne hjælpe jer . vh. cand.jur. Lotte Gravers

Testamente

I forbindelse med oprettelse af testamente, har Lotte Graver givet os en positiv og hjælpsom rådgivning

22 listopada 2024

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og stor faglig dygtighed!

Jeg har fået hjælp fra Lotte flere gange, bl.a. med skøde og tinglysning. Lotte er utrolig kompetent, behagelig at tale med og nem at komme i kontakt med. Hun svarer hurtigt og gør alt meget lettere. Jeg kan varmt anbefale Lotte!

12 grudnia 2024

Rigtig god service og kommunikation

Rigtig god service og kommunikation

22 listopada 2024

Skøde Timesharebolig

Kontaktede Familiearv da jeg skulle ha lavet et skøde på en Timesharebolig da min og min brors far døde for nu ti år siden, Familiearv skulle også snakke med min bror da han ikke ville være med på skødet da jeg så ville blive eneste ejer. Der blev aldrig lavet skøde og arv på boligen da vores far døde .. noget rod ja ... nu skulle skødet laves da skat.dk overtager og der skulle nyt nummer på boligen.
Det klarede Familiarv på et øjeblik til kryds og bolle.

Tak for hjælpen.

Venlig hilsen Allan

18 listopada 2024

Tak for anbefalingen. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Oceniono na 5 z 5

Professionel, dygtig og utrolig støttende – Lotte Gravers!

Jeg har haft fornøjelsen af at have Lotte Gravers som min jurist, og jeg kan ikke udtrykke nok, hvor fantastisk hun er! Fra første kontakt følte jeg mig tryg og godt behandlet. Lotte er super dygtig og har en imponerende evne til at sætte sig ind i sagerne. Hun bruger tid på at forstå alle nuancer, hvilket gør hendes rådgivning både præcis og effektiv.

Hendes professionelle tilgang og dedikation er helt i top. Lotte er altid tilgængelig for spørgsmål og sørger for, at man er orienteret gennem hele processen. Hendes evne til at kommunikere klart og forståeligt gør det nemt at følge med, selv når sagerne kan virke komplicerede.

Jeg føler virkelig, at jeg har haft en engel ved min side i Lotte. Jeg kan varmt anbefale Lotte Gravers til alle, der har brug for en dygtig og engageret jurist. Tak for alt, Lotte – du er simpelthen enestående

11 grudnia 2023

Jurist hjælp ved Huskøb

Vi oplevede en personlig, dybdegående og professionel gennemgang af samtlige dokumenter i forbindelse med vores kommende huskøb.

Her var Lotte med til at sikre os at der ikke var noget skjult eller overset, samtidig med at overskueliggøre hele processen, selv for førstegangs købere som os.

Lotte kan varmt anbefales herfra.

11 listopada 2024

Super rådgivning

Lotte hjalp os med juridisk rådgivning i forbindelse med køb af sommerhus. Lotte var effektiv, dygtig og god at tale med. Hun var nem at komme i kontakt med og sikrede sig altid, at vi var med på næste step.

25 października 2024

Oceniono na 5 z 5

Jeg har vært så dybt taknemlig i den…

Jeg har vært så dybt taknemlig i den her svær tid for Lotte Gravers som har været så hjælpsom med alt som skulle ordnes med papir og skifteretten, jeg er næsten kommet igennem alt og det har kun taget 2 måneder godt og vel, ikke nok med hun gør sit arbejde hurtigt, så er hun kærlig at snakke med og forstår hvad du går igennem ❤️ tak til dig Lotte

1 września 2024

Mange tak Marie.

Grundig gennemgang af købsaftalen

Jeg brugte familiearv.dk, da jeg skulle købe nyt hus og havde brug for en rådgiver til at gennemgå købsaftalen. Lotte hjalp med at give et godt overblik over de dokumneter jeg havde fået. Vi gik igennem de vigtige dokumenter og Lotte udpegede de væsentlige punkter i købsaftalen, som jeg skulle være opmærksom på, gav rådgivning i forhold til hvad prisen på husforsikring bør ligge på og hjalp med at give nogle punkter for hvad jeg fremadrette mod husovertagelsen skal gøre og hvornår.

24 września 2024

Oceniono na 5 z 5

Gravers er en yderst kompetent

Lotte Gravers er en yderst kompetent venlig imødekommende vejleder der sørger for at intet er glemt og som gerne følger alt til dørs så du ikke glemmer noget
Kan kun på det varmeste anbefale
Vh Marianne

25 września 2024

Odpowiedź od Familiearv

Tak for anbefaling og dine rosende ord af mig. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Oceniono na 5 z 5

Jeg talte med Lotte Gravers og jeg skal…

Jeg talte med Lotte Gravers og jeg skal da love for , at her er en der ved hvad det drejer sig om. Hun klarede bare det hele, selv efter at jeg ved en fejltagelse var kommet til at give forkerte oplysninger. Dejligt med en der indeholder så meget ekspertise. Virkelig flot arbejde. Mange tak.

23 września 2024

Tak for din anbefaling, som jeg sætter pris på. vh. cand.jur. Lotte Gravers

God og grundig rådgivning

God og grundig rådgivning i forbindelse med boligkøb. Vi har følt os i trygge hænder og fik hurtig hjælp, da købet af drømmeboligen var ved at komme i fare.

17 września 2024

20 września 2024

Odpowiedź od Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS, som jeg sætter pris på. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Jeg fik god rådgivning

Jeg fik god rådgivning

18 września 2024

Tak for din anbefaling, som jeg sætter pris på. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej