Twee keer op een rij snelle verzending en prachtige bossen mogen ontvangen. Ook het contact via Insta verliep prettig: er wordt meegedacht en dat is fijn! :)
Zobacz, co mówią recenzenci
Al meerdere boeketten besteld. Prachtige bloemen. Nu 2 vazen besteld. 1 had een deukje. Dit is vlot en naar tevredenheid opgelost. Geweldig bedrijf.
Jullie hebben gedaan wat je beloofd had,dát alleen is al goud waard en het bouquet is prachtig volgens de ontvanger! Dus ja ik kies zeker nog eens voor jullie als de gelegenheid dáár is
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij zijn een importeur, groothandel en (online) winkel in zijden en kunstbloemen, -planten en -bomen. Bij ons kun je terecht voor losse stelen, standaard en maatwerk boeketten, maar ook voor de voorraad van jouw (interieur)winkel of inrichting van restaurant, wachtkamers en vergaderzaken.
Dane kontaktowe
Klaas Buiststraat 7, 7848 CN, Schoonoord, Holandia
- +31624445345
- info@fakyflowers.nl
- fakyflowers.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snelle levering goede kwaliteit
Snelle levering goede kwaliteit, mooie bloemen, ga zeker vaker bestellen
Prachtig boeket
Ik heb een prachtig boeket ontvangen, ben er erg blij mee. Snelle verzending, mooi verpakt én, heel attent, een handgeschreven kaartje erbij!
Echt prachtige bloemen en keurig / goed…
Echt prachtige bloemen en keurig / goed verpakt toegestuurd
Prachtige bloemen
Prachtige bloemen, snelle service, worden netjes verpakt geleverd. Super blij mee want het staat fantastisch, krijg veel complimenten.
Snelle Levering van een mooi product
De door ons bestelde prachtige zijde bloemen werden binnen 24 uur bij ons thuisbezorgd in een hele degelijke goed uitziende verpakking…
Zeer tevreden. Chapeau!..
Ziet er mooi uit
Ziet er mooi uit, je zou kunnen denken/zien dat ze echt zijn. Mijn complimenten!
Mooi boeket
Mooi boeket met fake bloemen die bijna echt lijken, én nog betaalbaar ook. Netjes verpakt en snel verzonden.
Snelle levering, product kleur anders.
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Enig minpuntje is dat het product niet zo goudkleurig is als te zien op de website, het is meer een doffe goudkleur zonder glans. We zetten ze nu tijdelijk neer totdat we andere gevonden hebben.
product snel en in goede staat ontvangen
Snelle goede service, product in perfecte conditie goed verpakt ontvangen.
Product was gelijk zoals op de website werd geadverteerd.
Snelle levering en prachtige bloemen!
2e keer dat ik bloemen bij jullie heb besteld!!Ben erg tevreden!Mooie producten en prima service!👍
2e keer dat ik
mooie paarse tulpen!helaas 2 zonder…
mooie paarse tulpen!helaas 2 zonder blad een kaal steeltje helaas!heel fijn dat ik nu stelrn krijg met blad! Hartelijk dank daarvoor ! Super! 👍

Odpowiedź od Faky Flowers
Goede en betaalbare zijden tulpen
Mijn bestelling werd binnen 2 dagen geleverd en was zorgvuldig verpakt. De tulpen zijn mooi en, zeker van enige afstand, niet van echt te onderscheiden. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Prijs kwaliteit is prima
Prijs kwaliteit is prima
Leuke kortings actie
Goed verpakt en een persoonlijk geschreven kaartje
Zeer tevreden
Levering was heel erg snel en netjes
Levering was heel erg snel en netjes
Ook was alles keurig ingepakt
Zou daar zeker weer bestellen
Doświadczenie Trustpilot