Fair Fitness Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Det er nok verdens dårligste træningscenter, jeg kan med sikkerhed sige at alt deres udstyr er sparet intet fungerer håndvægte bænke maskiner alt deres udstyr går i led og scener og ikke muskler. Vis... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har aldrig besøgt et dårligere center. Ingen air con eller udluftning. Dette resulterede i at der lugtede af en blanding af hvidløg, nedbrændt pølsevogn og sved. Halvdelen af lamperne virkede i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Et helt igennem dejligt trænings center! Rene toiletter/omklædningsrum, gode maskiner, dejlig indretning, nemt afspritnings system, skønne mennesker og altid en fantastisk stemningen deroppe... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Meget fine og rene faciliteter. God plads og masser af muligheder for forskellige former for træning. Dog mangler der en lille smule vedligehold af maskiner og badefaciliteter, men det er små detalje... Zobacz więcej

1. Klub fitness

Napisane przez firmę

Fair Fitness tilbyder et meget bredt udvalg af topmoderne fitnessudstyr, og er stedet for alle der ønsker at dyrke fitness. Om du aldrig har sat fod i et fitness center, eller om du har gjort det i en menneskealder – vi har udstyr og plads til begge ender af spektret, og alle derimellem! Vi bryster os ved at tilbyde et fitnessmedlemskab der er simpelt og til at forstå. Med dit personlige medlemskab kan du træne alle dage, hele døgnet og i alle centre til en fast pris. Du har et opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned, og der er ingen binding eller andre kryptiske betingelser. Fair Fitness er en kæde af centre, der er ejet af forskellige juridiske enheder.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

240 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Super fint center

Super fint center. Der er alt hvad man behøver af træningsudstyr og mere til.

1 października 2022

Kære Camilla

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, du er glad for vores faciliteter, og vi håber, vi fortsat kan gøre din oplevelse i vores centre god.

Oceniono na 4 z 5

Mit lokale Fair Fitness center er Skibby 4050…

Mit lokale Fair Fitness center er fortrinligt med det der skal være til cadio og styrketræning.
Det burde måske have 5 stjerner., men det mangler der lige.. "det".. sidste for at få.. eksempel bemanding og lidt mere udstyr.
Jeg ved at der er forskel på udstyr og muligheder de forskellige steder og de hver især vil få en anden rating end det jeg giver det lokale.
Men Fair Fitness som helhed får 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner pga muligheden for at kunne træne i de øvrige centrer i FF kæden og jeg kan med god samvittighed anbefale Fair Fitness.

27 września 2022

Kære Mads

Tak for din anmeldelse. Hvis du har noget specifikt udstyr, du føler der mangler, må du hellere end gerne kontakte os igennem vores kontaktformular på vores hjemmeside. Så vil vi altid kaste blik på det :)

Fint og rent center

Fint og rent center. Kvaliteten svinger lidt alt efter hvilket center i kæden man vælger, men generelt høj standard.

Kære Michael

Mange tak for din anmeldelse. Jeg håber, vi kan få den sidste stjerne af dig i fremtiden, og du må meget gerne kontakte os på kontakt@fairfit.dk, hvis du føler der mangler noget i nogle af vores centre :)

Vi elsker fair fitness

Vi elsker fair fitness, men er sure over at i smed Frank ud af centret…….. skandale

Kære Alexander

Tak for din anmeldelse af vores centre. Jeg er glad for, du er glad for vores faciliteter, og håber på, vi kan gøre dine oplevelser exceptionelle i fremtiden også :)

Oceniono na 4 z 5

Et fremragende budget fitness.

Et fremragende budget fitness.
Mangler bare få basic ting som mobilepay ved automater osv.

Kære Martin

Tak for din anmeldelse. Vi er i fuld sving med at opdatere vores automater, så der kan komme andre betalingsmetoder end blot kontant :-).

Oceniono na 4 z 5

Godt koncept for den øvede bruger

Godt koncept for den dem der har erfaring med styrketræning. Stedet i det her tilfælde Sorø holdes pænt, rent og bliver vedligeholdt. Prisen er rimelig, desværre er en afgift til staten på vej. Det er selvfølgelig ikke Fair Fitness skyld, måske man kunne overveje at sænke et års abonnent for de faste kunder her.

Hej!

Tusinde tak for din anmeldelse. Der er ikke umiddelbart en afgift til staten på vej, som vil ændre kontingentprisen hos os. Derfor vil jeg meget gerne høre, hvilken afgift du tænker på. Kontakt os endelig på kontakt@fairfit.dk.

Oceniono na 5 z 5

Maskinerne er gode Rengøringen er i…

Maskinerne er gode Rengøringen er i top. Der er god udluftning. Jeg hader når et center lugter af ' drengenes omklædningsrum'. Der er en god atmosfære.

Kære Helle

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, du er glad for vores faciliteter samt rengøringen. Vi håber, vi fortsat kan gøre din oplevelse i vores centre god :)

Det virker bare 👍

Kære Simon

Godt trænings sted

Godt trænings sted, der er hvad man skal bruge.

23 września 2022

Kære Anne

Mange tak for din anmeldelse. Vi håber, vi fortsat kan gøre din oplevelse i vores centre god.

Oceniono na 5 z 5

Et ukompliceret og godt sted at træne

Der er altid pænt og rent. God plads og meget forskelligt at vælge imellem. Vigtigst af alt; der er plads til alle. Det er også rart at kunne skifte mellem forskellige centre for variationens skyld.

Kære Thomas

Oceniono na 4 z 5

Meget fine og rene faciliteter

Dog mangler der en lille smule vedligehold af maskiner og badefaciliteter, men det er små detaljer som man kun opdager når de bliver brugt. Måske en lille "postkasse" e.lign. hvor der er mulighed for at nævne evt. mangler var en mulighed?

Kære Casper

Tak for din anmeldelse. Du kan altid kontakte os om fejl og mangler på vores hjemmeside under 'kontakt', også vi vil få udbedret dem hurtigst muligt :)

Oceniono na 5 z 5

Dejligt center at træne i

Dejligt center at træne i. Gode maskiner. Fedt med åbent 24/7. Altid rent og pænt :-)

27 września 2022

Kære Mette

Oceniono na 3 z 5

Træningsudstyr et tjekkes ikke…

Træningsudstyr et tjekkes ikke ordentligt, der er slidte sjækler og løse møtrikker.
Jeg kan udover det godt lide at komme der🙂

1 października 2022

Kære Tim

Tak for din anmeldelse. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@fairfit.dk med en uddybende forklaring - så får vi tjekket op på det.

Fin sted

Fin sted, gode maskiner, ligger centralt. Passer fint til mine behov

22 września 2022

Kære Jan

Oceniono na 4 z 5

Som regel er der god plads morgen

Som regel er der god plads morgen og middag, det er pænt og rent og en god atmosfære... sidste træning gik godt, plads ved stationerne og ikke alt for mange mennesker..

30 września 2022

Kære Kim

Tak for din anmeldelse. Jeg håber, vi kan få den sidste stjerne af dig i fremtiden. Hvis du har lyst dig at uddybe, hvad vi mangler for at få det, må du meget gerne kontakte os på kontakt@fairfit.dk

Oceniono na 4 z 5

Jeg synes det fungerer fint der var…

Jeg synes det fungerer fint der var lidt problemer med et bade værelse og der mangler lidt knagerække men ellers er jeg meget tilfreds

4 września 2022

Kære Frank

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, du langt hen af vejen er tilfreds. Hvis du har lyst til at uddybe manglerne, må du meget gerne kontakte os på kontakt@fairfit.dk.

Fair Fitness

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej