Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Epoxy heavy duty, grondverf en meerdere materialen besteld. Helaas ging er wat mis bij het pakket bedrijf erg onzorgvuldig met pakket om gegaan waar door ruim 2.5 liter uit de heavy duty wa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bedrijf denkt mee en gaf op eigen initiatief een waardevol advies voor toepassing van hun producten. Faduursma komt over als een betrokken onderneming die net even wat meer doet voor haar klanten. Een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het was even wachten op de bestelling, maar omdat de prijs van de pigment een stuk lager ligt dan bij andere verkopers heb ik dat er wel voor over. Dit gaat wel alleen op wanneer je meerdere flesjes... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Product en afspraken van firma Duursma zijn uitstekend. Voor wat betreft de bezorging zou u een andere (betrouwbare) bezorger moeten zoeken. UPS heeft het gepresteerd om op de dag van bezorging tot... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca materiałów budowlanych
  2. również w kategorii:
  3. Budowa łodzi
  4. Dostawca materiałów wykończeniowych
  5. Przedsiębiorstwo produkcyjne – tworzywa sztuczne
  6. Skład materiałów budowlanych

Napisane przez firmę

Een familiebedrijf wat al meer dan 65 jaar zijn klanten helpt met praktische tips en grote vakkennis op het gebied van polyester en epoxy. Doordat we ook een productiebedrijf hebben en de producten gebruiken die we verkopen, weten we altijd de passende oplossing voor uw project te bedenken. We nemen nog de tijd voor onze klanten. We vinden het fijn als mensen goed geinformeerd en met zekerheid hun project kunnen beginnen en afmaken.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

4,7

1 sierpnia 2025

Bedankt voor de review!

Groeten van team Faduursma.nl

Goed assortiment

Goed assortiment, prijzen liggen gunstig over het algemeen. (Semi) professionele coatings en harsen herpakt in retail afmetingen. (Dus ook blikken van 1 liter). Snel geleverd, boven de 75 euro geen verzendkosten.

25 lipca 2025

Odpowiedź od FADUURSMA.NL

Bedankt voor je review Marco! Hier worden wij blij van! :)

Groeten van het Faduursma.nl team!

Oceniono na 2 z 5

De website is een verschrikking

De website is een verschrikking. Ik heb met heel veel moeite een bestelling kunnen doen.

Testen jullie wel eens? Met verschillende browsers?

Een gruwelijke ervaring.

10 lipca 2025

Goedemorgen,

2 sterren...dit moet inderdaad een heel gruwelijke ervaring voor u geweest zijn. Dat betreuren wij natuurlijk ten zeerste.

We hebben inderdaad wat problemen gehad met de webshop. Die gelukkig ook weer verholpen zijn.

Helaas is het niet te voorkomen dat er soms wat fout.

Positieve noot vind ik dat u toch de moeite heeft genomen om uiteindelijk uw bestelling af te ronden. Dank daarvoor!

Was u tevreden over de producten?

Vriendelijke groeten,

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, goed geholpen met deskundig advies. Correcte en snelle levering van de bestelde materialen.

4 czerwca 2025

Dank voor de 5 sterren!

Vriendelijke groeten van Faduursma.nl

Boot

Prima spul en niet te duur

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od FADUURSMA.NL

Dank voor de 5 sterren! :)

Groeten van team Faduursma.nl

De service was geweldig

De service was geweldig. Omdat ik iets later ook nog 2 componentenlak bestelde werd alles op hun initiatief samen verpakt zodat er maar 1x leverkosten wsren

24 kwietnia 2025

Odpowiedź od FADUURSMA.NL

Fijn om te horen! We geven de service die we zelf ook fijn vinden, maar altijd mooi als dit op deze manier gewaardeerd wordt.

Thanks voor de 5 sterren!

Team Faduursma.nl

Oceniono na 4 z 5

Product en bedrijf uitstekend. Bezorgdienst onbekwaam en maken de belofte van uw bedrijf niet waar.

Product en afspraken van firma Duursma zijn uitstekend.
Voor wat betreft de bezorging zou u een andere (betrouwbare) bezorger moeten zoeken. UPS heeft het gepresteerd om op de dag van bezorging tot driemaal toe een andere bezorgtijd door te geven. De derde keer werd gemeld dat het het einde van de werkdag zou worden. Toen het inmiddels bijna 18.00 uur was kreeg ik de melding dat ze mij niet thuis hadden getroffen en omdat er een handtekening nodig was voor de inontvangstneming??? was het pakje op een ophaaladres in Doetinchem ( mijn woonplaats) afgeleverd, waar ik het de volgende dag zelf op kon halen.
Daar bleek mij dat ik helemaal geen handtekening behoefde te plaatsen.
Ik ben dus speciaal de hele dag thuis gebleven terwijl het pakje dat volgens u die dag zou worden bezorgd door de UPS niet werd bezorgd. Nalatigheid van UPS.

28 marca 2025

Odpowiedź od FADUURSMA.NL

Als eerste heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! :)

Heel vervelend dat de bezorging van uw pakket nogal te wensen overliet. We gaan dit meteen terugkoppelen, want dit moet natuurlijk niet kunnen. Ik hou u op de hoogte mbt tot hun reactie.

Uiteraard is voor u het kwaad al geschied, maar hopelijk kunnen we er wel voor zorgen dat dit in de toekomst niet weer gebeurd.

Oceniono na 5 z 5

Erg tevreden met de service.

Producten zijn mooi op tijd bezorgd en ook de goede kwaliteit.

3 marca 2025

Odpowiedź od FADUURSMA.NL

Altijd fijn om te horen dat onze klanten onze service waarderen. Hopelijk tot een volgende keer!

Vriendelijke groeten,

Het was snel geleverd

Het was snel geleverd

18 lutego 2025

Odpowiedź od FADUURSMA.NL

Hartelijk bedankt voor de review. Hopelijk is uw project goed geslaagd!

Vriendelijke groeten van,

Het faduursma.nl team.

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Mijn epoxy lijm werd snel geleverd

28 stycznia 2025

Odpowiedź od FADUURSMA.NL

Bedankt voor deze mooie review!

Oceniono na 5 z 5

Besteld en de volgende dag al geleverd

Besteld en de volgende dag al geleverd! Heel fijn!

5 lutego 2025

Odpowiedź od FADUURSMA.NL

We doen ons best :) Fijn dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen, daar worden wij blij van!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej