Fabletics Sverige Recenzje 1064

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Fantastiska kläder men glöm att få något bra svar från kundtjänst. De har ingen svensk avdelning även om du ska tro det. Allt kommer översättas och du kommer få ett mail fyllt med ord för kundtjänst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alla de fableticsplagg jag har köpt har passat bra och kvalitén har varit bra utom på ett par tights där sömmarna hade gått upp. Jag sände dem tillbaka och fick ett nytt par efter flera veckor där söm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ett helt grymt företag som säljer oroligt bra grejer, har beställt två gånger och är alltid nöjd, man får dock tänka på att man godkänner en prenumeration på 599 varje månad som då kallas VIP men som... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kläderna är jättebra men konceptet är uselt! Om du inte fyller i att du inte vill handla en månad så dras 599 kr som du kan handla för en annan gång. Problemet är bara att du bara kan handla för exakt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą aktywną
  2. Krawiectwo na miarę
  3. Sklep dla biegaczy
  4. Sklep sportowy
  5. Sklep z odzieżą sportową
  6. Producent odzieży sportowej

Napisane przez firmę

Fabletics grundades av Adam Goldenberg, Don Ressler och Ginger Ressler 2013 och är ett globalt varumärke för aktiv livsstil som är utformat med alla i åtanke. Det är den ultimata destinationen för världens bästa lifewear och activewear för kvinnor och män. Med miljontals femstjärniga modeller i storlekar från XXS till 4X och från korta till långa byxor finns det något för alla - och för varje träningspass, oavsett hur du väljer att svettas!

Napisane przez firmę

Loooove

Hittade så fina set

5 maja 2023

Hej Cecilia,

Tusen tack för ditt omdöme, det är fantastiskt att höra du är nöjd med din shoppingupplevelse. Vi hoppas du alltid hittar nya stilar du gillar i din Fabletics butik och önskar dig en jättefin dag!

Snabba leveranser

Snabba leveranser, bra produkter.

26 marca 2023

Hej Inga-lill,

och tusen tack för ditt jättefina omdöme! Det gläder oss att höra du är nöjd med servicen och vi ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en trevlig dag!

Tydlig shoppingsida

Tydlig shoppingsida, bra bemötande vid telefonkontakt, snabb leverans och toppenkvalite på varorna.

17 marca 2023

Hej Lena,

Tusen tack för dina fina ord och dem fem stjärnorna! Vi uppskattar det otroligt mycket och det är fantastisk att höra du är nöjd med din shoppigupplevelse hos oss.

Vi hoppas du alltid hittar nya Fabletics stilar du gillar och ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en underbar måndag!

Oceniono na 5 z 5

Snygga träningskläder och bra kvalitet

9 marca 2023

Hej Frida,

Vad kul att höra du gillar Fabletics stilar och är nöjd med ditt köp. Tusen tack för det positiva omdömet!

Glöm inte att kolla din Fabletics butik i början av varje månad för att shoppa nyaste stilar och hör gärna av dig om du har några frågor.

Önskar dig en underbar fredag!

Oceniono na 2 z 5

Skapligt bra kvalite på kläderna

Skapligt bra kvalite på kläderna. Vad ni än gör så prenumera INTE!!!! Jag kryssade i att jag ville veta mera och blev då VIP kund och pengar drogs från mitt konto. Detta upptäckte jag flera månader efteråt🙈 Nu har de delat upp pengarna på fyra krediter a 835:-/st. Men jag får inte handla för dessa pengar utan de har då även bestämt att jag bara får antingen handla ett par byxor eller ett tvådelat set på varje kredit. Vilket medför att de tjänar massor på detta. Fruktansvärt dåligt🤬 Varför kan jag inte bara få handla vad jag vill för de pengarna som de har dragit från mitt konto?! Får de verkligen göra så här??
Vill bara med detta varna andra så de inte gör samma misstag!!

6 marca 2023

Hej Anna,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du delar din upplevelse med oss och är väldigt ledsna att höra du var missnöjd med ditt VIP medlemskap.
Det är något man väljer själv genom att välja VIP pris istället för ordinarie pris. Det är helt gratis och man blir aldrig tvungen att handla eller betala något utan har möjlighet att hoppa över månaden på sin profil.
Endast om man inte gör det överförs pengarna till profilen och man kan alltid handla för dem närsomhelst och även få rabatt eftersom krediten är värd mer än vad som dras.
Om du har några frågor kring ditt medlemskap hos oss är du välkommen att kontakta oss kl 10-18 varje dag och vi hjälper gärna med allt.

Önskar dig en fin dag!

Oceniono na 4 z 5

Så bra grejer

Så bra grejer, aldrig blivit missnöjd. Håller i evighet.

19 lutego 2023

Hej Jeanette,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme, det är underbart att höra du är så nöjd med dina Fabletics stilar! Vi uppskattar att du är vår medlem ser fram emot att höra från dig igen.

Glöm inte att kolla din Fabletics butik i början av varje månad för att antingen shoppa nyaste stilar eller hoppa över månder :)

Önskar dig en trevlig dag!

Sara

Oceniono na 5 z 5

Bra produkter och olika kroppstyper

Bra produkter och jag gillar att ni visar produkterna på olika kroppstyper. Inte bara trådsmala tjejer.

21 stycznia 2023

Hej Sandra,

Tusen tack för ditt positiva omdöme och dem fem stjärnorna! Det gläder oss mycket att höra du har varit nöjd med dina Fabletics stilar och att du gillar hemsidan.
Vi hoppas du alltid hittar plagg du älskar i din Fabletics butik och ser fram emot att höra från dig igen.

Önskar dig en underbar måndag!

Oceniono na 1 z 5

Mina beställningar går aldrig igenom

Mina beställningar går aldrig igenom. Så dålig hemsida och service.

21 stycznia 2023

Hej Johanna,

Tack för ditt omdöme. Vi ber om ursäkt om det har uppstått ett problem med beställning och löser det gärna. Man är välkommen att ringa eller maila oss, varje dag kl 10-18, och vi hittar en lösning tillsammans. Vårt team kontaktar dig också via mail inom kort.

Oceniono na 5 z 5

Enkelt att beställa och leverans sker…

Enkelt att beställa och leverans sker relativt snabbt. Kläder som sitter mycket bra och är sann i storleken.

20 stycznia 2023

Hej Camilla,

Tusent ack för ditt underbara omdöme och för att du är vår medlem! Det är så kul att höra du har varit nöjd med dina Fabletics stilar och servicen och vi uppskattar att du tog dig tiden att rekommendera oss här.

Glöm inte att kolla din butik i början av varje månad för att antingen shoppa nnyaste stilar eller hoppa över månaden.

Önskar dig en fantastisk vecka!

Hello Cecilia,

Thank you for your review. We are sorry you were not satisfied with your shopping experience and would like to know more about it and how we can help.

Our team will contact you via email so we can assist you further.

Emma

Vackra färger

21 stycznia 2022

Hej Gil!

Vad kul att höra du gillar Fabletics stilar och är nöjd med ditt köp. Tusen tack för det positiva omdömet och för att du är vår medlem!

Glöm inte att kolla din Fabletics butik i början av varje månad för att antingen hoppa över månaden eller shoppa nyaste stilar.

Vi önskar dig en trevlig dag och ser fram emot att höra från dig igen!

Oceniono na 5 z 5

Alltid lika trevligt att handla hos…

Alltid lika trevligt att handla hos er!! Bra kvalitet, snabb leverans och bra hjälp när det behövs. Rekommenderas varmt!!

13 grudnia 2022

Hej Sussi,

Tusent ack för ditt underbara omdöme och för att du är vår medlem! Vi uppskattar att du tog dig tiden att rekommendera oss här och ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en trevlig kväll!

Hej du

Hej du sköna böna

5 listopada 2022

Hej Catrin,

Tusen tack för ditt positiva omdöme och för att du är vår medlem. Vi ser fram emot att shoppa med dig igen och önskar dig en underbar måndag!

Emma

Svårt med checkput.

Svårt med checkput.
Kändes oseriöst.

21 października 2022

Hej Magdalena,

Tack för ditt omdöme. Vi är ledsna om det uppstod problem med checkout. Din beställning har skickats och vårt team svarar gärna på alla din frågor, ifall det finns något vi kan hjälpa med.
Vi hoppas du blir nöjd med dina nya Fabletics stilar och önskar dig en trevlig dag!

Toppen 👍👍👍👍👍

20 października 2022

Tusen tack, Pernilla!

Vi uppskattar att du är vår medlem och att du tog dig tiden att rekommendera oss här.
Glöm inte att kolla din butik i början av månaden för att antingen shoppa nyaste stilar eller hoppa över månaden.
Vi ser fram emot att höra från dig igen!

Ha en fin kväll!

lurendrejeri..

lurendrejeri... köp inget därifrån!!! Risken är att du får ett vip medlemsskap som kostar multum varje månad....

16 października 2022

Hej Nisse,

Tack för ditt omdöme. Vi är ledsna att höra du var missnöjd med ditt VIP medlemskap. Att bli vår VIP medlem är något man väljer själv när man handlar hos oss genom att välja exklusiva erbjudandet för VIP medlemmar. Man har alltid möjlighet att shoppa som gäst medlem istället och VIP medlemskapet är inte på något sätt obligatoriskt.

Väljer man VIP medlemskap och VIP pris framgår det tydligt vad medlemskapet innebär och hur man kan få alla förmåner helt gratis. Man kan också tack nej till förmånerna i kassan och checka ut som gäst medlem med ordinarie pris.

Dessutom är VIP medlemskapet helt gratis och man behöver aldrig betala någon medlemsavgift. Man väljer själv om man vill ha kredit på sin profil eller hoppa över månaden. Endast om man inte hoppar över månaden överförs pengarna till profilen och man kan alltid handla för dem.

Om du har några frågor eller det finns något vi kan hjälpa med är du alltid välkommen att maila eller ringa vårt team, och vi svarar gärna på alla dina frågor.

Oceniono na 5 z 5

Good clothing and amazing quality

Good clothing and amazing quality. Great with pockets in everything

10 października 2022

Hej Ellen,

Thank you so much for your wonderful review and for being our member! It is great to hear you are happy with your Fabletics styles and we appreciate that you took the time to recommend us here.
We´re looking forward to shopping with you again and wish you a fabulous day!

Mail telefon kontakt

Hej! Fick svar av er att jag skulle Mails har jag gjort flera ggr inget svar eller ringa! Blev inte klokare av det!

3 października 2022

Hej Anethe,

Tack för ditt omdöme. Vårt team har redan kontaktat dig via e-post och vi hittar gärna en lösning tillsammans.

Oceniono na 1 z 5

I put in the order 5th of september and…

I put in the order 5th of september and have still not recived it yet. 2-4 days my ass. After 8 days I recived an email my order was sent, it was packed so bad it was stoped when finally recived in Sweden. Contacted fabletics and they sent me a new order, great! Shipped 22/9 and still no tracking update.. geting tired of this.

16 września 2022

Hi Hanna,

Thank you very much for your review and feedback about the order. We deeply apologise for the inconvenience and would love to help resolve this as soon as possible.
A representative from our Member Services Team will reach out to you via email shortly.

Sara

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej