We hebben een bestelling via gamma gedaan voor 60x60 tegels. Na ontvangst zoals altijd de tegels goed gecontroleerd. Maar daar begon het gedonder 10% van de bestelling waren de hoeken afgebrokkeld.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
2 weken geleden besteld via Hornbach bij dit bedrijf en het zal binnen paar dagen geleverd worden. De leverdatum is al 4x opgeschoven, waardoor alles erom heen plannen onmogelijk is. Ik heb Hornbach o... Zobacz więcej
Met Excluton hebben wij een goede ervaring. Via een tussenhandel hebben wij 260 tegels besteld. Nadat het terras gelegd was en er na enkele weken pas flinke regenbuien op los werden gelaten, kwam het... Zobacz więcej
Op 6 maart via de Gamma webshop artikelen besteld voor mijn voortuin Excluton verkoop order nr. VO - 967375 v.7 maart 15.18 uur. Ref: 80960800-220001157866 Het betreft hier in het bijzonde... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Slechte kwaliteit tegels en service
Slechte kwaliteit tegels! "Maar het ligt niet aan ons"
vier jaar geleden tegels gekocht, Excluton Kera Twice 60x60. In middels zijn er 9 tegels waar de randen vanaf brokkelen, hoekjes kapot zijn en zelfs 1 tegel in 2 delen gebroken. Gevraagd aan de winkel waar ik ze heb gekocht, of dit een bekend probleem was. De winkel heeft zich tot de fabrikant gewend en de reactie van Excluton is "er is bij aflevering niets gemeld en tegels gaan niet zomaar kapot na 4 jaar, tenzij ze onzorgvuldig worden gebruikt of verwerkt". Grappig genoeg lees ik deze uitleg in meerdere reviews, dus je zou toch zeggen dat Excluton hiervan kan leren en de kwaliteit van de tegels daarmee kan verbeteren? Gemiste kans!
Helaas kiezen ze ervoor om (wederom) oogkleppen op te zetten en niets van de feedback aan te trekken, want het ligt niet aan hen. Ik zou nooit meer tegels kopen van dit merk! Slechte kwaliteit en klantenservice!
Tegels blijven maar kapot knappen
3 jaar geleden onze tuin laten aanleggen. Binnen een jaar knapte de eerste tegels al kapot, wat belletjes gedaan, maar we werden niet echt gehoord. De paar tegels vervangen. Vervolgens gingen er weer steeds meer tegels kapot. Weer contact gezocht, uiteindelijk is er iemand langsgekomen ( onze eis was voor de hele tuin nieuwe tegels laten leggen, aangezien er nu verschillende badges liggen en ze her en der er tussenuit gehaald moeten worden, en daardoor het terras niet meer straks ligt). Uiteraard lag het niet aan hun. Voor de paar tegels die kapot waren kregen we weer nieuwe tegels met de belofte dat er na 2 jaar geen tegels meer kapot zouden gaan. Ondertussen zijn we 3 jaar verder en de tegels blijven nog steeds uit het niets kapot gaan, ook de tegels uit de nieuwe badges.
Bij balen heel erg en zullen nooit, maar dan ook nooit meer iets bij excluton bestellen!!
Aftersales van Excluton zelf is…
Aftersales van Excluton zelf is waardeloos. Gescheurde tegels direct bij het bezorgen gemeld. Ligt aan de klant, na het bezoek van hun 'klachtenmanager'. Tegels zitten nog in de seal(!). Had ik maar wat anders gekocht....
Wat een slecht bedrijf is dit
Wat een slecht bedrijf is dit. Ze hebben geen enkele interesse om te telefoon op te nemen. Levertijden zijn een lachertje. Pas op met online bedrijven die Excluton tegels leveren. Je wordt bedonderd
Voel me bedonderd met leveringstijden -Stonewish stapelblokken…
Ik wilde Stonewish stapelblokken bestellen, of je nou Hornbach, Gamma, Praxis, Gadero kiest, ze komen allemaal bij Excluton terecht. Excluton bepaalt dat ze aan huis worden afgeleverd. Transportkosten 75,- ..kassa ! Dan halen ze je binnen met een korte levertijd , besteld op 20 mei, levering tussen 24-28 mei. Je hoort niets, op je track and trace gebeurt er op 28 mei nog helemaal niets, plots wordt die verlegd naar 30 mei... .op je track and trace gebeurt er op 28 mei ook nog steeds helemaal niets... gebeld met Gamma. Kom je er achter dat pak m beet "5 juni levering is ook best mogelijk, we weten het niet" .
Al die tijd ligt mijn tuin helemaal open. Op 1 juni is het blokje in je track en trace 1 stapje opgeschoven naar "Order wordt verzameld". Joh, de huidige ervaring kennende, zullen ze die op 10 juni ook nog steeds aan het verzamelen zijn....Die track en trace zegt helemaal niets meer. Excluton: wees eerlijk, als je toch al weet dat je leveringsproblemen hebt, dat kan van vandaag op morgen niet ineens ontstaan zijn, noem gewoon een realistische of zelfs de werkelijke leverdatum !! niet de commerciele. Dit is wat consumenten weerzinwekkend vinden, bedonderd worden. Eigenlijk hoef ik die blokken om die reden niet meer.
Top levering!
Bij de Gamma Webshop 3 big bags zand besteld, deze werden geleverd door Excluton. Ik kreeg ruim op tijd een mail met de verwachte leverdatum en de chauffeur belde me toen hij er was. De zakken zijn precies op de plek waar ze moesten komen neergezet, chauffeur was heel aardig en behulpzaam. Top levering!
Kera Twice is waardeloos!
Zeer slechte kwaliteit terrastegels: Kera Twice van de serie Moonstone Grey, afmeting 60x60. Scheuren in het keramiek na een aantal jaar. Aftersales is waardeloos: natuurlijk ligt het aan vanalles, behalve aan de tegels zelf. Oh ja: inmiddels zijn de tegels van nieuwe batches wel 0,8cm dikker gemaakt... Waardeloze firma! Ver van wegblijven!
Niet wat het lijkt.
Op 6 maart via de Gamma webshop
artikelen besteld voor mijn voortuin
Excluton verkoop order nr. VO - 967375 v.7 maart 15.18 uur.
Ref: 80960800-220001157866
Het betreft hier in het bijzonder de
Stonewish Terrastegel Boulevard
premium Marseille.Deze terrastegel
ziet er op de site heel anders uit dan
in de grauwe werkelijkheid.
Na deze terrastegels verwerkt te
hebben, lijkt het op een smerig tuinpad met vieze voetstappen en
de kleur wijkt compleet af van de
foto op Exclutons website.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.