Zobacz, co mówią recenzenci
Eerst langer dan de levertijd gewacht op mijn schoenen, vervolgens geannuleerd vanwege geen voorraad. Wel goed en vriendelijk contact. Ik ben zojuist gemaild om deze review te verwijderen, aangezie... Zobacz więcej
Maandag dunks bestelt welke ik al heel lang zocht, uit eindelijk bij exclusive x items gevonden en de volgende dag al geleverd! Ik ben super blij eindelijk de dunks te hebben waar ik al langere tijd n... Zobacz więcej
Top verkoper! Mooie klantvriendelijkheid en helpt je kiezen bij de juiste maat als je het zelf niet zo goed weet! Afgelopen week mijn schoentjes ontvangen en zitten helemaal naar wens! Heel tevreden e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
ExclusivexItems is een online webwinkel in streetwear en fashion artikelen gespecialiseerd in sneakers van onder andere Nike en Adidas. Wij verzenden wereldwijd binnen 2 tot 6 werkdagen.
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Top!
Niets op aan te merken, vlotte levering
Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice
Uiteindelijk heel tevreden
Hierbij wil ik mijn eerdere 1 ster beoordeling herzien. Ik was ontevreden omdat de bestelling maar niet werd geleverd. Maar inmiddels is mijn klacht naar volle tevredenheid en snel opgelost. Door goede communicatie vanuit het bedrijf. Mijn dochter geniet van haar mooie nieuwe schoenen!!
Snelle levering! Mooie schoenen, goede klantenservice.. Zal hier zeker vaker bestellen..
Thx again
Thx again! Altijd snel antwoord op al mijn vragen. Goede service
Snelle levering en vriendelijke…
Snelle levering en vriendelijke service. Product goed verpakt en precies zoals omschreven. Aanrader!
Pattas besteld en snel ontvange geen…
Pattas besteld en snel ontvange geen problemen gehad met bestellen ofzo goede webshop
Sneakers binnen 3 dagen ontvangen
Sneakers binnen 3 dagen ontvangen! Ik ben tevreden
Ik heb de schoenen 6 juli besteld en…
Ik heb de schoenen 6 juli besteld en heb ze nog steeds niet gekregen echt heel jammer ,ioana

Odpowiedź od Exclusivexitems
Topservice en goed contact via mail.
Topservice en goed contact via mail.
ik heb schoenen besteld op 13juni het…
ik heb schoenen besteld op 13juni het is nu 31juni en ik heb nog steeds niks binnen

Odpowiedź od Exclusivexitems
Bedankt voor de leuke schoenen
Bedankt voor de leuke schoenen. Contact via de email ging vlot!
Mooie schoenen mogen ontvangen voor…
Mooie schoenen mogen ontvangen voor mijn vrouw en voor mijn kinderen. Goede service!
Ik heb sneekers besteld en betaald op…
Ik heb sneekers besteld en betaald op 19 mei, nu zijn we 14 juni en ik heb ze nog niet, heel raar allemaal

Prima sneakers, goede service
Sneakers besteld via de site, levering was binnen een paar dagen. Ze zien eruit zoals op de foto en zitten goed. Alles is verlopen zoals het hoort. Tevreden over mijn aankoop.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, schoenen geleverd binnen levertijd. Dik tevreden.
Snelle levering en uitstekende klantenservice
Bestelling verliep vlot, sneakers snel en netjes geleverd in originele doos. Ik had een vraag via mail en kreeg vrijwel meteen antwoord. Alles zoals omschreven, dus zeker voor herhaling vatbaar.
Zeer blij met correcte levering van…
Zeer blij met correcte levering van mijn sneakers... ook zeer snelle reactie op een vraag die ik via mail had gesteld
Verstand van zaken als het om schoenen…
Verstand van zaken als het om schoenen gaat.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.