EWR Car Service provides private car transfers to and from Newark Liberty International Airport. We serve business travelers in Manhattan, Brooklyn, Hoboken, and Jersey City. We’ve been operating for 16 years. Our drivers are TLC licensed. Every vehicle in our fleet carries commercial insurance. We currently hold 100+ verified Google reviews, consistently rated five stars. Our fleet covers six vehicle types: sedans for solo travelers, SUVs for small groups, comfort vans, first class sedans, first class SUVs, and Mercedes Sprinters for larger parties. All vehicles are late model and maintained to a commercial standard. Every booking includes meet-and-greet service, flight tracking, complimentary wait time for delayed flights, and fixed pricing. The rate you see when you book is the rate you pay. We work primarily with corporate travelers, executive assistants booking for their teams, and frequent flyers who need a consistent, professional pickup. We don’t compete on price with rideshare apps. We compete on execution. Our office is located at 205 Poinier St, Newark, NJ 07114. You can reach us at (973) 933-4260 or by email at info@ewrcarservice.com. Online booking is available at ewrcarservice.com. If you’ve used our service and had a good experience, a review goes a long way. We read every one.
205 Poinier St, 07114, Newark, Stany Zjednoczone
- 973-933-4268
- info@ewrcarservice.com
- ewrcarservice.com
First time flying into Newark
First time flying into Newark. Had no idea where to go. Driver Ernest met me inside Terminal B with a sign, which made everything simple. Solo traveler, so that mattered. Comfortable ride to Jersey City. EWR Car Service made a stressful situation easy. Will book again.

Odpowiedź od EWR Car Service