Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij Evura Goods, dé bestemming voor hoogwaardige LED-verlichting. Bij Evura zijn we gepassioneerd door het leveren van cutting-edge LED-oplossingen die niet alleen indruk maken, maar ook jouw ruimtes transformeren. Ons verhaal begint met een toewijding aan kwaliteit en betaalbaarheid. Bij Evura begrijpen we dat verlichting meer is dan alleen functionaliteit; het is een expressie van stijl en ambiance. Daarom hebben we ons toegelegd op het aanbieden van LED-strips en neon strips die niet alleen helderheid en levendige kleuren brengen, maar ook energiezuinig en duurzaam zijn.
Dane kontaktowe
Raedeckerstraat 8, 5623EX, Eindhoven, Holandia
- +31616139394
- info@evuragoods.com
- evuragoods.com
Inni użytkownicy przeglądali również
De LED-strip van Evura Goods is…
De LED-strip van Evura Goods is eenvoudig te installeren en biedt heldere, kleurrijke verlichting. Met de afstandsbediening kun je gemakkelijk tussen kleuren en lichtmodi schakelen. Een prima keuze voor sfeerverlichting tegen een scherpe prijs.
Vorig jaar ledstrip gekocht bij Evura…
Vorig jaar ledstrip gekocht bij Evura goods. Twee maal contact gehad met Julian van Loon. Wat een perfecte, snelle maar bovenal vriendelijke service. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Mooi product
Prachtige ledstrip met mooie kleuren, die goed plakt en dus makkelijk te monteren is. Handig dat je hem ook met je telefoon kan bedienen. Erg tevreden!
Heel mooi licht en plakt perfect ook…
Heel mooi licht en plakt perfect ook mooie afstand bediening en kan via de telefoon 😍
Positieve ervaring
Mijn pakketje werd snel geleverd en was van goede kwaliteit. Wel had ik nog een vraag over het product en dit werd professioneel afgehandeld. Bovenal een positieve ervaring!

Heel tevreden
Heb de ledstrip op de website gekocht en was heel snel binnen. Netjes verpakt. Werkt erg goed. Erg sfeervol!

Super!
Helaas was mijn adapter/controller afgebroken waardoor de led lights niet meer aangingen. Contact gezocht met het bedrijf en het is netjes opgelost. Hele snelle en fijne reactie. En ik krijg een nieuwe opgestuurd, dus helemaal tevreden!👍🏼

Odpowiedź od Evura Lights
Snelle service van de klantenservice…
Snelle service van de klantenservice toen ik een vraag had, reserve onderdeel gekregen aangezien ik perongeluk mijn afstandsbediening had laten vallen van de trap. Top service!

Odpowiedź od Evura Lights
De LED strip besteld op bol.com en…
De LED strip besteld op bol.com en super tevreden hierover! Een echte aanrader om wat sfeer te krijgen in je woonkamer of andere kamers.
Goed bedrijf
Via Bol.com een ledstrip gekocht bij Evura goods. De ledstrip was snel geleverd en voldeed goed aan de verwachtingen. De app die hoort bij de ledstrip werkte ook goed

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.