Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Biorąc pod uwagę 58 recenzji, większość recenzentów była rozczarowana ogólnym doświadczeniem. Wielu konsumentów zgłaszało, że opłacone zamówienia nigdy nie zostały dostarczone, a prośby o zwrot pieniędzy pozostawały bez odpowiedzi. Klienci często doświadczali całkowitego braku kontaktu telefonicznego i mailowego, otrzymując jedynie zwodnicze obietnice dotyczące realizacji zamówień. Pojawiły się również obawy, że wpłacone środki są przyjmowane, lecz firma nie realizuje transakcji, co prowadzi do niezadowolenia klientów. Niektórzy klienci, choć nieliczni, ostatecznie otrzymali swoje zamówienia, jednak często wiązało się to z bardzo długim czasem oczekiwania, niekompletną dostawą lub wymagało intensywnych działań i interwencji.

O czym najczęściej mówią ludzie

Order

Ludzie zgłaszają negatywne doświadczenia z zamówieniami, często skarżąc się na brak dostawy opłaconego towaru... Zobacz więcej

Refund

Konsumenci wyrażają głębokie rozczarowanie procesem zwrotu pieniędzy, często zgłaszając brak otrzymania... Zobacz więcej

Product

Użytkownicy opisują negatywne interakcje z produktami, często zgłaszając, że pomimo opłacenia zamówienia,... Zobacz więcej

Customer communications

Recenzenci wyrażają duże niezadowolenie z kontaktu z firmą, wskazując na brak odpowiedzi na e-maile i... Zobacz więcej

Payment

Recenzenci podkreślają negatywne aspekty płatności, często zgłaszając problemy z otrzymaniem towaru lub... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Zamówienie złożone 28 .01.2026 do tej pory nie otrzymałam przesyłki.Nie można się skontaktować telefonicznie , po wysłaniu e-mail , odpowiedź że przesyłka jest kompletowana , prosiłam o zwrot pieniędz... Zobacz więcej

Jak w poprzednich opiniach, kasę wcięło, towaru nie ma, ludzie jak się nie zbierzecie to dalej będą kradli w majestacie prawa. Płacić tylko kartą, bo można skorzystać z opcji Chargebacku Kolejność z... Zobacz więcej

Przestrzegam wszystkich przed zakupem w tym sklepie ! To wyludzacze pieniedzy .... zakupilam towar i nie bylo zadnej informacji o dostawie, zero kontaktu ze sklepem, napisalam kilkanascie maili, zagro... Zobacz więcej

Zamówiłem 5 opakowań Omega-3 Swanson za 415 zł, opłaciłem z góry. Sklep mailowo obiecywał pakowanie, ale nic nie wysłali po przekroczeniu terminu. Odstąpiłem od umowy, zażądałem zwrotu – zero reakcji,... Zobacz więcej

1,3

Bardzo słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Oszuści!!

Oszuści!!! Zamówienie złożone 30 listopada. Zero informacji, zero kontaktu. Nie odbierają telefonu, ani nie odpisują na maila. Co prawda na pierwszy odpisali, że Zamówienie jest w trakcie kompletowania i na tym koniec kontaktu. Teraz już cisza, choć wysłałam już kilka maili z zapytaniem. Żadnej odpowiedzi. Nawet sms nie odczytany. Może nie była to duża kwota, bo niespełna 70 zł. Ale zważywszy na innych oszukanych klientów to już grubo. Ktoś już tu napisał o pozwie zbiorowym, do którego chętnie bym dołączyła. Jeszcze raz ostrzegam NIE KUPUJCIE NIC W TYM SKLEPIE......Szkoda, że mam tak daleko do Szczecina, bo osobiście bym odwiedziła sklep

15 grudnia 2025

Oszuści!

Oszuści!! Uważajcie , nie odbierają telefonów zwodzili e-mail że zamówienie pakowane a teraz wogole nie odpowiadają . Zamówienie opłacone kwota 160 zł. Z dnia 12 .10.2025 . Do dzisiaj ani zwrotu pieniążków ani towaru. Powinni zablokować im konto i skarbówkę na sklep nasłać. O ile to jeszcze istnieje …

12 października 2025

Oszuści i złodzieje

Oszuści i złodzieje. Nie kupujcie w tym sklepie, ani żadnym innym prowadzonym przez państwa Półtorak i Szewczyk. Tam są przynajmniej ze trzy sklepy pod tym adresem i te same nazwiska w różnych konfiguracjach. Nie wiem czy to małżeństwo czy rodzeństwo, ale z pewnością złodzieje. Każda wpłacona kwota zostanie ukradziona, a zamówionych towarów i tak nie zobaczycie

6 września 2025

Oszustwo

Dokładnie to samo co u innych kupujących. Zamówienie złożone i od 1,5 miesiąca przepraszają za opóźnienie i obiecują wysyłkę w ciągu 2-3 dni. Poprosiłam o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy i brak odpowiedzi.

20 października 2025

UWAGA !

Moje zamówienie od 19go listopada 2025r do dnia dzisiejszego nie zostało zrealizowane, nie odbierane są telefony pod wskazanymi przez sklep evita numerami, wobec powyższego dołączam się do opinii ludzi oszukanych przez tą firmę. Ludzie, ten sklep to OSZUSTWO !!!

26 listopada 2025

Brak kontaktu

Brak kontaktu, brak wysyłki opłaconego zamówienia – ZDECYDOWANIE ODRADZAM!
Dokonałam zakupu i opłaciłam zamówienie pod koniec pazdziernika 2025. Od tego czasu minęło już kilka tygodni, a status zamówienia wciąż pozostaje niezmieniony – przesyłka nie została nadana.
Co gorsza, sprzedawca całkowicie zignorował moja osobe, nie dajac jednoznacznej odpowiedzi na moje zapytanie, kiedy moje zamowienie zostanie wyslane, mimo ze podczas skladania zamowienia podal termin 3 dni roboczych. Taka postawa jest nie do przyjęcia – sprzedawca przyjął pieniądze jednak nie wywiązał się z transakcji. Jest to skrajny brak profesjonalizmu. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie!!

22 listopada 2025

Oszukali mnie na 303,49 zł.Dzisiaj…

Oszukali mnie na 303,49 zł.Dzisiaj upływa 6 i pół miesiąca od złożenia zamówienia i jednocześnie zapłaty. Co jakiś czas przepraszają i informują że paczka już wysłana już 4 razy ale do mnie nie dociera. Już nie odpowiadają na telefony i maile.Właściciel sklepu zielarskiego evita w Szczecinie reklamuje się na istagramie i Facebook o wspaniałej usłudze i doskonałych produktach. Facet wstydu nie ma i co najgorsze czuje się bezkarny. Zgłosiło się do mnie jeszcze kolejnych oszukanych 5 osob. Chcemy złożyć pozew zbiorowy na Policję

1 czerwca 2025

Oszustwo, sklep niegodny zaufania

Zamówienie złożone 11.09.2025 nie zostało zrealizowane do dzisiaj 06.11.2025, ani nie zostały zwrócone środki. Sklep przestał odpisywać, nie odbiera lub blokuje próby nawiązania kontaktu telefonicznego. 28.10.2025 złożyłem oświadczenie (zgodnie z Art. 543 $1 oraz $2 Kodeksu Cywilnego) o odstąpieniu od umowy sprzedaży, które spotkało się z kompletnym brakiem reakcji tej firmy.
Przeszukując internet napotkałem się na podobne sytuacje ludzi, którzy dokonali tam zakupu.
------
Aktualizacja 21.11.2025.
Pieniędzy do tej pory nie odzyskałem.
Wszystkich poszkodowanych, którzy skorzystali z płatności kartą, polecam skorzystanie z procedury "chargeback", aby odzyskać pieniądze oraz zgłoszenie incydentu do CSIRT NASK.

6 listopada 2025

Zamówienie złożone początkiem maja

Zamówienie złożone początkiem maja, obecnie 4 września i opłaconego produktu ani zwrotu pieniędzy nie otrzymałam! Nie odbierają telefonów. Na sms odpisują sporadycznie obiecując wysyłkę. Kpina z klientów. Oszuści I złodzieje. Pora zgłosić ich na policję.

4 września 2025

Oszuści!!

Oszuści!!! Zamówiłem suplementy i opłaciłem z góry 5 tygodni temu. Towar nie został nawet nadany do dziś, nie można się dodzwonić i brak odpowiedzi na maila od 10 dni.

29 sierpnia 2025

Oszuści

Oszuści, pieniądze przelane, od miesiąca nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile, brak zamówionych artykułów i brak zwrotu pieniędzy, zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie

26 czerwca 2025

UWAGA !!! evita Szczecin - niewiarygodny sprzedawca

Zamówiłem i zapłaciłem za produkty zielarskie w sklepie evita.sklep.pl Szczecin i do dzisiaj nie otrzymałem przesyłki mimo deklarowanej dostawy 24/7. Kontakt z obsługą utrudniony, brak odpowiedzi na e-mail, telefon wyłączony. Zdecydowanie nie polecam.

27 czerwca 2025

Czy to Twoja firma?