Bestilte en mor/barn buket til min kone i anledning af at vores datter blev født. Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og den flotteste buket som faktisk ikke forpestede hele vores h... Zobacz więcej
Hurtig levering. Havde svært ved at forstille mig hvor meget de tørrede blomster fylder... så måske mere beskrivelse ved enkelt bundt?
Reakcja na opinię
Fantastisk kundeservice! Bestilte en buket til min søster. Fik tastet adresse ind, men fik åbenbart fjumret, så jeg også valgte pakkeshop. Skrev til Evige Blomsters info-mail næste morgen for at hør... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Smukke Evighedsbuketter fra Evige Blomster Hos Evige Blomster finder du et stort udvalg af unikke og stilfulde evighedsbuketter, som er nøje sammensat i et væld af farver og design. Vores buketter er skabt til at holde i minimum 6 måneder og kan med den rette pleje forblive smukke i meget længere tid. Langvarig Skønhed til Dit Hjem Evighedsbuketter er mere end blot blomster – de er tidløse dekorationer, der kan tilføre elegance til ethvert rum. Disse buketter kræver ingen vanding og bevarer deres skønhed år efter år, hvis de undgås at stå i direkte sollys. Unikke Buketter til Enhver Anledning Vores evighedsbuketter er et bæredygtigt valg, der kombinerer naturlig skønhed med lang holdbarhed. De er perfekte som en personlig gave, til festlige begivenheder eller blot som en smuk tilføjelse til dit hjem. Hver buket er unik, og du vil finde noget for enhver smag i vores sortiment. Tidløs Elegance Invester i en evighedsbuket fra Evige Blomster og oplev glæden ved blomster, der aldrig visner. Perfekt til at skabe en varig atmosfære af ro og skønhed.
Vestervang 15, 6261, Bredebro, Dania
- 42 92 41 37
- info@evigeblomster.dk
- evigeblomster.dk
Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Buket til billige penge der ligner en million
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og den flotteste buket som faktisk ikke forpestede hele vores hus i en syntetisk stank.
Farverne i buketter virker meget naturlige og fremstår på ingen måde kunstig som så mange andre evighedsbuketter.
En klar anbefaling herfra
Mærkeligt at min tidligere dårlige…
Mærkeligt at min tidligere dårlige omtale af tørrede lavendel blomster er fjernet, og nu flere uger efter at have sendt dem retur - samt skrevet 3 gange, har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage.
God oplevelse
Var forsvarligt pakket ind så ingen skade under fragt. Fine velduftende blomster som står så pænt på mit stuebord. Jeg vil helt sikkert købe hos jer igen en anden gang🤗
Skuffet over farven
På hjemmesiden bliver buketten kaldt lyserød og billederne viser forskellige nuancer af lyserød i buketten. Men de buketter jeg har modtaget, er farven kun en meget kraftig pink for alle blomsterne. Der mangler derfor det her farvespil og buketterne virker mørkere og langt mere plastik agtige end forventet.

Odpowiedź od Evige blomster
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Bestilte en buket til min søster. Fik tastet adresse ind, men fik åbenbart fjumret, så jeg også valgte pakkeshop. Skrev til Evige Blomsters info-mail næste morgen for at høre, om jeg kunne ændre til hjemmelevering.
Christoph fra Evige blomster rettede bestillingen til hjemmelevering uden beregning. Min søster, der blev opereret i går fik en smuk buket, og jeg er en meget glad kunde, der helt sikkert vender tilbage.
Flot buket
Flot buket, ligesom på billede.
Tusind tak til Christoph for en fantastisk kundeservice.
Syntes blomsterne er flotte og…
Syntes blomsterne er flotte og naturlige at se på. Alt ift. køb og levering fungerede perfekt.
Altid så smukke buketter herfra som…
Altid så smukke buketter herfra som leveres flot indpakket. Meget hurtig levering og fantastisk kundeservice.
Kan kun anbefale Evige Blomster
Flot service
Alt gik lige efter planen... Bestilling, betaling og levering på den ønskede adresse - ALT OK!!
Hurtig, god service og levering
OK oplevelse, men bestiller ikke derfra igen
Ud fra billederne havde jeg forventet at blomsterne var større. Indpakningen virkede lidt uprofessionel. Det var ok, men jeg vil bestille fra LivingFlowers en anden gang.
Fint udvalg af blomster enkeltvis.
Fint udvalg af blomster enkeltvis.
Fin hjemmeside og hjælpsom service
Ja hun blev glad og overrasket over den…
Ja hun blev glad og overrasket over den flotte buket
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.