Deres telefon beskyttelse er meget dårlig kvalitet, som desværre sket ikke lever op til det beskrevne. Kundeservice s kan ikke hjælpe. Det er billigere men handler ikke her mere
Zobacz, co mówią recenzenci
Må sige jeg flere gange har TÆNKT det må være scam fordi det er så billigt . Men seriøst er GANG PÅ GANG så imponeret! Og dag til dag levering !!!! Bestilte lørdag kl 11.00 Ankom søndag morgen... Zobacz więcej
Jeg købte to iPhone covers fra denne webshop. Ordren blev ekspederet meget hurtigt, men kvaliteten er lavest tænkelig, jeg kan ikke bruge nogle af dem. Virksomheden reklamerer med “gratis fragt på... Zobacz więcej
Jeg bestilte produktet om formiddagen og modtog det ved hoveddøren samme aften … Desværre levede produktet ikke op til forventningen, da lynlåsen gik i stykker. Jeg skrev en mail lørdag... Zobacz więcej
Fik pengene tilbage
Jeg fik en vare der var i stykker og fik pengene tilbage. Dejligt!
Grillovertræk passede ikke
Købte et grillovertræk til en specifik model. Overtrækket passede ikke og virksomheden henviser blot til, at jeg selv skulle kontrollerer målene. Fair nok, men så lad da være med at skriv det passer til modellen. Prisen var 147,- og de vil have 59,00 i fragt for at tage det retur. Det eneste gode er deres reaktionstid - hurtig levering og hurtig svar fra support.
Jeg bestilte en vare i går eftermiddags…
Jeg bestilte en vare i går eftermiddags og havde den ved min hoveddør allerede her til morgen. Super service.
Har også skrevet med dem et par gange for at sikre mig at de ting jeg købte passede sammen og her var der også lynhurtig og professionelt svar
Hurtig levering
Bestilte varer sen eftermiddag og allerede tidlig morgen dagen efter, kom det bestilte.
Evermart er altid mit fortrukne sted at handle.
Det tog under et døgn for min pakke at…
Det tog under et døgn for min pakke at komme fantastisk levering det kan anbefales 🤩
Jeg har købt universal fjernbetjening…
Jeg har købt universal fjernbetjening til sharp smart tv,kom meget hurtig men dessvære virkede ikke på mit tv.Kontaktede evermart fik godt responce har fået mit penge tilbage.Jeg er meget glad og helt sikker handle hos dem igen og varm anbefaler tryg handel hos dem uden at bliv snydt.
MVH Zia-Mirza
Fantastisk kundeservice
Desværre levede produktet ikke op til forventningen, da lynlåsen gik i stykker.
Jeg skrev en mail lørdag og mandag morgen modtog jeg svar.
Jeg ønskede at sende varen retur, da den ikke levede op til forventningerne og 30 minutter senere modtog jeg det fulde beløb fra mit køb retur.
Samtidig modtog jeg en mail om, at jeg kunne beholde varen (Tre flytasker, hvor kun én var taget i brug).
Det er muligvis billige produkter, virksomheden sælger, men deres kundeservice var i mit tilfælde helt i top
5 stjerner herfra *****
Billig kvalitets produkter
Dårlig kvalitet, men i det mindste til billige penge ;-) har sat over 100 skærmfilm på i min karriere, men alle 3 jeg havde bestilt knak under påsætning (3 Stk 3D Glas / Beskyttelsesglas / Skærmbeskyttelse) - så disse kan jeg bestemt ikke anbefale.
Coveret jeg har bestilt, resulterer i at jeg ikke kan tage billeder med blitz. Så heller ikke dette kan jeg anbefale (Gennemsigtig Silikone Cover til OnePlus 12 5G)
De er nogle luskebukse
De er nogle luskebukse, der kopierer folks VisaDankort og bestiller varer til sig via det 😠 Jeg kontakter min Bank imorgen og den Herretøjdbutik jeg skulle ha købt noget i, lige efter jeg bestilte et kabel hos Evermart. Jeg vidste det var noget galt da den ikke bad om MitId. PAS PÅ!
Quick service - fine varer 👌
Quick service!
1 døgn fra bestilling til afhenting af varen 👏😁 Fikk det jeg bestilte og det funker så bra - så det blir ikke siste gang 👌😍
Bestilte en remoter til mit tv
Bestilte en remoter til mit tv, søndag aften, dagen efter kom den og den virkede som den skulle med det samme 🙃
Fantastisk service både e-mail og…
Fantastisk service både e-mail og support. Har ALDRIG oplevet en hurtigere levering ,lige under 24 timer fra Fyn til Falster .
STOR STOR ROS til Evermart
Bare til info.🤓
Bare til info.🤓
Den danske side hedder evermart.dk
Og der har vi ingen problemer 😉
Hurtig levering - forkerte varer
Fedt med hurtig levering - det må man gi dem. Fedt hvis de også kunne levere de rette varer. Pinligt må man sige.... (Griner)
Elendig tjeneste
Elendig tjeneste. Ingen support. Ingen pakke. Ingen varer. De skylder mig penge. Køb ikke fra dem her.
Fair - hurtigt - ordenligt
Fine vare som forventet.
Lynhurtig, billig forsendelse.
Absolut fair med mindstekøb på 85kr.
Jeg er tilfreds
Dårlig kundeservice, ringe kvalitet
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det !
Modtog en vare som var beskadiget og sendte billeder på mail til kundesupport, hvilket gjorde at vi skrev frem og tilbage i 3-4 dage om løsningen på dette.
Aldrig har vi fået så dårlig service og vi handler IKKE hos dette firma igen.
Synes egentlig også at vare var dyr i forhold til kvaliteten så alene af den grund er der grund til at vælge noget andet.
Virkelig dårlig kvalitet …
Virkelig dårlig kvalitet ….
Støvsugerposer passer ikke i støvsuger og del af materialet er i pap som bøjer.
Støvsuger tilbehør passer ikke til det bestilte mærke.
Virkelig Kina kvalitet.
Wauuw,aldrig har jeg fået så fantastisk…
Wauuw,aldrig har jeg fået så fantastisk service
Jeg havde skrevet forkert leverandør ( ønskede ikke det jeg var kommet til at skrive ) på nul komma fem havde den flinkeste flinke i kundeservice ordnet så hun sendte en ny ordre til mig ,kan ikke takke nok ,tusinde tusinde tak .
I burde have 10 *
Dag til dag levering samtidig .
Fantastisk
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.