Jeg har bestilt halskæden, EVERYDAY halskæde med guldkugler, fra Everly By Nordd og den ankom på få dage. Det er en super flot halskæde til en super god pris. Jeg ville gerne have en enkel halskæde... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Altid den bedste service! Bliver så glad, når jeg modtager sådan en smukt og sirligt indpakket forsendelse, hvor der bestemt er kælet for detaljegraden! Elsker at I ønsker at overraske jeres kunder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pakke var hurtig fremme. Smykke var flot . Slikket med er lækkert. Savner blot at pakkebud husker , at banke på Eller ringe op,når de aflevere pakken. De må ikke blot stille pak... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig fine smykker, som jeg skal bruge som Mors dags gave. Lever op til forventningerne og samtidig så er leveringen i top; hurtig og flot pakket. Kan kun anbefale at købe Everly by Nordds fine sm... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Everly By Nordd forhandler stilrene smykker, som passer til ethvert outfit, til enhver begivenhed.
Dane kontaktowe
Gothersgade, 99, 1123, København K, Dania
- hej@everly.dk
- everly.dk
Smykket er så flot
Smykket er så flot, overraskende hurtig levering og flot indpakning

Odpowiedź od Everly By Nordd
Nem og overskuelig hjemmeside + meget hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmeside, meget hurtig levering.
Bestilte armbånd og halsbånd søndag aften, og fik den allerede leveret om tirsdagen 💪

Hurtig levering og flotte smykker
Hurtig levering og flotte smykker
Ikke sidste gang jeg handler der.

Odpowiedź od Everly By Nordd
Smykket er flot.Slikket er godt.
Pakke var hurtig fremme.
Smykke var flot .
Slikket med er lækkert.
Savner blot at pakkebud husker , at banke på
Eller ringe op,når de aflevere pakken.
De må ikke blot stille pakken på mådten,
Så risikere den at blive stjålet her.
Da der er meget tyveri her ,og ingen dørtelefoner.

Odpowiedź od Everly By Nordd
Smykkerne er en virkelig god kvalitet…
Smykkerne er en virkelig god kvalitet samt en mega hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med mit køb ved Everly By Nordd! Var helt vild med de små pakker vingummier som var med i bestillingen<3

Odpowiedź od Everly By Nordd
Super hurtig betjening og flotte armbånd

Odpowiedź od Everly By Nordd
Super flotte smykker som ankommer i…
Super flotte smykker som ankommer i fine æsker og en sød hilsen😍

Super tilfreds med produktet
Super tilfreds med produktet. Hurtig levering. Seriøs firma.

Odpowiedź od Everly By Nordd
Smukke og unikke smykker i flot gave…
Smukke og unikke smykker i flot gave indpakning.

Odpowiedź od Everly By Nordd
Indpakning var fantastisk og…
Indpakning var fantastisk og stilfærdig, med et styk slik pr produkt. Virkelig dejlig overraskelse.

Odpowiedź od Everly By Nordd
Jeg har bestilt en af deres fine…
Jeg har bestilt en af deres fine adventskalendre. Jeg skrev til dem i deres chat angående deres smykker hvor jeg fik svar med det samme!
Glæder mig til at modtage smykkerne🙌🏼

Mega god oplevelse
Mega god oplevelse. Havde et spørgsmål vedrørende adventskalderen og fik en god og hurtig betjening. Glæder mig til at modtage kalderen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.