Vi havde Event Kaffen ude og servere kaffe samt is til vores barnedåb i haven. De gjorde det virkelig godt og det var en fornøjelse at overlade dessert & kaffe til Rama og hans team. Vi havde en... Zobacz więcej
Vi havde besøg af Eventkaffen til vores kobberbryllup. Vi som værtspar og alle vores gæster havde en super god oplevelse med den fine tuc tuc kaffe bil, lækkert kaffe, te, iskaffe -og te og de søde, v... Zobacz więcej
Vi havde besøg af Eventkaffen til vores seneste arrangement med både deres kaffevogn og isvogn, og det var en gigantisk succes! Kaffen var i absolut særklasse (baristaerne vidste virkelig, hvad d... Zobacz więcej
Vi havde besøg af Eventkaffen til vores seneste beboerevent med både deres kaffevogn og isvogn, og det var en stor succes! Der var den lækreste kaffe i flere varianter - og iskaffe i flere u... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Event Kaffen bringer en hyggelig kaffeoplevelse til dine mest betydningsfulde øjeblikke. Vores specialdesignede kaffevogne skaber ikke kun en atmosfære af elegance, men serverer også 100% økologisk kaffe. Vi specialiserer os i at gøre enhver begivenhed uforglemmelig, uanset om det er en fødselsdag, reception, firmafest, jubilæum, produktlancering m.m. Vi har gjort det til vores mission at bringe smagen af unikke øjeblikke til både virksomheder og private. Event Kaffen tilbyder derudover også vafler og økologisk is fra Hansens is. Setups gældende for større arrangementer er vores speciale. Tjek vores hjemmeside for mere information:
Kringsholmvej 2, R3, 2670, Greve, Dania
- 4411 6799
- info@eventkaffen.dk
- eventkaffen.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Topkarakter efter konfirmation
Vi har holdt konfirmation med kaffe og vaffelvogn - det var en bragende god oplevelse for vores gæster og vi var selv meget tilfredse. Vores gæster elskede den ekstra forkælelse af rigtig god kaffe og lækre vafler.
Vores tilfredshed er vores samlet bedømmelse af bookningen, opfølgningen inden arrangementet, under afholdelsen og opfølgningen dagen efter.
Jeg tror bestemt ikke at det er sidste gang at vi booker hos Event Kaffen.

Lækkert
Super lækker kaffe og en skøn kaffevogn med det sødeste personale!

Hurtig og god kommunikation
Hurtig og god kommunikation - vigtigst af alt - rigtig god kaffe!

Odpowiedź od Event Kaffen
Super service og god kaffe
Vi bruge Event Kaffen til et firmaevent. Kommunikationen med Event Kaffen var utrolig nem og det hele forløb problemfrit. Kaffen var utrolig god og de var meget fleksible og imødekommende, så vi vil klart anbefale Event Kaffen.

De varmeste anbefalinger til Event Kaffen
jeg kan varmt anbefale Event Kaffen. Udover at de laver fremragende kaffe og the, så er der også knald god service fra de flinkeste baristaer - og så er der også skruet op for hyggen, når det italienske musik sætter én i kaffestemning udover det sædvanlige. Jeg var også glad for at de kunne rykke ud med kort varsel. Dette var allerede anden gang, jeg har gjort brug af Event Kaffen, og jeg vil helt sikkert gøre det igen. - Kristoffer

Odpowiedź od Event Kaffen
Super hyggelig og tjekket kaffevogn
Super hyggelig og tjekket kaffevogn. Betjeningen var helt i top😊

Vi har haft Event Kaffe til vores kobberbryllup
Vi har haft Event Kaffe til at servere kaffe til vores kobberbryllup. De leverede en fantastisk service igennem hele forløbet, fra vejledning ved bestilling til den sidste kop kaffe var færdig brygget.
De var med til at gøre vores kobberbryllup til at en helt særlig oplevelse.

Fantastisk samarbejdspartner
Fantastisk samarbejdspartner der leverer hver gang. God service, punktlige og kan også snakke/smal talk med kunder, hvilket giver en rigtig god oplevelse.
Anbefalinger herfra både til privat og til events/arrangementer.

Odpowiedź od Event Kaffen
Hyggelige gutter som laver fantastisk…
Hyggelige gutter som laver fantastisk kaffe fra en meget flot vogn.

Kan kun anbefale Event Kaffen
I Fødevareministeriets Personaleforening gjorde vi brug af Event Kaffen to dage i denne uge for at forkæle vores kolleger. Event Kaffen var imødekommende, løsningsorienterede, pålidelige og dygtige folk, som sørgede for, at alt var, som vi ønskede det. En stor anbefaling.

"Luksus og mega fråd"
Godt med så mange, virkeligt lækre veganske/laktosefri muligheder.
God og super hjælpsom service samt tydelig kommunikation fra et hjælpsomt team, der gik 'the extra mile' for at gøre min datters fødselsdag til noget særligt❤️
Hun opsummerer det som, "Luksus!! Og mega Fråd!!" - kort, klar og umiddelbart reaktion fra en glad teenager

Odpowiedź od Event Kaffen
Tusind tak for en meget sympatisk
Tusind tak for en meget sympatisk, venlig service vedrørende en bisættelse på mit arbejde.
Super betjening.
Alt spillede bare.
God kaffe etc etc
Mange tak!
Mvh Paula.

Fantastisk service!
Jeg kontaktede Event Kaffen, da jeg i forbindelse med Luciaoptog på Christianshavn, ville servere kaffe foran min legetøjsbutik. Kommunikationen fra start var helt i top. Arif og hans kollega lavede den bedste kaffe og varm kakao med et kæmpe smil, trods kulde og rigtig mange mennesker.
De fandt selv den perfekte placering, da jeg ikke selv havde helt styr på det😅
Alt i alt, virkelig god service og jeg kommer helt klart til at bruge dem igen, til næste event🙏🏽 Tak for en rigtig god oplevelse.

Odpowiedź od Event Kaffen
God kaffe og venlig betjening
Kun de varmeste anbefalinger herfra.
Nem og hurtig bestilling online. Stiller med hele to baristaer og kommer i god tid og stiller op. Stort udvalg af kaffe, kakao, te, chai latte og diverse kaffesirupper og mælk både med og uden laktose. Kaffevognen er flot og velholdt og med lidt lækker loungemusik er stemningen garanteret. Venligt personale, som man også kan få en hyggelig snak med. Og så var de tilmed billigst.
Ingen andre kunne matche på hverken pris eller kvalitet. Kan kun anbefale Eventkaffen.

Odpowiedź od Event Kaffen
Fantastisk service og så er kaffen tilmed helt i top!
Fantastisk service og så er kaffen tilmed helt i top! 👍
Vi benyttede Eventkaffen, i forbindelse med et kundeevent, og oplevede at de levede sig ligeså meget ind i arrangementet som vi selv gjorde 😊
Professionelle og serviceminded lige fra bestilling og koordinering, til opstilling på dagen i god tid før arrangementet startede. De sørgede for, at alt kørte på skinner, løsningsorienteret i forhold til vejr og vind, og yderst opmærksomme på vores gæster, som fik serveret lækker kaffe, uovertruffen service - tilsat usædvanligt godt humør, fra de to baristaer.
De varmeste anbefalinger herfra til Eventkaffen. Du behøver ikke lede længere, hvis du er på udkig efter en topprofessionel partner til dit næste arrangement.
De leverede udover alle forventninger - vi kommer selv helt sikkert igen.
Endnu engang TAK for at være med til at gøre dette event til en helt fantastisk dag 😎
Med venlig hilsen,
Ghita Højbjerg
VELUX Danmark A/S

Odpowiedź od Event Kaffen
Flot kaffevogn og god betjening
Flot kaffevogn, høj hygiejne, nærværende betjening, med et smil og en god stemning ... vi kommer igen! :_)

Servicemindede
Fair pris, Super service og meget venlige, overholdte alle aftaler, dejlig kaffe. :-). Kort sagt, fantastisk oplevelse, kan varmt anbefales :-)

Odpowiedź od Event Kaffen
Vi havde booket Eventkaffen til et bio…
Vi havde booket Eventkaffen til et bio event, hvor der skulle servers kaffe i 1 time til 50 person - det var perfekt, der blev serevet masser af kaffe/ cacao.
De kom i god tid, med højt humør. Top service fra start til slut.
VI ses helt sikkert

Odpowiedź od Event Kaffen
Fantastisk Kaffeservice til vores Jubilæumsreception!
Vi valgte Eventkaffen til at levere kaffe til vores 20-års reception, og det var uden tvivl en god beslutning.
Bestillingsprocessen og kommunikationen var nem, og på selve dagen ankom Eventkaffen i god tid og havde alt klar til at gå i gang. Kaffebaren var en visuel fornøjelse og tiltrak straks gæsternes opmærksomhed. Baristaerne var ikke kun dygtige og dedikerede, men de var også utroligt venlige og engagerede i at skabe den perfekte kop kaffe til hver gæst.
Samlet set vil jeg varmt anbefale Eventkaffen til enhver lejlighed, hvor man ønsker at imponere med en enestående kaffeservice. Tak til Eventkaffen for at gøre vores 20-års jubilæum endnu mere mindeværdigt og velsmagende!

Odpowiedź od Event Kaffen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.