Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik ben sinds september 2025 bezig met een probleem aan mijn 50five EVBox-laadpaal. Na maanden bellen kwam er eindelijk een monteur op 24 december, waarvoor ik €350 moest betalen. De monteur gaf aan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf; nooit mee in zee gaan. Door verandering van platform kan ik mijn laadstation aan huis niet meer gebruiken; overgaan op ander platform heeft ook geen zin, daar laadstation (G2) zgn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Meine Elvi Wallbox hatte kurz vor Ende der Garantie einen Software-Defekt und wurde ausgetauscht. Das Austauschgerät hatte nach fast genau 2 Jahren den gleichen Fehler. Für mich sieht das nach geplant... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos, laadpaal is afgesloten na omzetting lease / privé, waarbij wordt aangegeven “na meerdere pogingen u te bereiken”, echter heb ik nooit iets van ze gehoord. Nu kan ik mijn laadpaal dus nie... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Stacja ładowania pojazdów elektrycznych

Napisane przez firmę

EVBox is a global leader in electric vehicle charging solutions. Founded in 2007 and based in Léognan, near Bordeaux, EVBox designs, manufactures, and distributes smart and scalable charging stations, along with management software solutions tailored for businesses. A pioneer in the field of fast charging (DC), EVBox has over 18 years of industrial expertise in this sector, with more than 7,000 DC charging points installed across Europe. The company relies on a strong capacity for innovation, driven by a particularly dynamic R&D department: 40% of its employees are dedicated to research and development. EVBox plays a key role in the development of a reliable and sustainable charging infrastructure, supporting the energy transition at a European scale. Its 300 m² laboratory and production site in Léognan reflect this concrete commitment to innovation, both in hardware and software, as well as in the development of value-added services. Our mission is clear: to accelerate the electrification of transport by providing high-performance, sustainable, and user-friendly charging technologies. We continuously innovate to meet the demands of a rapidly growing market, while ensuring high standards of quality, safety, and sustainability.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Helaas heb ik ooit gekozen voor EV Box

Helaas heb ik ooit gekozen voor EV Box. Nu een storing, begin deze week gemeld, een monteur zou afspraak maken. ik verneem niks, bel ik weer, krijg ik te horen dat ik eerst een offerte zal krijgen met de opmerking erbij, waarschijnlijk volgende week (?), en pas als akkoord geef dat ze dan pas iets gaan inplannen terwijl de storing al duidelijk was bij de eerste keer dat ik belde (vergrendeld niet meer).
Dit kan veel beter en sneller. Dat het druk is, is geen excuus voor deze onzorgvuldige manier van aanpak. Handel dit direct af als ik de eerste keer bel. Ik vind het niet erg te wachten omdat het druk is, ik vind het erg dat ik geen duidelijke informatie krijg en tegenstrijdige informatie.

1 grudnia 2023

Bryter garantiavtale

Flere feil og mangler på lader fra EvBox. De gir uttrykk for 3 års garanti på sine produkter, men har ikke oversikt over reparasjoner utført av underleverandører. Pålegger deg som kunde å dokumentere endringer/reparasjoner på produktet og sier at garantien er ugyldig.

21 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Ik snap de slechte reviews niet

Ik snap de slechte reviews niet
Ik belde met EVbox om de registratie van mijn Homeline en andere vragen en binnen 5 minuten kreeg ik vriendelijk antwoord en goede uitleg op al mijn vragen en registratie in 3 minuten geregeld

Zo kan het ook

20 listopada 2023

Chargeur ELVI

Chargeur ELVI: Panne apres 2 ans (ne charge qu'à 2kw,et passe en défaut après 1 heure: ce problème est rencontré par beaucoup d'utilisateurs.
L'installateur ZeBORNE, qui connait bien le problème,ne garantit la borne que 2 ans alors que EVbox annonce 3 ans?!! et ne propose pas de réparation mais seulement l'achat d'une nouvelle borne d'un autre fabricant.
J'ai contacté EVbox. Il ne me proposent aucune solution de réparation et m'indique de voir le problème avec le vendeur de ma voiture???
Cette marque de chargeur est à éviter car les chargeurs ELVI présentent un dèfaut connu et ni l'installateur ni le fabricant ne veulent prendre en charge la réparation ou le remplacement.

21 listopada 2023

Dramatisch bedrijf

Dramatisch bedrijf. Je krijgt ze niet te pakken. Terugbellen of e-mailen hebben ze nooit van gehoord. Als je ze al te pakken krijgt wordt de verbinding verbroken. Tot 4x op rij. Je belt met 020 en wordt teruggebeld door 010. 088 nummer bestaat niet meer. Meerdere e-mails verzonden in 3 maanden, geen enkele reactie. Dame van administratie aan de lijn gehad omdat een factuur open staat, zou me (laten) terugbellen, niks meer vernomen. Zojuist een laatste poging gedaan om antwoord te krijgen op mijn vragen.

24 października 2023

Dramatische service.

Men is al 3 weken! bezig met een software probleem. Zelden een bedrijf meegemaakt dat zijn klanten zo laat zitten. Het is dat het zoveel geld kost anders zou ik van nijd de box van de muur trekken en een ander laten komen.

6 października 2023

Misvisende instruks

Etter å ha fulgt de tre stegene i instruksen så skjedde det ikke noe som helst. Man kom tilbake til et skjermbilde man allerede hadde vært i og gjort sitt valg. Ved forsøk nr to så viste det seg at man må velge samme alternativ to ganger i samme skjermbilde. Virkelig intuitivt. Not.

29 września 2023
Oceniono na 2 z 5

Heel erg jammer dat je al bijna 2 dagen…

Heel erg jammer dat je al bijna 2 dagen niet je auto kan opladen omwille een software probleem..
En dat er weinig tel nmrs zijn die werken, en met een omweg erachter moet komen dat er een probleem is met bepaalde oplaad stations.

29 września 2023
Oceniono na 1 z 5

ik ben nu al dagen bezig om 2 ev boxen…

ik ben nu al dagen bezig om 2 ev boxen online te krijgen die volgens EV box zelf een kwestie van Plug en play zouden zijn. Niet dus. De supportafdeling geeft niet thuis voor hun eigen boxen!

Dit bericht heb ik gehad. Bedankt voor je bericht!

Op dit moment is het drukker dan normaal en reageren we later dan je van ons gewend bent.
We komen zo snel mogelijk bij je terug. Het referentienummer voor je bericht is:

Houd het referentienummer bij de hand voor latere correspondentie.

-Team EVBox

21 września 2023

Ikke eksisterende kundeservice

Hadde nettopp en forferdelig opplevelse ved en av EVBox sine ladestasjoner (ladertype Chademo) Ble belastet 2 ganger ala 300kr, uten at Ladingen startet. Ringte kundeservice og ble møtt av en ekstremt frekk og lite behjelpelig mann som blankt nektet å utvise noen form for hjelp, da vi foretok Ladingen via en app og ikke hadde et ladekort. Det skal nevnes at neste, nærmeste ladestasjon ligger ca.50km unna. Ser på dette som svært alvorlig at det finnes så Useriøse aktører på markedet! En ordentlig skam. Styr unna!

24 lipca 2023
Oceniono na 2 z 5

Een woord: waardeloos

Gewoon niemand bereikbaar, op de factuur staat een foutief internet adres. Dus zoek het je verder maar uit. Geen telefoonnummer, geen e-mail. Ronduit schandalig.

21 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

I’ve had 2 EVBox chargers replaced…

I’ve had 2 EVBox chargers replaced within 3 years. I accept things go wrong but when they do, it will take months to resolve and when they eventually accept a manufacturer’s fault, they expect you to wait at least 3 more weeks for a replacement and even then, they send a replacement in the post for you for or organise the fitting yourself. Come on EVBox, I thought you were better than this !

19 lipca 2023

Kan al 6 weken niet laden

Kan al 6 weken niet laden. 6 Verschillenden klantenservicemedewerkers aan de telefoon gehad, maar die doen niets, kunnen waarschijnlijk niets. Bellen ook niet terug. Dit is de tweede uiterst negatieve ervaring met EVbox in 2 jaar tijd. Schandalig slechte serviceverlening!

2 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Verdens værste kundeservice !!

Der er nok en grund til at Peugeot i Køge er holdt op med at bruge EVbox til sine kunder. Det fandt jeg ud af da jeg selv kontaktede EV Box - der, underligt nok IKKE har dansk support. Effekt kabel, så LED indikationslys kommer og går som vinden blæser. Der var ingen hjælp at hente. Hverken Peugeot eller jeg selv kunne trænge i gennem til deres support.
Underligt at EV Box er så ligeglade med deres kunder ?
Der er da trods alt er stort marked for ladestationer til biler i Danmark.

1 czerwca 2023

AVOID

The 'EVbox' charger was installed by one of their partners. The box stopped working requiring an internal reset.
Their 'partner' was no longer trading. There is no means of identifying a new partner.
To access the box requires a bespoke specialist tool. The tool is not on their website and not listed on Amazon.
When I called them, they were unable to assist and it is looking like it will need to be completely replaced.

13 czerwca 2023

Koop a.u.b geen EVBox!

Koop a.u.b. geen artikelen van EVBox! Ze leveren hier de slechtste service die ik ooit meegemaakt heb! Als je toch twijfelt, bel leveranciers, distributeurs, etc, ze zullen allemaal beamen wat ik hier zeg. Houd rekening met vele uren tijd die je kwijt bent aan telefoongesprekken, en de doorlooptijd is vervolgens maaaaanden. Overal moet je zelf achteraan, continu. Daarbij hangen ze de gekste verhalen op en wijzen onterecht naar andere bedrijven. Of dit door gebrek aan kennis komt of om hun verantwoording te onderdrukken heb ik niet goed kunnen ontdekken, maar ik denk beide. In de regel krijg je namelijk zeer onkundig personeel aan de lijn en verstoppen de mensen die wel "enige" kennis hebben zich achter de 2de lijn, welke vervolgens bewust niet bereikbaar is via de 1e lijn. Ze geven vervolgens aan dat het technisch niet mogelijk is om door te verbinden...in 2023. Als een bedrijf afspreekt om dit collectief naar de klant te communiceren weet je eigenlijk al genoeg.
Let op, ik heb sinds mijn aankoop in 2019 minimaal 5 uiteenlopende incidenten gehad (paal die out of the box niet werkt (weken!), facturatie problemen, paal die vaak in error schiet, abonnement problemen, onterechte aanmaningen, paal niet bereikbaar, paal heeft niet de functionaliteit die beschreven is, etc). Allemaal zeer onkundig afgehandeld, ik kan niet anders zeggen, meestal moest ik zelf de oplossing aanreiken. Even voor de duidelijkheid, dit gaat over één en dezelfde laadpaal.
Ik kwam na veel aandringen uiteindelijk bij Client Relations uit, nou, dan stop er maar gerust mee, want dan weet je dat het een verloren zaak is. Daar zetten ze volgens mij bewust de meest incapabele mensen neer, met als laatste hoop: dat je het alsnog opgeeft. Client Relations gaat vervolgens (heel stoer) in samenwerking met het "advocaten team" kijken wat ze wettelijk verplicht zijn, in plaats van de client relatie goed te houden. Bij mij heeft dat inderdaad ook gewerkt, dat moet ik ze wel toegeven :-). Wat een hoop gelul heb ik daar aan moeten horen zeg, echt niet te doen! Gestotter, gelieg, gedraai. Alsof je met een kleuter in gesprek bent. Kortom, gewoon niet kopen...
Als iemand nog vragen heeft over het bovenstaande, stuur me gerust een bericht, ik zal ze met alle plezier beantwoorden.

13 kwietnia 2023

Duur en slechte service

Slechte service, slechte backoffice en erg duur. Ik ben zeer teleurgesteld.

Een EV-Box Elvi gekocht en het duurde maanden voordat het werkend was. Onduidelijk opgezette platform waar je je rot moet zoeken naar instellingen en opties om er uiteindelijk erachter te komen dat je een externe laadpas moet kopen om je zakelijke kosten te kunnen verrekenen :( En dan blijkt dat ik per transactie 10% moet afdragen aan EV-Box

Ik ben diep teleurgesteld en getreurd over mijn aankoop en service. Terugbellen over problemen gebeurt alleen als men de klachten onlijn bij klachtcompas publiceert..

Echt treurig!

17 kwietnia 2023

Gebruik EVbox nooit als laadprovider

Wat een dramatische dienstverlening bij dit bedrijf!

Jaren bezig geweest om dubbelgefactureerde laadsessies gecrediteerd te krijgen. Vriendelijke maar machteloze helpdesk medewerkers aan de telefoon, terwijl de back-office zelfs per email nauwelijks is te bereiken (emailadressen als 'support', 'finance', 'collections' @evbox.com en ev-box.com, sommige bouncen andere weer niet).
Communicatie naar klanten lijkt zeer efficiënt, want volkomen geautomatiseerd. Alleen jammer dat het nooit het antwoord oplevert waarop je zit te wachten.

Tenslotte, als klap op de vuurpijl: zonder aankondiging wordt niet alleen de dienstverlening stopgezet, maar tevens mijn laadpunt geblokkeerd. Met als gevolg dat ik mijn persoonlijk eigendom (laadpunt) niet langer kan gebruiken om mijn auto te voorzien van door mijzelf betaalde stroom! In mijn beleving een vorm van vandalisme door op deze manier mijn eigendom onklaar te maken.

Nee, deze club heeft zijn zaakjes niet op orde, met uitzondering van het leven van klanten zuur te maken.

Zoveel mogelijk vermijden.

6 marca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej