Eurotents Recenzje 4

4,0

4,0

Dobra

Supertelt

Tak til Eurotents for et dejligt telt, og for et godt samarbejde ( med Hanne )
Man må sige de ved hvad de taler om ved Eurotents
Vi har været super tilfredse hele vejen. Også ved montering som blev udført af Benjamin, med stor akkuratesse og flid.
Stor tak til jer alle.
Venlig hilsen
Lone og Jan

20 listopada 2025

Fantastisk service hos Eurotents

Fantastisk service hos Eurotents – især fra Maja!

Vi har haft den bedste oplevelse hos Eurotents. Maja tog sig virkelig tid til os og gav en grundig gennemgang af alle de telte, der kunne passe til vores behov. Hun var både fagligt dygtig, ærlig og utrolig imødekommende.

Det var tydeligt, at hun havde stor erfaring og ville finde den helt rigtige løsning til os – ikke bare sælge det første og bedste. Vi følte os trygge gennem hele processen og gik derfra med præcis det telt, vi havde drømt om.

Kæmpe ros til Maja og Eurotents for en service ud over det sædvanlige! Vi anbefaler dem varmt til alle, der leder efter kvalitet, faglighed og god rådgivning.

14 października 2025

Vi har købt en ask 7 + telt

Vi har købt en ask 7 + telt
Og sikken en service
Både ved køb men også ved opsætning . De hurtig til at svar mail og så for man en super behandling
Vi takker for køb og samarbejde
God sommer
Ivan og Anita Poulsen
Stevns camping
Det sted kan varmt anbefales

24 kwietnia 2025

Czy to Twoja firma?