Pomimo rejestracji w punkcie przeładunkowym w Knock Irlandia , paczka w tej filii zginęła bo nie była rejestrowana w następnym punkcie przeładunkowym.Okradziono mnie naokoło 500 Euro.Od 09 Grudnia 2... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Eurospedycja – Tanie przesyłki kurierskie i paczki z Irlandii, Irlandii Północnej, Anglii, Szkocji do Polski
Dublin, Irlandia
- eurospedycja.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie polecam tej firmy kurierskiej
Nie polecam tej firmy kurierskiej. Przesyłka nie została w ogóle odebrana w uzgodnionym terminie, a kontakt z obsługą klienta był bardzo utrudniony. Mimo zapewnień o terminowej realizacji usługi, firma nie wywiązała się z warunków umowy. Brak rzetelnej informacji o statusie przesyłki oraz niewystarczająca reakcja na zgłaszane problemy sprawiły, że całe doświadczenie było bardzo rozczarowujące. Zdecydowanie oczekiwałem wyższego poziomu obsługi i profesjonalizmu.
Ostrzeżenie, nie zamawiajcie przewozu z tej firmy
Kiedyś firma działała dobrze, korzystałam wielokrotnie i nigdy nie było problemów. Niestety, moje ostatnie zamówienie to porażka. Nie dość, że kurier nie przyjechał w wyznaczonym terminie, tylko kilka dni później, to bardzo wartościowa paczka zaginęła. Dotarła do mnie przesyłka z rozerwaną folią i podmienioną zawartością, zniknęło wszystko. Firma przyjęła zgłoszenie reklamacyjne ponad 7 miesięcy temu, za każdym razem informuje że jest w trakcie rozpatrywania. Nie odzyskałam dotychczas ani pieniędzy za zamówienie, ani paczki, ani zwrotu za udokumentowaną zawartość. Nigdy więcej tej firmy, jestem rozżalona, załamana, paczka była dla mnie bezcenna.
Nie polecam firmy Eurospedycja
Nie polecam firmy Eurospedycja – moje doświadczenie z nimi to kompletna porażka.
Jedna z moich paczek została zgubiona, a mimo dostarczenia paragonów i dowodów zakupu, reklamacja została odrzucona bez realnego wyjaśnienia. Druga paczka dotarła otwarta i niekompletna, co tylko pokazuje brak jakiejkolwiek kontroli nad przesyłkami.
Obsługa klienta jest skrajnie nieprofesjonalna – zamiast pomóc, spotkałam się z lekceważeniem i brakiem odpowiedzialności. Zero empatii, zero rozwiązania problemu.
Jeśli zależy Wam na bezpieczeństwie swoich przesyłek – omijajcie tę firmę szerokim łukiem. Ja na pewno nigdy więcej nie skorzystam.
Ostrzeżenie!
Ostrzeżenie!! Nie polecam tej firmy. Zamawiałam kuriera 15 grudnia (Polska - Wielka Brytania). Liczyłam że zdążą dostarczyć na święta. Paczka przyjechała do Anglii po czym po paru dniach wróciła do Polski. Bardzo ciężki kontakt z firmą. Później już tylko próbowałam odzyskać paczkę co nie było łatwe. W końcu 30 stycznia przywieźli moja paczkę spowrotem i w tym tygodniu (16marca!!) oddali mi pieniądze za usługę której nie wykonali. Strata czasu i nerwów. NIE POLECAM!!!
Nie Polcecam
Nie wiem, co stało się z tą firmą. Kiedyś świadczyła usługi na bardzo wysokim poziomie, jednak ostatnie dwa zamówienia były absolutną tragedią. Za pierwszym razem musiałam całkowicie anulować zamówienie, ponieważ kurier w ogóle nie pojawił się po odbiór paczki.
Postanowiłam dać firmie drugą szansę, jednak sytuacja się powtórzyła. Kurier nie przyjechał o wyznaczonej porze, a po mojej interwencji pojawił się bez wymaganej naklejki na paczkę. Przesyłka została ostatecznie odebrana dopiero po czterech dniach. Przez cały ten czas nikt nie potrafił poinformować mnie, kiedy faktycznie kurier się pojawi.
Kuriera zamówiłam na 05.01, a paczka dotarła dopiero 22.01. Dodatkowo część zawartości przesyłki została uszkodzona.
Nie polecam tej firmy. Jedyną osobą, która rzetelnie i sumiennie odpowiadała na moje e-maile, była pani Karolina.
Paczka zaginela w drodze z Polski do…
Paczka zaginela w drodze z Polski do Irlandii...w Holandii slad po nie zaginal,odnalazla sie dziwnym sposobem i po 45 dniach w oplakanym stanie i niepelna zawartoscia wrocila do nadawcy.EUROSPEDYCJA to ŻART !!! i wierzcie mi,to nazbyt milo powiedziane.Ta instytucja juz dawno powinna byc rozpatrzona przez Europejska Komisje ds. Konsumenta i USUNIETA Z RYNKU Z ZAKAZEM SWIADCZENIA JAKICHKOLWIEK USLOG.Ta 1na gwiazdka,to tylko po to,by moc zrecenzowac ludzi,ktorzy ww uslugi swiadcza!
Nigdy więcej....
Moja paczka zaginęła 21 lutego 2025 po tym jak odebrał ją kurier w Irlandii ślad po niej zaginął...Do dnia dzisiejszego nie odzyskałem ani paczki ani odszkodowania choć przesyłka była ubezpieczona. Obsługa klienta nie odpowiada na moje e-maile. Jestem ignorowany i nie informowany o jakichkolwiek aktualizacjach w wyjaśnianiu sprawy. Dziś napisałem do Eurospedycji ostatnią wiadomość i jeśli nie uzyskam odpowiedźi w ciągu 24 godzin zgłaszam sprawę do Consumer Protection Commission ( CCPC).
Pomimo rejestracji w punkcie…
Pomimo rejestracji w punkcie przeładunkowym w Knock Irlandia ,
paczka w tej filii zginęła bo nie była rejestrowana w następnym punkcie przeładunkowym.Okradziono mnie naokoło 500 Euro.Od 09 Grudnia 2024 roku pan Blazak właściciel firmy nie raczył zainteresować się kradzieżą ani skontaktować się ze mną.Nikomu już nie polecam tej firmy i przestrzegam, bo znalazłem w internecie dużo negatywnych opininii o niej.
Najgorszy przewoznik jaki istnieje.
Najgorszy przewoznik jaki istnieje.. Nikt nie pojawia sie po paczki i to nie pierwszy raz... Dzwonione bylo dwa razy zeby kurier w koncu pojawil sie i odebral przesylke. Finalnie nigdy po nia nie przyjechal od 29/10 zlozone zamowienie do dzis 7/11. Porazka. Powinni zamknąć biznes bo swiadczone uslugi sa poniżej krytyki
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam! Paczki wyslane na swieta po miesiacu wracaja do nadawcy przez pomylke. Odrzucona reklamacja zero odpowiedzialnosci.
Nie polecam!!!Nie wywiazali sie z umowy i nie…
Nie wywiazali sie z umowy i nie odebrali paczki po 2dniach siedzenia w domu odpuscilam i to nie 1szy raz mnie tak uzadzili,w dalszym ciagu czekam na zwrot kosztów,najgorsza firma kurierska z mozliwych
Chamstwo jednej pani z obsługi
Chamstwo jednej pani z obsługi , zadecydowała ze daje negatywna opinie, czekałam na słowo przepraszam, bo rozumiem ze mogą wystąpić opóźnienia , ale chamstwa nie toleruje. Nie dość ze najpierw mówiła kurier był,(nie było bo b o cały dzień ktoś był w domu) potem pisała w email, ze nie zdążył i będzie dopiero w środę. poprosiłam o adres i jechałam do magazynu po paczkę prawie 50 km, bo powiedziała mi ze tam jest, a tez jej nie było, to na koniec jak , napisalam ze wprowadzają ludzi w błąd i oczekuje na rekompensatę , lub oczekiwałam chociaż słowo PRZEPRASZAM. Niestety nic takiego się nie zdążyło . Nie polecam!!!
Nie polecam i przestrzegam!!
Nie polecam i przestrzegam!!! Paczka wysłana 7.12.2020 do dnia 4.01.2023 nie ma.Po kilku telefonach i okłamywaniu mnie że paczka trafiła do innego oddziału, dziś informacja że zaginęła.Panie w obsłudze nie miłe i do tego perfidnie kłamią.Nie polecam
Juz nigdy nie skorzystam z…
Juz nigdy nie skorzystam z eurospedycji. Od tylu lat jestem
/bylam ich klientem, wszystko bylo ok. Do wrzesnia tego roku. Wyslalam 3 paczki, zawsze mierze i waze dokladnie. Podaje zawsze wieksza wage. A tu zarzucili mi ze jedna paczka wazyla az o 3 kg wiecej, ze musze doplacic. I straszyli mnie windykacja. Nie tak sie traktuje stalych klientow, plus napewno przez tyle lat korzystania z ich uslug wiem jak sie wazy paczki.
Nie lubie naciagania a tym bardziej straszenia.
Zamowilem kuriera po paczke do…
Zamowilem kuriera po paczke do Irlandii, czekałem około 2 tygodni na kuriera który się nie zjawił, po czym dostałem email że moje zamówienie zostało anulowane. Zrobiłem przedpłatę 21€ na której zwrot czekam już 2 tydzień. Bardzo NIE POLECAM TEJ FIRMY0
Nie mialem z nimi zadnuch problemow…
Nie mialem z nimi zadnuch problemow paczki przychodzily o czasie . Raz byla uszkodzona (lekko mokra) otrzymalem przeprosiny i nastepna przesylke gratis .
!! OSTRZEŻENIE PRZED TĄ FIRMĄ !!
!!! OSTRZEŻENIE !!!
ZASTANÓW SIĘ TRZY RAZY, ZANIM WYBIERZESZ TĄ FIRMĘ JAKO DOSTAWCĘ TWOJEJ PRZESYŁKI !!!
CHYBA ,ŻE NIE ZALEŻY CI NA CZASIE I NIE MA ZNACZENIA DLA CIEBIE JAK DŁUGO BĘDZIE TRWAŁA
PODRÓŻ TWOJEJ PRZESYŁKI DO ADRESATA ...
MOJA PACZKA ,WIELKOŚCI DUZEJ PACZKI CHIPSÓW , Z POLSKI DO IRLANDII, DOTARŁA W "NIEWIARYGODNIE
SZYBKIM TEMPIE" , PORÓWNYWALNYM Z PRĘDKOŚCIĄ ŚWIATŁA , TZN. ... W NIECAŁY MIESIĄC !!! (28DNI)...
MISTRZOSTWO ŚWIATA !!! GRATULUJĘ FIRMIE , BO DZIWI MNIE , DLACZEGO JESZCZE ISTNIEJE NA RYNKU ???
FIRMA NIC SOBIE Z TEGO NIE ROBI ,RŻNIE GŁUPA I ODPOWIADA NA MAILE W TAKI SPOSÓB, ŻE MA SIĘ OCHOTĘ
ODWIEDZIĆ ICH Z BRONIĄ GŁADKOLUFOWĄ...
TZW. "TRUCKING " (ŚLEDZENIE PACZKI )MOŻNA SOBIE WSADZIĆ W BUTY,
NIE MA TO WIELE WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOŚCIĄ...
ABSOLUTNIE NIE POLECAM, WRĘCZ ODRADZAM I PRZESTRZEGAM INNYCH !!!
PS.
Tekst ten celowo napisałem duzymi literami, żeby wyrazić swój gniew i niemy krzyk za tak nieprofesjonalne
traktownie zobowiązań wobec klienta.
Paczka dowieziona została do mnie prywatnym samochodem i pomimo , że przez okres 28 dni ,nikt mnie nawet
nie próbował przepraszać za ten stan rzeczy , ja dziękuję za doręcznie tej paczki i doskonałą lekcję na przyszłość.
Nie polecam zostalam tam okradziona…
Nie polecam zostalam tam okradziona firma zerwała umowę na dostarczenie przesyłki niestety nie maja zamniaru zwrócić oplaty za transport ciagle dostaje emaila ze sa święta i tak już od 11.12.2020. Paczkę zwrocono do nadawcy ale byla uszkodzona a nawet nie opuściła ich magazynu.Szczerze nie polecam
Nie polecam nikomu !
Krótko i zwięzłe ... złożyłam zamówienie z dniem 7/12/2020 po czym dostałam maila zwrotnego ze paczka zostanie odebrana 9/12 lub dzień następny czyli 10/12 w zależności od obłożenia trasy . Niestety nikt się nie pojawił . Rozmowy z biurem to jak rozmowa z dziećmi które w kółko powtarzają te same regułki ! Co dziennie zapewniano mnie ze kurier odbierze paczkę , dzisiaj jest 12 grudzień i nadal nikt nie odebrał paczki, nikt nie zadzwonił i wyjaśnił jaki jest tego powód ogólnie totalna ignorancja!!! Najsmutniejsze jest to ze ta paczka była dla mojej chorej mamy na raka .... która miała mieć niespodziankę na święta i tacy ludzie którzy którzy maja wywalone na wszystko liczy się tylko ich własny zysk!!! Nie polecam !
Nie polecam!!
Nie polecam!!! Paczka z Irl do Pol przyszla z rozcietym jednym bokiem (wzdluz grzbietu), jednak zawinieta stretch'em, wiec odbierajacy rodzice nie zauwazyli w pierwszym momencie uszkodzenia - sprytnie! Z paczki zginely porzadne rekawice narciarskie! Wiadomo...sezon zimowo-narciarski sie rozpoczyna - trzeba byc zaopatrzonym w sprzet! Gratuluje sposobu budowania zaufania i bazy zadowolonych klientow!!
Nasza wspolpraca zakonczyla sie wraz z tym pierwszym zleceniem! Rozreklamuje Was takze wszedzie wokolo!