Pierwszym zaskoczeniem było to, że jedna z zamówionych pościeli odbiegała w rzeczywistości od rysunku, ale druga przyszła już zupełnie inna. Na plus - dobry kontakt i szybka możliwość zwrotu, który ni... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Na podstawie recenzji, stworzone przy użyciu AI
O czym najczęściej mówią ludzie
Na podstawie poniższych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Naczynia okazały się takie o jakich…
Naczynia okazały się takie o jakich myślałam są idealne podobają się całej rodzinie
Szybka realizacja zamówienia i…
Szybka realizacja zamówienia i atrakcyjna cena
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia, dokładnie tak jak napisano w ofercie. Towar zgodny z opisem.
Praktyczne i estetyczne pojemniki do…kiszenia
Praktyczne i estetyczne pojemniki do samodzielnego kiszenia warzyw - kapusty, ogórków, buraków, etc. Polecam.
Szklanki super
Szklanki super, szybka reklamacja ,jedna szklanka pęknięta.
Szybka dostawa i udany zakup.
Nie polecam towar dostałam uszkodzony.
Nie polecam towar dostałam uszkodzony.
SERWIS OBIADOWY…
Szybka realizacja zamówienia ,przepiękny serwis obiadowy bardzo dobrze zapakowany przed uszkodzeniami .Kupiłam 2 komplety i nie żałuję .Polecam sklep.
Sklep jedna wielka porażka
Sklep jedna wielka porażka, najpierw oszukują że paczka zaginęła (okazuje się że nie wysłali) tydzień później prośba o wysłanie ponownie na nowy adres bo nie będzie nas w miejscu starej wysyłki. i co ? wysyłają na stary, ten sklep to jedno wielkie nieporozumienie.
Rzetelna firma
Bardzo szybki czas wysyłki. Jeden talerzyk był pęknięty, natomiast reklamacja przebiegła w ekspresowym tempie. Za dwa dni miałam nowy 🙂 Super kontakt ze sprzedającym. Świetne ceny. Polecam
Zakupione pościele po tygodniowym…
Zakupione pościele po tygodniowym uzytkowaniu zmechacily sie . Nie polecam
Stojak wykonany solidnie jednak…
Stojak wykonany solidnie jednak patelnie nie utrzymują się na nim (wypadają z niego) Trzeba też przymocować stojak do ściany bo sam nie stoi
Nie przydatny zakup
Szybka wysylka
Duży wybór świetne ceny
Kpiny z klienta.
Dokonałam zamówienia,opłaciłam wysyłkę oraz to śmieszne ubezpieczenie. Ok paczkę wysłano,pojawiła się w apce InPost. Po kilku dniach zobaczyłam że w apce jest informacja że paczka wraca do nadawcy. Dzwonię do InPost,miła pani mówi że paczka została uszkodzona w transporcie i po kontakcie z wysyłającym na jego wniosek wraca do nadawcy. Piszę e-mail do Europ24 z pytaniem czy zamówienie zostanie zrealizowane,dostaje krótką informację że zwracają mi koszty. Ale korekta faktury pokazuje mi że zwrot dotyczy tylko ceny towaru. Koszty wysyłki już nie ,bo podobno to ja zwracam towar???? Jak zwracam jeśli nawet do mnie nie dotarł? Ani nie dostałam żadnej informacji,sama musiałam dzwonić i pisać żeby się dowiedzieć co i jak. To niepoważne traktowanie. Straciłam tylko czas i pieniądze.
Zamówienia i realizacja ok
Zamówienia i realizacja ok, produkty róznie to bywa
Przysłano mi nie ten produkt, który zamawiałam. Zgłosiłam reklamację, ale kontakt jest mocno utrudniony a sklep nie odpowiada na moje próby zwrócenia towaru. Szczerze proponuję dużą rozwagę jeśli ktoś jest zainteresowany złożeniem zamówienia.
Piękna pościel- kupujcie!
Piękna delikatna i nowoczena pościel. Dodatkową zaletą są oryginalne wzory.