Limit wypłat blik 200 zł hahaha
Limit wypłat blik 200 zł hahaha, i każda wypłata to oczywiście 5 zł prowizjii, w porównaniu do PlanetCash są Państwo fatalni
Euronet Worldwide is a global leader in processing secure electronic financial and payment transactions.
College Boulevard 3500, 66211, Leawood, Stany Zjednoczone
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Niby "poważna" firma, a zachowuje się jak rozwydrzone dziecko podbierające rodzicom drobne z portfela. Jako pierwsza opcja w bankomatach podane jest "Wypłata PLN i saldo". Kliknięcie przez nieuwagę (dlatego jest to opcja nr 1) powoduje ściągnięcie z rachunku 1 zł. Wypłata bez salda jest opcją nr 2 bez prowizji. Wygląda to jakby "firma" ta celowo wprowadzała ludzi w błąd licząc na nieuwagę klientów i wyciągając od każdego złotówkę prowizji. Nie jest to także bezpieczne, ponieważ ktoś stojąc za plecami może podejrzeć czyjeś saldo. Aż dziwne, że w czasach kiedy słowo "bezpieczeństwo" odmieniane jest przez wszystkie przypadki takie praktyki są dopuszczalne i nie zainteresuje się tym żaden urząd. Żenada i brak powagi.
Po raz kolejny wpłatomat pożarł mi kartę, bez przyczyny po mojej stronie. W obsłudze klienta usłyszałam że urządzenie jest niesprawne i będzie naprawione w ciągu kilku dni (sic!), ale póki co ciągle połyka karty klientom. I nie jest to w dodatku pierwszy raz ani nie jest to jedyne urządzenie niesprawne. Bardzo to słabe, bo zostałam bez karty.
To sprawdzeni oszuści. Wpłaciłem 1000 złotych, ale pieniądze nigdy nie dotarły. Powiedzieli na infolinii: „Zwrócimy” w ciągu miesiąca. To jak darmowa miesięczna pożyczka. Banki nie udzielają mi takich pożyczek. Nie polecam ich nikomu!
Tragedia. Jezeli w przypadku zatrzymania karty przez bankomat panstwacstandardowa odpowiedzia automatyczna na infolinii jest ze karty nie odzyskam i mam sie skontaktowac ze swoim bankiem i wyrobuc nową karte to macie Panstwo nierówno pod sufitem. Sprawe zglaszam do rzecznika praw konsumenta.
Wpłatomat zjadł 800zł i się wyłączył drukując kwitek że transakcja się nie powiodła. Reklamacja złożona i trzeba czekać min 14 dni a i tak nie wiadomo czy zwrocą bo zrobią to tylko wtedy jeżeli osoba przeliczająca bankomat stwierdzi nadwyżkę. Omijać szerokim łukiem
Wpłatomaty - korzystałem 4 razy w życiu i 2 razy czyli 50% moich doświadczeń z tą firmą zakończyło się reklamacją, bo pieniądze nie trafiły na konto mimo, że zostały przyjęte, dostałem wydruk itp. Po zgłoszeniu reklamacji jest 14 dni na jej rozpatrzenie i nie łudźcie się Państwo, że dostaniecie zwrot chociaż dzień wcześniej, trzymają środki do koca ile mogą. Oczywiście nikogo tam nie obchodzi, że mogła to być wypłata dla całej rodziny która teraz przez dwa tygodnie zostanie bez środków do życia. NIGDY więcej nie skorzystam z żadnych ich urządzeń i nie polecam.
Tydzień temu wpłata 11 000 na swoje konto. Bankomat niezrealizował transakcji dając potwierdzenie, że coś poszło nie tak i transakcja nie może być zrealizowana. Termin reklamacji to 45 dni a osoba na infolinii tylko jak regułkę powtarza w kółko to samo, że wyrobią się w określonym terminie. !! Czy kogoś obchodzi że ja przez półtora miesiąca mam być bez pieniędzy opłat itp? Przecież to kwestia podjechania i przeliczenia pieniędzy nie powinno to nigdy trwać dłużej niż 5 dni!!!!
Je***3 skur***** taka prowizje pobierać ? Przecież się czuje jakby ktoś mi w twarz napił OMIJAC !!!!!!!
Totalni oszuści okradli mnie w Bankomacie ich firmy na 350 zł pieniadze bank przelał a ich bankomat nie wypłacił , co zrobił euronet twierdzi , że winny bank !!!!
ale to ich bankomat zawiódł i ukradł kase dobrzę ,że względnie nie wielka kwota !!!!! nie polecam korzystać jak macie możliwość to wybierajcie odpowiedzialne firmy
Bankomat Euronet to sprytnie zaprojektowany system oszustwa, z którym trzeba się dobrze zapoznać, aby uniknąć skandalicznych opłat za usługi. Przy wypłacie 70 zł pobrali 10 zł za „usługę”. Można tego uniknąć, ale dopiero po przeczytaniu w internecie, gdzie znaleźć głęboko ukrytą opcję, celowo pomijaną. Banda złodziei!

Odpowiedź od Euronet Worldwide
Witam to jakieś kpiny i oszustwo z waszej strony jak można przeliczyć euro po 3.68 zł to jakiś skandal i tak być nie może żeby tak ludzi okradać skoro euro jest po 4.30 zł a wy przeliczacie z zagranicznej karty po 3.68 żądam wyjaśnień skandal w biały dzień Złodzieje masakra za 368 euro bankomat wypłacił 1350 zł złodzieje jebane !!!!!! Nie polecam korzystania z tych złodziejskich bankomatów !!!!

Odpowiedź od Euronet Worldwide
Dramat, Bankomat nie ma bilonu a oni nawet o tym nie wiedzą, Ukrainka na infolini tylko denerwuje ludzi nie mająca pojęcia o czym mówi a co dopiero jak pomóc prawdopodobnie toż po szkoleniu z obsługi komputera za pomocą myszki. Nie Polecam Unikać
10zł za wypłatę 150zł, brak stawek podczas wypłat. legalne okradanie ludzi
Wypłata z bankomatu Euronet- otrzymany uszkodzony banknot. Sprawa zgłoszona do firmy w ramach reklamacji. Banknot odesłany listem poleconym zgodnie z ustaleniami. Sprawdziłam - przesyłka odebrana. Mija 14 dni od tego terminu i nadal brak zwrotu na konto. Granda. W dobie aktualnej cyfryzacji klient ma czekać 14 dni aż mu łaskawie zwrócą jego pieniądze? Po czym mija te 14 dni i ani widu ani słychu?... Żenada. Brak mojej zgody na takie traktowanie ludzi. Ktoś wreszcie powinien zacząć wyciągać konsekwencje za takie postępowanie " systemu ".