Compass Group DK Recenzje 14

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

I was working in the defence academy in…

I was working in the defence academy in Shrivenham as assistant retail in cafe and not expected the bad behaviour of my supervisor and a female coworker.One day I was verbally attacked and yelled by the female coworker and have been discriminated by my supervisor (discrimination) .I had a very bad experience and left the job with the compass company very horrible staff and the management was very awful and unprofessional .Bad memories about a toxic and unkind, awful, unprofessional, inhuman , dis respectful and poorly managed👎🏿

4 września 2024
Oceniono na 2 z 5

Wie haben Eurest nun bei uns in der ABB

Wie haben Eurest nun bei uns in der Firma, das Personal von uns wurde übernommen, die Führungskräfte ( in dem Falle Vorgesetzte ) sind neu und direkt von Eurest. Der Ton mit denen diese FK mit deren Untergebenen umgehen ist mehr als fragwürdig und für ein Unternehmen wie Eurest unterste Schublade. Das Essen ist von der Qualität her richtig schlecht und kann in keinster Weise mit der ursprünglichen Kantine verglichen werden. 3 Chancen wurden von mir gegeben, 3 mal voll vermasselt. Ich rate von diesem Dienstleister ab. Der Aufwand, welcher uns Mitarbeiter in Form eine APP zugemutet wird ( man soll einen APP auf Privat Phone installieren um die Firmenpreise zu erhhalten ) ist sehr Grenzwertig. Lieber 5 Euro mehr und in der Nähe zu Privat Gastro. Convenience Food will dann doch keiner.....

4 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Meget ensformigt mad ( kylling og ris/…

Meget ensformigt mad ( kylling og ris/ pasta ) flere gange om ugen.
Fik en sandwich ( æg og rejer ) fra dagen i forvejen, blev dog lige varmet lidt .
Fandt en stofhandske i en gryderet.
Muggen leverpostej .
Tør næsten ikke spise der mere.

23 listopada 2021

Anbefalinger herfra

Vi har Eurest kantineordning på min arbejdsplads i Søborg. Vi er alle super glade for kantinen, de har stort udvalg af både mandemad, salater og rugbrød med pålæg. De har også været gode til at tackle de ufordringer der er under Corona hvor de har lavet små bokse så man kan tage en boks med det mad og salat man har lyst til. Desuden er de rigtig gode til at tage højde for allergier og personelet er rigtig venlige. Anbefalinger herfra.

17 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

GOVNO MAFIA FIRMA BIETET KOCH MIT LAP…

GOVNO MAFIA FIRMA BIETET KOCH MIT LAP NUR erste 3 MONATE KEIN GEHALT ;MANN MUSS GRATIS 3 MONATE ARBEITEN DASS MANN JOB BEKKOMT UND NICHT KRANKENKASSA OHNE VERSICHERUNG:
DANACH KOMMT EINES VETRAG MIT 900 BRUTO FÜR
50 STUNDEN ARBEIT!!!!! WOLLEN GRATIS SKLAVEN HABEN OHNE BEZAHLUNG!!!

6 września 2020

Rigtig god velsmagende mad

Rigtig god velsmagende mad, nyder variationen der er til daglig. I denne Corona tid er der taget ansvar, derfor er udbuddet blevet mindre, men det er jeg kun glad for.
Der er tænkt sundhed ind til dagligt, men der er stadigvæk mulighed for “gl. dags mad” med sovs og kartofler😉 derud over er der “tøm buffet”, det er oprettet således at madspildet minimeres betragteligt, som kunde køber man resterne fra buffeten med hjem👍🏼

22 kwietnia 2020

Kantinedrift af laveste kvalitet

Simpelt hen dårlig kantine, lille udvalg af pålæg, mindre og mindre mad for hver dag på buffeten, ingen ordentlig morgenbrød, kun deres egne kedelige boller.
En trist dag da vores ledelse skiftede fra at vi selv drev kantine til Compass Group skulle overtage.
Nå må man igang med selv at smøre madpakke igen.

26 marca 2019

Virkelig ringe kantinemad

Simpelt hen så ringe kantinemad som aldrig er set mage - billigt pålæg af middelmådig kvalitet - mindre og mindre mad for hver dag på buffeten - en ren parodi - pinligt - det eneste de tænker på er at skovle penge ind - føler mig totalt til grin.

9 listopada 2017

Altid god

Altid god, sund og varierende frokost - og på Mikado House i Ørestaden har de (Eurest) den bedste café, hyggeligste medarbejdere og lækreste snacks og drikkevarer tilgængelige i løbet af hele arbejdsdagen...

Jeg vil klart anbefale enhver virksomhed at få Compass Group til at servere frokost for deres medarbejdere! :)

6 listopada 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej