jestem bardzo zadowolona z obsługi. Łatwy kontakt drogą mailową, szybko odpisują ❤❤❤. Zakupiłam spodnie, kolor przepiękny, materiał świetny
INSPIRED BY COWBOYS BECAUSE NO ONE WEARS DENIM HARDER
Zjednoczone Królestwo
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Totalna porarzka jesli chodzi o zwroty. Nie ma mozliwosci wygenerowania etykiety zwrotu, w instrukcji jest napisane, ze trzeba drukowac etykiete i nalpic ja na rzesylke, do tego ponosi sie odpowiedzialnosc, za uszkodzenie w czasie przesylki. Ludzie, gdzie wy zyjecie. Szkoda, ze nie zobaczylem wczesnie tych opinii na trustpilot. NIGDY WIECEJ WRANGLER.PL !!!

Odpowiedź od Wrangler Online store
Kupiłem kurtkę zimową dwa lata temu, co parę dni muszę usuwać kłaki w powierzchni kurtki. Jest to wata która przechodzi przez materiał na zewnątrz. Biała wata na niebieskiej kurtce, którą trzeba wyciągać jak zwijek nici.

Odpowiedź od Wrangler Online store
Kupiłem dwie pary spodni, jak mi się wydawało marki premium. Cena również świadczyła o tym, iż jest to marka premium. Niestety po niecałym roku użytkowania w obu egzemplarzach doszło do rozejścia się materiału (jedno pod zamkiem z przodu, a druga przy kieszeni z tyłu). Odpowiedz marki na reklamacje? Odrzucone, a jako uzasadnienie, że jest to normalne zużywanie się produktu.
Nawet w najtańszych jeansach nie miałem takiego rozejścia się materiału po kilku latach.
Ja już podziękuję za takie "premium". Byłem przekonany, że taka marka udowodni że jest premium. A tu nawet na reklamacje odpowiedzieli w ostatnim dniu na 30 minut przed zamknięciem sklepu (o 20.30).

Odpowiedź od Wrangler Online store
Nie polecam nikomu! Czekam 3 tygodnie na zwrot pieniędzy za zamówienie! Zero reakcji na maile, pierwszy raz spotykam się z czymś takim, oszuści. Sprawa będzie zgłoszona do Urzędu Ochrony Konsumenta.

Odpowiedź od Wrangler Online store
Zakupione 2 pary spodni wrangler, za każde zapłaciłem 400 PLN, licząc na to że kupuje marke premium i będą się cieszył spodniami kilka lat. Zamiast kupić w jakimś pepco za 50 zl na.
Niestety moje zdziwienie kiedy po 3 ubraniu spodni rozerwała się tylna kieszeń po kucnięciu. Spodnie nie były obcisłe wręcz bym powiedział luźne, a mimo to nie wytrzymały 3 dni. Drugie spodnie dopiero po rzyjściu do domu przyglądnąłem się jakości wykonania i jest tragedia! Wszedzie odstają jakies nitki wychądza kawałki materiału, tak jak by to jakaś podróbka była ale kiepskeij jakości....
Ostatni raz kupuje w sklepie Wrangler a to że są to sklepy łaczone z LEE to uraz od razu udziela sie i na ta marke.
Lepiej kupić coś innego niż przepłacać taką kase na ten szajs nie róniący się od produktów z pepco.

Odpowiedź od Wrangler Online store
Tragedia juz 3 spodnie z tej filmy Wangler i naprawdę nie warte ceny . Przecierają sie dziury w kieszeniach się robią. Spodnie za taką cenę poprostu TRAGEDIA!!!!
Nigdy więcej nie kupię!!!

Odpowiedź od Wrangler Online store
Tragedia. Zamówienie opłacone, a tu email o braku towaru, przy czym na stronie nadal można go zamawiać. Infolinia nie działa, na e-mail brak odpowiedzi, kasy ze zwrotu też nie ma. NIE POLECAM

Odpowiedź od Wrangler Online store
Kupiłam jeansy dostarczone były po kilku dnuach(przesyłka z Czech) były za długie Pani z infolinii załatwiła kuriera na następny dzień po 4 dniach roboczych od dostarczenia zwrotu otrzymałam zwrot gotówki na konto. To nie jest kupiona opinia!!!
Jak kupisz to już nie zwrócisz. Brak kontaktu po zakupie a umówiony kurier nie przyszedł. Omijajcie z daleka. Darmowy zwrot to ściema.
Kupiłem spodnie GREENSBORO w sklepie stacjonarnym. Po niecałym roku użytkowania zauważyłem przetarcia materiału na wewnętrznych wszyciach tylnych kieszeni. Zrobiły się w tych miejscach wręcz dziury. Warszawski sklep odmówił przyjęcia reklamach tłumacząc się zmianą właściciela. Sprawę zgłosiłem do EMEA Wrangler.pl Tu moja reklamacja została pozytywnie rozpatrzona. Cały proces przebiegł niezwykle sprawnie bez niepotrzebnych frustracji i wmawiania mi winy. Firma w mojej ocenie zachowała twarz i nie straciła klienta.

Odpowiedź od Wrangler Online store
Kupiłem spodnie w sklepie stacjonarnym w Porcie Łódź, po kilku praniach spodnie straciły kształt (rozwlekły się) a naszywka z nazwa marki prawie całkiem odpadła. Po zareklamowania towaru sklep stwierdził ze nie ma podstaw do reklamacji. Zgłosiłem problem do EMEA wrangler Polska ale usłyszałem ze niestety oni nie maja wpływu na sklepy stacjonarne i nie da się z tym nic zrobić. Spodnie generalnie prane razem z innymi i tylko z tymi problem. Podsumowując sklepy wrangler mogą sprzedawać towar tragicznej jakości z etykietą wrangler a firma nie ma na to wpływu. Bardzo ciekawa konstrukcja biznesu i zupełny brak chęci uzyskania satysfakcji klienta.
Problem z wymiana towaru na mniejszy rozmiar ponieważ nie mam paragonu ale posiadałam wydruk z karty ,tłumaczenie,ze na paragonie są numery po których księgowość można przyjąć towar na stan są smieszne ponieważ sklep ma kopie paragonu i może to sprawdzić tylko nie chce to takie podejście do klienta zenada ,empatia i proklienckosc i bardzo nie miła obsługa wstyd!!

Odpowiedź od Wrangler Online store
Tragedia. Niewywiązanie się z zamówienia dostałem kod promocyjny który nie działa.

Odpowiedź od Wrangler Online store
Postaram się być jak najbardziej obiektywny i odnieść się też do częściowo niesłusznej fali ocen z połowy września 2022. Wedy to na ich stronie pojawiły wręcz niewyobrażalne promocje - wystarczyłoby się zorientować ile przecenione produkty kosztują u nich na codzień bo przeceny przekraczały nawet 75%. Więc ktoś pełnił błąd i broni się anulując zamówienia i to należy zrozumieć. Ale wiele osób zamawiających w tym okresie pomija jeden fakt - że prócz informacji o anulowaniu zamówienia (i niestety rzeczywiście długiego czasu zwrotu środków) w ramach przeprosi został wysłany został do kupujących też kod rabatowy dający -50%.
Ale tutaj niestety kończą się pozytywy. Zamówiłem dwa produkty:
1. Dwupak t-shirtów i jak było napisane w opisie produktu "dwupak zawiera dwie granatowe koszulki" - jednak po otwarciu paczki okazało się że jedna koszulka jest biała.
2. Koszulka polo mająca "Kontrastujący, czarny kołnierzyk" - tutaj okazało się po otwarciu paczki kołnierzyk jest dokładnie takiego samego koloru jak cała koszulka
Serio? Nie wiecie nawet co sprzedajcie?
Nawet nie wiem czy chce mi się to odsyłać wiedzą ile będę musiał czekać na zwrot środków..

Odpowiedź od Wrangler Online store
Dokonałem zamówienia w październiku, ale towar zwróciłem. Do dzisiaj nie otrzymałem zwrotu pieniędzy!!! Powiadomiłem UOKiK w tej sprawie. Pisałem do nich kilka e-maili, ale oni żarty sobie robią, bo odpisują mi, że "w ciągu 5 dni roboczych powinien nastąpić zwrot pieniędzy" - mija 7 dni pieniędzy nie ma. Piszę do nich ponownie, otrzymuję kolejny e-mail o treści: "w ciągu 5 dni roboczych powinien nastąpić zwrot pieniędzy. Pieniądze zwrócono mi DOPIERO dzisiaj tj. 9 LISTOPADA 2022 r. Uważałem firmę Wrangler w Polsce za poważną, ale to jest niepoważne podejście do klienta, żeby przetrzymywać tyle czasu jego pieniądze. Ciekaw jestem co by powiedziała na tę sytuację firma Wrangler z siedzibą w USA, że polski przedstawiciel Wrangler tak postępuje? Może nie wiedzą o tym? Nigdy więcej nie zamówię niczego w tym sklepie, bo szkoda nerwów i czasu. Na rynku jest mnóstwo innych sklepów on-line, które wyznają zasadę: że najważniejszy jest klient.

Odpowiedź od Wrangler Online store
Anulowanie produktu, to jedno. Ale brak zwrotu środków po 11 dniach, w wydawałoby się porządnej firmie, to kpina z klientów!
3 zamówienia. Spodnie kupione przez oficjalny sklep. Opłacone BLIKiem. Mimo dostępności produktów na stronie wszystkie zamówienia anulowane. Zwrotu wszystkich środków nie widać.
Następnym razem kupie u konkurencji.