Vi har haft kontakt med Anne Millebrand och det har varit bra och givande information. Eftersom vi inte är särskilt duktiga själva så är hennes kunskap värd rätt mycket. Den enda nackdelen och det är... Zobacz więcej

Det mest oseriösa företag jag har haft kontakt med, dom har lurat min svärmor i flera år på pengar för ingenting. Jag har ständig kontakt med med företag i mitt yrke och detta är det mest skamlösa ja... Zobacz więcej

Har precis kommit på att jag haft ett autogiro med detta företag. Tydligen har ett avtal jag tecknat med en bank köpts upp av Eterum vilka gladeligen kopplat andra tjänster till mitt tidigare åtagande... Zobacz więcej

loggar in på mina sidor och inget saldo eller värdeförändring på flera år ? men höja avgifterna kan dom och NUUU ska därifrån omedelbart om det finns några pengar kvar det vill säga.

1. Pośrednik finansowy
  2. Doradca finansowy
  3. Pozabankowe usługi finansowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

På Eterum vet vi att det uppstår en rad nya frågor när man närmar sig pensionen. Det handlar om frågor som rör privatsparandet, pensionen, boendet och kanske det egna företaget. I vilken ordning kan och ska jag ta ut medel för att få pengarna att räcka för att leva det liv jag vill? Och vilka försäkringar behöver jag för min trygghet? Eterum vill hjälpa dig att göra det hela mer begripligt och stötta dig med individuellt anpassad ekonomisk rådgivning. Det är här vår prenumerationstjänst kommer in i bilden. I takt med att livet förändras påverkas också dina förutsättningar och behov, då behövs det mer än någon enstaka insats. Eterumprenumeranter har obegränsad tillgång till våra licensierade rådgivare, vi hjälper dig hela vägen!

1,9

Słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje