Aanrader!
Goede en vriendelijke service en erg mooi resultaat: rvs bordjes op maat!

Odpowiedź od ESV Sign & Safety Products
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Goede en vriendelijke service en erg mooi resultaat: rvs bordjes op maat!

Odpowiedź od ESV Sign & Safety Products
Mogelijk een bedrijf wat goed scoort als alles goed gaat maar o als een bestelling geannuleerd en retour betaald moet worden. Zit nu al zo'n 2 weken op mijn retour betaling te wachten en men verstopt zich achter de betalingsprovider. Zodra zij geld krijgen van jou zijn ze er heel snel bij, datzelfde moment nog, maar als het terug moet kun je dus 5 weken gaan zitten wachten. Van mij krijgen ze dus geen cent meer duidelijk.
2x EHBO aanvul pakketten besteld welke kwijt waren geraakt bij de bezorging.
Na contact met ESV gelijk een 2tal nieuwe bezorgt gekregen.
Super nette service. En het contact was ook top!
Opvolging bij defecte levering - snel, accuraat en meer dan volledig.
Mensen denken goed mee met bestellen.
En goede service. Erg tevreden.
Ik ben heel tevreden over het product, de service en de mogelijkheden. Als je mailt krijg je vrij snel contact en hulp bij je bestelling/ontwerp.
Overal gaat wel eens iets mis, en zo hier ook bij een bestelling, maar dat is direkt, snel en goed opgelost. Top service👍
Heel tevreden, goeie service. Ze waren twee artikelen vergeten opsturen en ze hebben dit correct opgelost. Hartelijk bedankt!
Telefonisch onbereikbaar en lukt ze in 2 weken niet om product af te leveren.
eens maar nooit meer. AMATEURS
Ik moet mijn mening veranderen, de telefonische onbereikbaarheid was een technisch probleem. En het 2x niet leveren is volledig te wijten aan postnl.
Als het allemaal meezit ontvang ik begin van deze week de bestelde producten.
Dank aan Nina van de klantenservice!!!
Deze firma krijgt van mij 5 sterren.
Mijn bestelling kwam binnen de termijn aan, echter de levering was beschadigd. Ik heb een mail gestuurd, en binnen de 4 werkdagen kreeg is een volledig nieuwe en correcte levering. Het materiaal is van hoge kwaliteit.
Ik kocht de Joinstar spuugtest om COVID besmettingen vast te stellen en was onaangenaam verrast dat er geen Nederlandstalige handleiding bij zit. De Engelse handleiding is erg onduidelijk.
Men doet het voorkomen alsof iedereen eenvoudig die test kan doen maar in de (engelstalige) handleiding staat dat het door geschoold laboratoriumpersoneel moet worden gedaan.
Er is ook geen video op Youtube te vinden van ESVshop hoe je die test moet uitvoeren.
Kortom: ondermaats.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.