Esthetix - Kosmetisk klinik Recenzje 201

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Udover selve behandlingen, som var meget professionel, satte jeg stor pris på samtalen undervejs. Det gjorde oplevelsen tryg og personlig.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse og faglige dygtighed. Anzhelika er bare så søde. jeg følte mig trygt og godt passet i hele processen.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og faglige dygtighed. Anzhelika er bare det sødeste og bedste kosmetisk sygeplejer. Jeg fik lavet skin pen behandling på ansigt og jeg følte mig trygt og godt passet i hele p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var til forundersøgelse for karspraenginger hos Anzhelika. Hun var så hjælpsom og forklarede mig at den laser behandling hun kunne udføre ikke var egnet til nedest del af ben. Hun også tilbød en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Salon kosmetyczny

Napisane przez firmę

Hos Esthetix finder du din ekspert i kosmetiske behandlinger uden kirurgi. Vores faglighed skal kombineres med dine ønsker, og målet er altid at skabe et både naturlig, harmonisk og æstetisk udseende. Det handler om at finde den rigtige behandling til dig. Derfor er personlig rådgivning og individuelle behandlingsforløb kernen i vores klinik, og vi starter altid med en gratis og grundig forundersøgelse.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

En rigtig god oplevelse.

Jeg mødte d.d. ind til en aftale om en forundersøgelse til kosmetisk behandling. Her blev jeg mødt at en meget kompetent, imødekommende og venlig kvinde. Hun forklarede om procedurer, mulige bivirkninger og spurgte ind til mine ønsker omkring behandlingen. - Herved følte jeg mig i gode hænder, og det var tydeligt, det var en professionel klinik med høj faglighed på området.
Klinikken var ren, pæn og ikke så stor, men derfor mere intim, hvilket jeg følte mig godt tilpas i.

Nu var det en forundersøgelse i dag, så derfor har jeg ikke haft glæden af en behandling på klinikken endnu.
På baggrund af min oplevelse hos Esthetix i dag, er det efter min vurdering en anbefalelsesværdig klinik, jeg vil fortælle omgangskredsen om.

12 lutego 2023

Et helt fantastisk sted

Et helt fantastisk sted. Angelika er omsorgsfuld og lyttende til ens ønsker samtidig med at hun råder og vejleder i hvordan man kan opnå disse ønsker på en æstetisk måde. Jeg har følt mig i trykke og gode hænder. En mere kompetent kosmetisk sygeplejerske skal man lede længe efter.
Hun har mine varmeste anbefalinger.

9 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

To søde piger i klinikken

Det var to søde piger i klinikken
Var til forundersøgelse og havde misforstået min booking. Men det blev der hurtigt rettet op på, og jeg fik en fin og god snak.
Ved endnu ikke om jeg vil have en behandling, men mit første indtryk var i hvert fald positiv.

15 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Esthetix er det bedste sted

Esthetix er det bedste sted, man kan vælge.
Angelika er meget professionel,dygtigt og et meget sødt menneske.
Det betyder alt for mig at når jeg bliver behandlet med filler og botox, det er et sted hvor sikkerheden er i højsæde, og jeg får et naturligt resultat. Det gør jeg hos Esthetix, derfor får stedet mine bedste anbefalinger.

4 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Sødeste og meget omsorgsfuld…

Sødeste og meget omsorgsfuld sygeplejerske Anzhelika. Hun vil sørge for at du har det godt og er tilfreds med behandling inden du forlader klinikken. Et plus er at man kan altid få fat i hende via SMS hvis man er mindste i tvivl om resultat eller bevirkninger efter behandling.

3 stycznia 2023

Omsorgsfuld og professionel behandling

Behandleren, som behandlede mig var sød og omsorgsfuld og nærværende. Jeg følte mig tryg i hendes selskab og ved behandlingen. Vi var så uheldige, at jeg blev meget utilpas i stolen, jeg har det ikke så godt med nåle, men hun var så god til at tage hånd om mig og sikre sig at jeg havde det godt igen før jeg forlod klinikken. Og resultatet af behandlingen er jeg også meget tilfreds med.

27 grudnia 2022

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse! Angelika er virkelig dygtig og kompetent og forstod sig virkelig på at give den bedste oplevelse og resultat, jeg kunne ønske mig. Hun får mine varmeste anbefalinger!

1 grudnia 2022

Jeg fik ultraformer 3 behandling idag

Jeg fik ultraformer 3 behandling idag
Er så glad og tilfreds
Og det er ikke første gang jeg får behandlinger hos Esthetix og absolut ikke sidste
Tager sig altid god tid og man føler altid man er i gode hænder .
Jeg har den smukkeste hud takket være jer 🙏🏾

2 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Esthetix er en helt fantastisk klinik

Esthetix er en helt fantastisk klinik! Anzhelika er utrolig dygtig og professionel. De varmeste anbefalinger herfra. Jeg er meget, meget tilfreds med mine behandlinger ❤️🙏🏻

2 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg har været til forundersøgelse i dag…

Jeg har været til forundersøgelse i dag og tænkte mit da jeg så det var i en privat bolig, som i der foregår noget skummelt i en kælder 🧐 jeg kom ind i den lækreste klinik hvor jeg blev modtaget af den sødeste sygeplejerske tror jeg hun er 😉 kunne ikke undgå at bemærke der hang ikke mindre end 14-17 diplomer på alt hvad hun kunne 👀👌 jeg blev virkelig sat ind i ALT både det positive/negative om hvad der kunne ske og hun gav sig virkelig god tid. Der er ingen tvivl om at jeg kommer igen og vil stærkt anbefale andre at gøre det samme.

11 lipca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej