Estetikcentrum Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag gjorde en sekundär näsplastik hos Mehmet Yorulmaz, min första var med en annan kirurg. Är sååå nöjd! Han gjorde min drömnäsa. Kan inte fatta att det är sant. Tog bort gipset idag och den är redan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Från konsultation till slutkontroll har jag haft bra kontakt med sköterskan jag fick på op-dagen. Efter 2 barn & överflöd av fett kring mage så blev det en efterlängtad bukplastik m fettsugning kri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag gick till Phim med ganska spända muskler. Phim är väldigt lyhörd och anpassade massagen efter det jag behövde, vilket gjorde stor skillnad. Det märks att det finns både kunskap och ett genuint en... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag upplevde att min kirurg var väldigt erfaren och kompetent. Lugn och trevlig personal vilket fick mig att känna mig trygg vid min första operation. Bra uppföljning inför operationen med tydlig in... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

6. Salon kosmetyczny
  7. Stomatolog

O Estetikcentrum

Napisane przez firmę

Estetikcentrum är en komplett skönhetsklinik i fräscha och moderna lokaler i centrala Malmö. Här erbjuds både kvinnor och män plastikkirurgi, injektionsbehandlingar, hudvård och estetisk tandvård. Här står din trygghet och trivsel i fokus och alla behandlingar utförs av vår erfarna personal.

Plastikkirurgi på Estetikcentrum
Alla estetiska operationer på Estetikcentrums utförs av erfarna specialistkirurger som alltid strävar efter att uppnå ditt drömresultat. Estetikcentrum kombinerar hög kompetens och välbeprövade metoder med innovativ teknik och levererar fantastiska resultat för våra patienter.

Injektionsbehandlingar på Estetikcentrum
På Estetikcentrum i Malmö erbjuds också både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar, bland annat fillers, rynkbehandling och svettbehandling. Alla injektionsbehandlingar utförs av en legitimerad sjuksköterska, och återbesök är alltid kostnadsfria.

Tandvård på Estetikcentrum
Här finns även legitimerade tandläkare som erbjuder det mesta inom tandvård, från akuttider till estetiska behandlingar såsom fasader och tandblekning. Vi kan också hjälpa dig med din årliga tandundersökning och andra besvär. Ring oss för att boka en tandundersökning där du kan få ett kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.

Räntefri delbetalning på Estetikcentrum
För att möta våra patienters behov erbjuder vi på Estetikcentrum Malmö flera betalningsalternativ, såsom kortbetalning, kontantbetalning, Klarna och Epassi. Du kan också delbetala räntefritt med Resurs eller Svea bank för större behandlingar och operationer.

Ett besök, ett förändrat liv
Vi på Estetikcentrum sätter alltid dig som patient i fokus och vi är måna om att du ska känna dig trygg och bekväm under ditt besök hos oss. Om du har frågor är du alltid varmt välkommen att ringa kliniken på 040 65 66 660 eller mejla info@estetikcentrum.se. Kontakta oss om du har några frågor eller vill boka en tid – vi finns här för dig.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, välomhändertagen av personalen på kliniken. Väldigt nöjd med resultaten av båda mina ingrepp, bukplastik samt bröstförstoring. God kontakt efter operationerna.

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Tack för din fina feedback, Camilla! 🌷 Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen och att du är nöjd med resultaten.

Bröstförstoring och bröstlyft…

Gjorde bröstförstoring och bröstlyft för två veckor sen hos dr Ali Bagher. På konsultationen fick jag direkt en bra känsla, han gav verkligen intryck av att vara väldigt kunnig och proffsig. Han förstod också precis vad jag vad ute efter med en gång! Operationen gick jättebra, allt flöt på så smidigt och exakt sex timmar efter ankomst åkte jag hem. Än så länge ser resultatet också fantastiskt ut och jag är övertygad om att slutresultatet blir precis som jag önskar. Det enda som jag skulle kunna "klaga på" är att flera i personalen av de jag pratat med enbart verkar prata engelska. Det går dock bra att jag svarar på svenska men ändå.

27 listopada 2025

Tack för din fina recension, Sofi! 🌸
Vi är glada att du kände dig trygg med dr Ali Bagher och är nöjd med resultatet hittills. Gällande språket prioriterar vi alltid högsta kompetens hos vår personal, samtidigt som god kommunikation är viktig för oss. Tack för din feedback och vi önskar dig en fortsatt fin läkning!

After two pregnancies

After two pregnancies, my body left me with some less-than-pretty marks. I finally had my long-awaited and desired surgery. I thank the Estetikcentrum clinic, all the doctors and nurses involved, for all the care they always showed me throughout this process. This was my third surgery at this clinic, and I have always been satisfied with the final result of each operation. I would undoubtedly recommend the Estetikcentrum clinic! Carla Silva - 45 years old

10 grudnia 2025

Hi Carla,

Thank you so much for your wonderful review and for trusting us once again. We’re truly grateful for your loyalty throughout all three surgeries. It means a lot to hear that you felt well cared for by our doctors and nurses during every step of the process.

We’re happy that your long-awaited procedure went well and that you continue to be satisfied with your results. Thank you for recommending Estetikcentrum!

Hela min upplevelse av Estetikcentrum

Hela min upplevelse av Estetikcentrum, från konsultation till återhämtning efter operation, har varit exceptionell. Vid min konsultation med dr. Farooq kände jag förtroende och mycket trygghet. Före, under och efter operation har all personal funnits till hands, varit proffsig och ingjutit väldigt mycket trygghetskänsla. Estetikcentrum rekommenderas starkt!

10 października 2025

Hej Aida,

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss verkligen att hela din upplevelse – från konsultation till återhämtning – har känts trygg och professionell. Underbart att höra att dr. Farooq och vårt team kunnat ge dig det förtroende och den trygghet du sökte.

Tack för din starka rekommendation och för att du valde Estetikcentrum!

Väldigt bra bemötande

Väldigt bra bemötande. Under ingreppet så kände man sig trygg och avslappnad plus att man fick lyssna på musik under tiden .Nu väntar jag ivrigt på resultatet 💫

5 grudnia 2025

Hej Alma,

Tack för din fina recension! Så härligt att höra att du kände dig trygg och avslappnad under ingreppet – och att musiken hjälpte till. Vi är glada att du haft en bra upplevelse och ser fram emot att du får se resultatet! 💫

Oceniono na 5 z 5

Redan från första mötet kände jag mig…

Redan från första mötet kände jag mig väl bemött och omhändertagen. Allt har gått väldigt smidigt och jag längtar att få se slutresultatet. Alla i teamet har varit helt fantastiska

28 listopada 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du känt dig väl bemött från första stund och att allt gått smidigt. Underbart att höra att du uppskattat vårt team – det betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att du får se slutresultatet!

Oceniono na 5 z 5

Jag är jätte nöjd med min operation och…

Jag är jätte nöjd med min operation och personalen tog hand om mig riktigt bra. Allting kändes säkert. Både sköterskor och läkare var där och frågade hur man mådde både innan och efter operation. Älskar mitt resultat.

21 listopada 2025

Hej Valentina,

Tack för din fina recension! Vi är så glada att du kände dig trygg och väl omhändertagen, och framför allt att du älskar ditt resultat.

Tack för att du valde oss!

Oceniono na 5 z 5

Jag gjorde en fettsugning på…

Jag gjorde en fettsugning på Estetikcentrum och hade Erik Löntoft som läkare. Resultatet börjar synas lite men jag är fortfarande i läkningsfasen. Jag vill ge stort beröm till all personal – bemötandet har varit fantastiskt och jag har känt mig trygg genom hela processen. Rekommenderar starkt denna klinik.

12 listopada 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Tack så mycket för din fina ord! Vi blir glada över att höra att du känner dig trygg och omhändertagen under hela processen. Det är fantastiskt att resultatet börjar synas, och vi uppskattar verkligen att du rekommenderar vår klinik.

Trevligt bemötande!

Har för två dagar sen genomgått ett bröstlyft och bröstförstoring hos Dr. Ali Bagher och är så otroligt nöjd med allt. Bemötandet av all personal, omhändertagandet och informationsgivningen var toppen!
Resultatet än så länge är EXAKT det jag ville ha, dem är otroligt svullna nu men ser verkligen att detta är det jag efterfrågade på konsultationen och är så otroligt glad och nöjd över att ha valt denna kliniken att göra denna resan med!

18 listopada 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Tack så mycket för ditt fina omdöme Bianca! Vi blir otroligt glada över att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet av din behandling. Vi är glada över att få följa dig på denna resa och ser fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga vård framöver.

Jag rekommenderar denna kliniken

Jag har gått genom en operation på den här kliniken och dem har fantastiska Personalen dem är väldigt trevliga och tog hand om mig väl , dem gjorde ett bra jobb och jag är nöjd med min operation som läkaren utförde.
Jag rekommenderar dem starkt

17 listopada 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Stort tack för dina fina ord Tina!

Oceniono na 5 z 5

I did liposuction on my stomach and…

I did liposuction on my stomach and between my legs, am still healing but very pleased with the results so fast . The staff was very welcoming and very competent too .

14 listopada 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Thank you for your kind words Nancy!

Bröstförstoring / Byte av implantat

Bröstförstoring / Byte av implantat

Efter 21 år med mina gamla implantat var det äntligen dags att byta ut dem och lägga in nya. Från första konsultationen till operationen har jag fått ett fantastiskt bemötande. Rikke var otroligt lyhörd och professionell, och jag kände mig trygg genom hela processen.

Hela personalen var dessutom väldigt trevlig och fick mig att känna mig väl omhändertagen från start till mål. Operationen gick smidigt och hittills – 10 dagar efter – ser allt väldigt bra ut, även om det såklart är lite tidigt att säga något om slutresultatet.

Jag känner mig riktigt nöjd med upplevelsen och kan varmt rekommendera Rikke och kliniken!

5 listopada 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Tack för din fina och utförliga recension Margareta! Vi är mycket glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen under hela processen, från konsultation till operation. Det betyder mycket att du lyfter fram Rikke och vårt team. Vi tackar för ditt förtroende och för att du rekommenderar kliniken.

Oceniono na 5 z 5

Mycket proffsigt utförd operation av en…

Mycket proffsigt utförd operation av en erfaren läkare. Nu 2 veckor efter operationen ser man redan att resultatet blir som förväntat! Jag hade rekommenderat denna klinik!

29 października 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Tack för din recension Jakob! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och att du rekommenderar vår klinik.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt professionell klinik &…

Väldigt professionell klinik & personal! Allting gick jättebra & enkelt från konsultationen till själva operationen! Rekommenderar verkligen denna klinik!

5 listopada 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Tack för din recension!

Oceniono na 5 z 5

Rekommenderar varmt Estetikcentrum i…

Rekommenderar varmt Estetikcentrum i Malmö. Väl omhändertagen av undersköterskan Flor som trots att det saknades personal den dagen gjorde ett fantastiskt jobb. Var lugn och behjälplig hela tiden. Torbjörn har tidigare fettsugit min mage och denna gången var det dags för lår och venusberg. Nöjd med magen hittills och trots att det är för tidigt pga svullnaden kan jag redan se lite skillnad. Alla som varit inblandade i operationen har varit väldigt omtänksamma.

3 listopada 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Stort tack för din fina recension. Vi är mycket glada över att höra att du känt dig väl omhändertagen under ditt besök hos oss på Estetikcentrum. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss så varmt.

Oceniono na 4 z 5

Är som helhet nöjd med mitt besök

Är som helhet nöjd med mitt besök. Finns några små grejer som kan förbättras. Men mötet med läkarna och operationen blev jätte bra

3 listopada 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Tack för att du delar med dig av din upplevelse Elin!
Vi är glada att höra att du överlag är nöjd med ditt besök och att mötet med våra läkare samt operationen blev mycket bra.
Stort tack för ditt förtroende.

Oceniono na 4 z 5

Jag gjorde ett bröstlyft och en…

Jag gjorde ett bröstlyft och en bröstförminskning för 3 dagar sedan. Fick en första titt på resultatet idag när jag skulle duscha enligt instruktion från Estetikcentrum. Var jättenervös för hur det skulle se ut och kände mig väldigt positiv är överraskad. Hade en fin upplevelse och dr Börje gav mig ett lugn som jag nog behövde där och då och vad det ser ut som nu så gjorde dr Ali ett jättebra jobb. Kan inte ge en femma förrän jag vet hur det slutgiltiga resultatet blev.

21 października 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Tack för att du delar med dig av din upplevelse Maria.
Vi är glada att höra att du känner dig positiv efter operationen och att du kände dig lugn och trygg under hela processen. Vi vidarebefordrar gärna dina fina ord till både Dr. Börje och Dr. Ali. Vi önskar dig en fortsatt smidig återhämtning och ser fram emot att du får se det slutliga resultatet framöver.

Ni skapar trygghet

Jag är mycket nöjd med allt kring min operation – från det trevliga bemötandet av all personal från konsultationen till op samt rena och fräscha lokalerna. Ett stort plus var att jag fick ett journummer att ringa vid akuta frågor efter operationen, vilket kändes väldigt tryggt. Jag är fortfarande mycket nöjd och ser med spänning fram emot det slutliga resultatet.
Tack Rikke för ditt lunga sätt att bemöta mig!

22 października 2025

Odpowiedź od Estetikcentrum

Tack så mycket för din fina recension Jessica!
Vi är glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen, från konsultation till eftervård. Att våra patienter upplever både trygghet och omtanke betyder mycket för oss. Vi vidarebefordrar gärna dina varma ord till Dr Rikke. Vi önskar dig fortsatt god återhämtning och ser fram emot ditt slutliga resultat.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej