In ordered a shirt and it was far from the quality that is shown online. If I want my money back I have to return the shirt to China, another 25 euro extra fee and still no guarantee I will get bac... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sinds 1999 ben ik al gespecialiseerd in Hairextensions. Ik heb vele merken voorbij zien komen en ook geprobeerd, maar Estee Paris zit wel in onze top 3. Super mooie zachte kwaliteit, die ook na 3 maan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Topkwaliteit haar voor goede prijs! Ik koop Al jaren mijn haren in bij estee paris , het haar blijft echt supermooi en de nieuwe kleuren zijn helemaal top , zelfs in de donkere kleuren zijn ze nog ge... Zobacz więcej
Polmanweg 43, 7482MB, Haaksbergen, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
In ordered a shirt and it was far from the quality that is shown online.
If I want my money back I have to return the shirt to China, another 25 euro extra fee and still no guarantee I will get back my money.
Do not trust this online site! I have visuals to state what I say.
The website was via PINTREST

Odpowiedź od Esteeparis
Snelle levering en goeie klantenservice

Odpowiedź od Esteeparis
Zeer professioneel, betrouwbaar en zeer behulpzaam. Precies wat je nodig hebt als je onzeker bent over de keuze. All stars all the way 5⭐️’s

In een woord geweldig!
Prachtige haarwerken en haarstukken.
Ik vind het altijd een feestje om weer langs te komen. De haren zijn echt zo mooi en matchen helemaal met mijn eigen haren.
Ze hebben zoveel keus.
En wat super belangrijk is, is dat ze zo lief en zorgzaam zijn. Ze denken helemaal met je mee en hebben zoveel ervaring dat je met een gerust hart je haren hier kan laten verzorgen en je droomkapsel kan laten waarmaken.
Dikke 10 voor jullie dames!!!
Liefs, Hedy

Odpowiedź od Esteeparis
Geweldig bedrijf met top medewerkers
Super service en top kwaliteit!

Odpowiedź od Esteeparis
Al jaren super te vreden over de kwaliteit van het haar en de uitstekende service! Ze staan altijd voor je klaar.
Ze hebben prachtige kleuren op voorraad, de keuze is reuze!
De extensions met de uitgroei zijn momenteel mijn favoriet😍

Odpowiedź od Esteeparis
Estee Paris, als je kwaliteit wilt.
Anne Marie in Haaksbergen is een ontzettend lieve en gepassioneerde vakvrouw!
Altijd goed en eerlijk advies .

Odpowiedź od Esteeparis
Na het proberen van meerdere merken extensions zijn de extensions van Estee Paris voor mij al enige jaren de favoriet! Mooie volle plukjes van zeer goeie kwaliteit. De service van Estee Paris is ook altijd heel goed!
Echt een aanrader!

Odpowiedź od Esteeparis
Top bedrijf, gerund door deskundig en vriendelijk personeel. Maatwerk en kwaliteit voor een betaalbare prijs.
M.Pril

Odpowiedź od Esteeparis
Marie-Anne is niet alleen super lief, maar ook nog eens een expert in het aanbieden van kwalitatief mooi haar! Elke keer als ik wat van Estee-Paris koop ben ik super tevreden. Haar v-part haarstuk laat mij altijd weer een stukje meer mezelf voelen.

Odpowiedź od Esteeparis
Ben al jaren gespecialiseerd in Hairextensions. Heb vele merken geprobeerd, maar voor mij kan geen enkel merk Estee Paris toppen. Niet alleen het haar is van een prachtige kwaliteit, je betaald hiervoor een eerlijke prijs, en de service is helemaal top! De levering is supersnel, en het personeel is zeer competent en staat altijd goed gehumeurd voor je klaar.

Odpowiedź od Esteeparis
Ik heb al jaren (zeker 5 jaar) haarstukjes van Estee Paris. Het haar is van Europese kwaliteit met een natuurlijke glans.
Het blijft erg mooi. Zelfs na jarenlang dagelijks gebruik. Ik heb wel de bijbehorende producten zoals de shampoo, conditioner en olie. Het is één keer aanschaffen. Je doet er echt heel lang mee en hierdoor blijft de kwaliteit van het haar optimaal.
Ik heb veel haarstukken geprobeerd maar, telkens liep het weer uit op één grote teleurstelling. Geen glans meer, onderaan de punten één dikke bonk haar. Kortom heel veel ergernis.
Totdat ik in aanraking kwam met de haarwerken van Estee Paris. Er ging een wereld voor me open. Zoals ik al zei,mooi europees haar met een natuurlijke glans.
Goed vast te maken in je eigen haar. Wind- en waterproof :-)
En niet van je eigen haar te onderscheiden.
Mocht je echt op het punt beland zijn dat je het woord haarstuk niet meer wilt en kunt horen en je er zo klaar mee bent probeer dan nog één keer de haarwerken of extensions van Estee Paris voordat je het boek sluit.
Ik kan je bijna 100 procent garanderen dat je nooit meer iets anders wilt.
Anjo

Odpowiedź od Esteeparis
Goede communicatie. Fijne lieve mensen en een geweldige kwaliteit hairextensions. Ik ben een zeer tevreden klant!

Odpowiedź od Esteeparis
Al sinds jaren altijd blij mee! Heel goede kwaliteit. Het haar is altijd mooi, heel zacht en gaat lang mee! Uitstekende service, altijd vriendelijk, denken met je mee en competent

Odpowiedź od Esteeparis
Topkwaliteit haar voor goede prijs! Ik koop
Al jaren mijn haren in bij estee paris , het haar blijft echt supermooi en de nieuwe kleuren zijn helemaal top , zelfs in de donkere kleuren zijn ze nog gemengd zodat het bij vele kleuren aanpast ! De nieuwe tapes zijn ook super , nu met een haarinplant aan de voorzijde zodat het niet zo’n glimmend stukje plastic meer is ! Ze zijn altijd vernieuwend qua kwaliteit en kleuren en de service en leveringen zijn perfect ❤️❤️❤️

Odpowiedź od Esteeparis
Ik was erg sceptisch, maar toch geprobeerd. Na een aantal weken werden de wimpers voller en langer. Ik was erg onder de indruk en ben erg blij met het resultaat. Ik gebruik het nu ter ondersteuning om het mooie resultaat te houden.

Odpowiedź od Esteeparis
Ik koop inmiddels al 5 jaar mijn haarwerk hier en ben altijd heel prettig en vriendelijk geholpen. Op al mijn vragen word goed gereageerd en vlot geantwoord. Ben heel blij met mijn mooie haarwerk en ik kom volgend jaar weer terug 😀

Odpowiedź od Esteeparis
prachtige hairextensions en snelle levering, echt heel blij mee.

Odpowiedź od Esteeparis
Onlangs heb ik haar extensions aangeschaft en ik ben meer dan tevreden! Deze extensions zijn gemaakt van echt natuurlijk haar en zijn werkelijk schitterend. Het haar voelt zijdezacht aan en heeft een prachtige glans, wat een natuurlijke uitstraling geeft. De levering was ook verrassend snel, wat een extra pluspunt is. Voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, mooie extensions van echt haar, kan ik deze ten zeerste aanbevelen. Uitstekende kwaliteit en snelle service!

Odpowiedź od Esteeparis
Estee Paris ! Beste Hairextensions die je kan hebben ! Super Kwaliteit ! Zelf werk ik ook met de Haren van Estee Paris in mijn salon, mijn klanten zijn super tevreden en willen niks anders meer , en uiteraard ik ook niet meer! De haren vallen zo natuurlijk en de kwaliteit is heel smooth en Silky. Gewoon Top !

Odpowiedź od Esteeparis
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.