Espresso International » Sweden Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag fick paketet levererat på kvällen till en jobbadress så ingen var där. Och posten lämnade inte in till något inlämningsställe. Men espresso international hjälpte mig och la en ny beställning som s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ordered late Wednesday evening, and they shipped the package early Thursday morning. The coffee was at my door by Saturday (Sweden) ! Huge praise for listing the roast dates on their website. All... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har letat efter specifika kaffesorter som varit slut länge i Sverige (ca 6 mån). Men här på Espresso International, fanns allt och lite till. Snabb leverans och lite gratis smakprover gjorde mig extra... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De har alltid snabba leveranser. Och jag får leveransen ända fram till min dörr och i och med att jag köper tio paket så är det gratis frakt. Kan det bli bättre? Ja, det är när man tar sin första kopp... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia kawy
  2. również w kategorii:
  3. Kawiarnia
  4. Sklep z kawą

O Espresso International » Sweden

Napisane przez firmę

Vi har de bästa ☕ Espressomärkena!
Det här värdesätter vi ❤:

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 55

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det gick snabbt från beställning till…

Det gick snabbt från beställning till leverans, man fick en gåva och där fanns rabatter för nästkommande köp. Jag är mycket nöjd. Kan rekommendera starkt1

17 kwietnia 2025

Kära Refias Städ AB,
Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vår snabba leverans, gåvan och rabatterna. Det betyder mycket för oss att du är nöjd och rekommenderar oss!

Snabb service.

8 kwietnia 2025

Kära kund,
Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba service.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. En förpackning hade öppnats under leveransen, återbetalades direkt.

7 kwietnia 2025

Kära kund,
Tack för din recension! Vi är glada att leveransen gick snabbt och att vi kunde lösa problemet direkt.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, ni salu för många olika kaffe märken jag personligen mycket förtjust i Kimbo kaffe

14 kwietnia 2025

Kära Kent,
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med leveransen och vårt utbud – och extra roligt att du gillar Kimbo-kaffe.

Oceniono na 5 z 5

Har letat efter specifika kaffesorter…

Har letat efter specifika kaffesorter som varit slut länge i Sverige (ca 6 mån). Men här på Espresso International, fanns allt och lite till. Snabb leverans och lite gratis smakprover gjorde mig extra glad 👌🏼 ☕️ 🇮🇹 🥰

11 kwietnia 2025

Kära Anna,
Tack för din fina recension! Vi är glada att du hittade dina efterlängtade kaffesorter hos oss ☕️🇮🇹. Snabba leveranser och små smakprover är vårt sätt att säga tack 🥰. Varmt välkommen tillbaka!

Ditt team från Espresso-International

Oceniono na 4 z 5

31 marca 2025

Kära Calle,
Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med leveranstiden.

Oceniono na 5 z 5

Bra web butik, enkelt att navigera samt snabba och precisa leveranser

Proffsig hemsida med ett stort utbud av ex vis kaffeprodukter. Enkel navigering från order till orderläggning. Distribution av beställda produkter fungerar utan anmärkning, mycket bra

9 kwietnia 2025

Kära Kurt,
Stort tack för din utförliga och fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt utbud, den enkla navigeringen och våra snabba leveranser. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen!

Ditt team från Espresso-International

Bra köpupplevelse

Varorna har en lång hållbarhetstid, god kvalitet.
Bra service!

7 kwietnia 2025

Kära Ellen,
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både kvaliteten, hållbarheten och vår service.

Bra kaffebutik

Stort urval. Bra priser. Snabb leverans.

25 marca 2025

Odpowiedź od Espresso International » Sweden

Tack! Vi är glada att du uppskattar vårt urval, våra priser och vår snabba leverans. Din nöjdhet betyder mycket för oss!

Oceniono na 5 z 5

Bra koppar coh snabb leverans!

Bra koppar coh snabb leverans!

24 lutego 2025

Odpowiedź od Espresso International » Sweden

Tack Roger! Vi uppskattar din feedback om våra bra koppar och den snabba leveransen. Välkommen åter!

Lätt att beställa.

Lätt att beställa.
Bra översikt på hemsidan.

17 lutego 2025

Odpowiedź od Espresso International » Sweden

Tack, Christer! Kul att du tyckte det var lätt att beställa och att du gillar översikten på vår hemsida.

Oceniono na 4 z 5

Utbud och service toppklass

Utbud och service toppklass. Hemsidan långsam och osmart.

28 stycznia 2025

Odpowiedź od Espresso International » Sweden

Tack! Glad att du gillar vårt utbud och service. Vi jobbar på att förbättra hemsidan. Dina synpunkter är värdefulla!

Snabba leveranser

Snabba leveranser, men framför allt gott kaffe

27 stycznia 2025

Odpowiedź od Espresso International » Sweden

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar våra snabba leveranser och gott kaffe. Hoppas att se dig igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Moka Efti är favoritkaffet och finns ej…

Moka Efti är favoritkaffet och finns ej att köpa i Sverige. Fick leverans på två dagar. Världsklass!

23 stycznia 2025

Odpowiedź od Espresso International » Sweden

Tack, Åsa! Vi är glada att du fick tag på Moka Efti och att leveransen var snabb. Världsklass är vad vi strävar efter!

Snabb leverans, färskt kaffe

20 stycznia 2025

Odpowiedź od Espresso International » Sweden

Tack, David! Vi är glada att du uppskattar vår snabba leverans och att kaffet är färskt. Välkommen tillbaka!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej