Esmero heeft een helpdesk met mensen die begrijpen wat ze doen. (Beter dan ik, ben zelf maar een kwart techneut.) En ze reageren vaak snel en adequaat. Bovendien ervaar ik voor mijn sites eigenlijk ge... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Aan de vooravond van Kerst bleek ineens onze Wordpress-website gehacked! Dit blijkt makkelijker mogelijk als plugins niet up to date zijn. Na een hulpverzoek van ons per e-mail, heeft Henr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
M'n website bleek ineens vervangen door een kale Pleskpagina. Kennelijk iets misgegaan bij een servermigratie, beetje slordig. Ik ben al sinds 2009 klant, oorspronkelijk bij watsnel (nu overgenomen... Zobacz więcej
Na bijna 20 jaar overgestapt van hoster. Wat een verademing! De vorige hoster was ooit klein en betrokken, maar na overname op overname op overname steeds duurder en steeds vaker een onbereikbare s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Hoofdstraat 3D, 5683 AA, Best, Holandia
- 0858200750
- support@esmero.nl
- esmero.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik ben esmero ontzettend dankbaar!
Ik ben esmero ontzettend dankbaar!! Ik raad iedereen aan om bij Esmero te gaan. Helaas had een andere webhosting mijn hele website verprutst en konden dit na 3 maanden nog niet oplossen. Toen schoot esmero mij tehulp. Ze hebben in 1 dag mijn hele website kosteloos gemaakt!! en sterker nog, ik krijg gratis een jaar mijn website!! 😁 Dat is pas service!!
Echt perfect opgelost! Zo kan het ook!! Natuurlijk ben ik onmiddellijk overgestapt! Ik ben zeer tevreden!

Top klantenservice
Snelle klantenservice, vriendelijk. Na 5 jaar Hostnet een verademing!

Odpowiedź od Esmero
Zeer snel met reageren en direct actie…
Zeer snel met reageren en direct actie uitgezet. Erg prettig dat het snel wordt opgepakt en je weer verder kan. Grt

Top Hosting bedrijf
Top Hosting bedrijf , servicegericht en klantvriendelijk
Wat een verfrissende ervaring, eindelijk een hostingbedrijf gevonden die de klant en klant tevredenheid centraal stelt. Denken in oplossingen en adequaat handelen zorgen ervoor dat wij probleemloos onze website konden verhuizen zonder downtime. Ik raad iedereen aan gebruik te maken van de diensten van Esmero

Vlekkeloze support
Op 21/3 zijn we met onze nieuwe website van start gegaan (na verhuis van een andere webhosting provider). Via deze website doen we de registratie van onze deelnemers aan dansevenementen met een piekmoment aan inschrijvingen bij het opengaan van de registratiepagina. Dit was op voorhand besproken met de support die dan gedurende korte tijd extra resources toekende. De begeleiding die avond was van hoogstaande kwaliteit met meer dan voldoende pro-activiteit. Proficiat aan de support van dienst (Henri)!

Odpowiedź od Esmero
hebben een uitstekende helpdesk die…
hebben een uitstekende helpdesk die zelfs met karnaval door gaat

Meegedacht in oplossingen.
Wij hadden flinke problemen met onze website. Website wilde niet of nauwelijks mee laden. Helpdesk Esmero ingeschakeld (Henri) Super hulp. Mee gedacht in oplossingen. Hebben tips en advies gekregen wat wij moesten veranderen aan de website. Alles functioneert weer na behoren. Nogmaals dank voor deze snelle en fantastische hulp. Wij zijn al tientallen jaren klant bij dit bedrijf en voorgangers. Werkelijk niets dan lof.
Gerrit, MartiniChalet

Odpowiedź od Esmero
Goed bedrijf met alerte service
Ben sinds jaren klant met klein hosting pakket. Alles vlekkeloos. Vlot contact in begrijpelijke taal. Men (Henri) denkt mee in voordeel van de klant. Zeer tevreden dus.

Odpowiedź od Esmero
Ik heb vandaag een bericht gekregen dat…
Ik heb vandaag, 17 februari, 2023 een bericht gekregen dat ik mijn domeinnamen moet betalen door Esmero. Ik ben echter geen cliënt bij hen, ik heb mij nooit aangemeld en ben al jaren bij een andere domeinbeheerder. Mijn website en mailadres zijn direct geblokkeerd.
Reactie op het antwoord van Esmero, hieronder: Ik neem altijd de telefoon op en ik heb diverse keren telefonisch contact gehad. Waarin gedreigd werd met blokkeren van mailadres en websites wat 2 keer uitgevoerd is. Bovendien dreigde ze met slechte reviews over mijn bedrijf als ik de slechte review over hen niet zou verwijderen.
23-2-2023 Overeengekomen zijn we dat ik de domeinkosten aan Esmero betaal van € 20 als zij kunnen aantonen dat zij de domeinnamen hebben verlengd. Na betaling zouden zij per direct de verhuiscodes doorgeven. Weer komen ze hun afspraken niet na. Mijn emailadres is, volgens hen weer geblokkeerd door hen.

Super hosting en ondersteuning
Top ondersteuning en super snelle hosting!

Super snelle service±
In het weekend overgestapt naar Esmero. Super snel bereikbaar via WhatsApp en ook nog snel opgelost! Vriendelijk, laagdrempelig en snel! Blij met de overstap naar Esmero en aan te bevelen.

Goed geholpen
Erg goed geholpen bij de overname. Ze hebben onze website helemaal vernieuwd waardoor hij weer uitstekend werkt.

Odpowiedź od Esmero
Prima service bij het migratie van…
Prima service bij het migratie van mailadressen van Leven met Straling. Snelle reactie op mail en vriendelijke en oplossingsgerichte telefonische ondersteuning.

Odpowiedź od Esmero
Heel fijn webhosting bedrijf kan er niet anders van zeggen
Nou waar zal ik eens beginnen ten eerste het is heel goed verlopen met de overstap van E-dot naar esmero
Had een vraag aan esmero nu die beantwoorden zo snel en was ook heel snel klaar weer echt als zo door gaat wordt ik blij en blijf ik heel veel jaren bij esmero top hoe ze met de klanten om gaan

Odpowiedź od Esmero
Ik ben nu ongeveer 2 jaar klant bij…
Ik ben nu ongeveer 2 jaar klant bij Esmero en daar ben ik zeer tevreden over. Vooral het stukje support en klantenservice is een groot verschil met de meeste andere webhosting bedrijven. Er wordt snel gereageerd en meegedacht, ze laten je niet zomaar aan je lot over en dat is fijn. Dank voor al jullie support en hulp!

Odpowiedź od Esmero
Eventjes Esmero Help Desk gecontacteerd…
Eventjes Esmero Help Desk gecontacteerd voor een klein probleempje dat ikzelf blijkbaar maar niet kon oplossen. Zelfde dag nog website netjes aangepast door hun team. Supersnelle service, waarvoor dank !
Een echte aanrader wat ons betreft !

Odpowiedź od Esmero
Mijn mail moest opnieuw ingesteld…
Mijn mail moest opnieuw ingesteld worden en dat lukte me zelf niet.
Henri werd mijn hulplijn bij Esmero.
Via teamviewer had hij in zeer korte tijd alles ingesteld, zowel op de laptop als op de telefoon.
En hij was ook nog eens superaardig!!
Superblij!!! Dank je wel Henri!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.