We hadden 2 eSIMs gekocht voor Zwitserland die we beiden niet geïnstalleerd kregen. Na een Whatsapp kwam er meteen een Hollands antwoord terug en de ochtend erna werkten ze alle beiden.
Reakcja na opinię
U heeft mij in Namibië niets te bieden, er kon via uw provider na een week nog geen enkele keer internet opgepikt worden. Voel me zwaar belazerd en overweeg hier na terugkomst in NL wek van te maken.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Om constant en goed bereik te hebben in Suriname was ik op zoek naar een goed werkende en betrouwbare Esim. Ondanks dat ik verschillende (E) simkaarten heb vergeleken, was mijn keuze snel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Always connected, wherever you are. With eSIM Provider, you can travel the world without worries. Choose from eSIM data plans in over 195 countries, install with one click, and enjoy 24/7 chat support. That means instant connectivity everywhere and no physical SIM cards, no expensive roaming. Explore the world. We’ll handle the connection.

Odpowiedź od eSIM Provider
I got a esim unlimited for Japan. First one did not work and took 24 hours to sort out. Things go wrong.
But support team worked hard to sort out technicalities. When it failed they cancelled snd provided new sim. This one worked within minutes.
Great customer support.
In fact I was so happy I bought a second Japan esim for the wife….

Odpowiedź od eSIM Provider
Tegoed was pas beschikbaar toen ik Peru alweer bijna verliet. Op app contact dat ik graag mijn geld terug wilde, omdat ik inmiddels elders tegoed had gekocht werd nooit gereageerd. Jammer en geen aanrader dus...
Reactie op terugkoppeling Esim:
Raar, dat ik zelf niet goed geïnstalleerd zou hebben en dat nu pas via de reactie op mijn review hoor en niet via het contact dat ik rechtstreeks zocht.
Maar... inderdaad NA het plaatsen van bovenstaande review een app ontvangen dat ik mijn geld terug ga krijgen.

Odpowiedź od eSIM Provider
i have used this product when i was on vacation, works fine.

Odpowiedź od eSIM Provider
Echt een superfijne app! Ook geen gedoe met losse simkaarten.
Ik heb de app voor het eerst gebruikt in Miami. Eenmaal aangekomen had ik gelijk verbinding en overal goed bereik.
Ik raad eSIM Provider zeker aan!

Odpowiedź od eSIM Provider
eSim Provider werkte perfect tijdens mijn reis. Installatie was makkelijk en ik had direct internet, overal goed bereik en snelle verbinding. Geen gedoe met lokale simkaarten of hoge kosten. Super tevreden en ik gebruik het zeker weer!

Odpowiedź od eSIM Provider
Ik heb e-simprovider.com gebruikt tijdens mijn vakantie in Egypte en ben ontzettend tevreden. De e-sim was super makkelijk te installeren – binnen een paar minuten was ik online. De prijzen zijn ook heel betaalbaar. Wat me het meest verbaasde: ik had echt overal bereik, zelfs midden in de woestijn! Geen gedoe met lokale simkaarten of zoeken naar WiFi. Echt een aanrader voor iedereen die zorgeloos online wil blijven op reis!

Odpowiedź od eSIM Provider
Geweldige dienstverlening en een uitstekende servicedesk. Gewoon je eigen telefoonnummer gebruiken in het buitenland. Aanrader!

Odpowiedź od eSIM Provider
U heeft mij in Namibië niets te bieden, er kon via uw provider na een week nog geen enkele keer internet opgepikt worden. Voel me zwaar belazerd en overweeg hier na terugkomst in NL wek van te maken. F.Roorda

Odpowiedź od eSIM Provider
Nadat het eerste pakket heeft niet goed gewerkt, ben ik uitstekend geholpen door de klantenservice team. Ik heb een tweede pakket aangeschaft en de klantenservice team heeft gezorgd dat ik een restitutie krijg op mijn eerst installatie. Ik heb E-SIM Provider goed gebruikt in de Nederlandse Antillen en ik ga het weer aanschaffen volgende maand wanneer ik in Japan op reis ben!

Odpowiedź od eSIM Provider
Werkt perfect en een goeie klantenservice!

Odpowiedź od eSIM Provider
Het moment van Landen in Dubai meteen internet zonder al teveel gedoe.
De aankoop en het installeren van de eSim was zo gebeurd, mede door het gebruiksgemak van de app.

Odpowiedź od eSIM Provider
Oprecht zo fijn, ik reis namelijk best veel dus is simkaarten kopen niet altijd heel fijn, maar heel gemakkelijk, fijn dat het ook zo goedkoop was!! 🤩

Odpowiedź od eSIM Provider
Mijn ervaring was top! Eenmaal aangekomen op bestemming kies je gewoon wat je wilt hebben in de app. Er is genoeg keuze om te kiezen welke bundel er bij jou past voor je vakantie of trip. Super easy betalen met IDeal was ook top!!
Het internet bereik was voor mij echt goed. Ik gebruikte liever me bundel dan WiFi.
Ik ben helemaal happy met deze app, geen gedoe meer met simkaarten of opwaarderen op locaties. Gewoon alles in 1, perfect!

Odpowiedź od eSIM Provider
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.