Drukkerij Eshuis Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

De geleverde kwaliteit is prima evenals de, bij bestelling genoemde, levertermijn. Jammer dat je voor hulp nu extra moet betalen als je een bestelling in je winkelwagen klaar wil laten zetten. Oo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Paar weken geleden, op maat gemaakt etiket aangevraagd, waarbij nog niet alles goed was. Vriendelijk personeel dat mij toen goed geholpen heeft de juiste eisen aan te leveren. Toen alles akkoord was... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eshuis heeft vooraf contact met me opgenomen om het gebruik van de nieuwe webshop uit te leggen. Dit is erg goed uitgelegd waardoor ik de eerste echte bestelling zonder hulp heb kunnen plaatsten. Ee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eshuis is een top bedrijf met uitstekende personeel en klantenservice. Hoge kwaliteit etiketten voor ieder soort verpakking. Wij bestellen al een jaar bij ze en ze stellen nooit teleur. Zelfs als er (... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Eshuis - Jouw etiket, onze trots

Bekijk onze website Pijl-icoon

Meer dan 130 jaar vakmanschap

Eshuis is een hoogwaardige Nederlandse digitale drukker van etiketten en stickers. Van de kleinste doelen tot de grootste ambities, sinds 1891 laat Drukkerij Eshuis merken en producten van hun beste kant zien. Met onze vakkennis en technieken in de drukwereld streven wij naar het hoogst haalbare voor jouw product of merk, want jouw etiket is onze trots.

Streven naar succesvol resultaat

Bij Eshuis streven wij altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Grote vragen die je hebt begrijpen wij ook als geen ander. Met onze kennis van diverse branches en drukwerk mogelijkheden, begeleiden we je in elke stap van het drukproces. Van ontwerp tot aan materiaalkeuze, wij denken met je mee voor de juiste oplossing. Met dit richten we op een duurzaam en succesvol resultaat, want ook dat is Eshuis.

Hoogwaardige kwaliteit etiketten bestellen

Online etiketten bestellen bij Eshuis is binnen een paar stappen gedaan. Met onze slimme webshop maken wij het bestelproces nog eenvoudiger, waardoor jouw etiketten op rol snel gedrukt en geleverd zijn. Zo kun jij binnen 5 werkdagen aan de slag met jouw etiketten. Ben je op zoek naar een unieke afwerking of verpakking? Onze maatwerkafdeling staat je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Etiketten

Logo stickers

Transparante stickers

Hoogwaardige etiketten eenvoudig besteld

Napisane przez firmę

Bij Eshuis kan je op een eenvoudige manier jouw unieke etiketten bestellen. Upload je ontwerp eenvoudig in onze ontwerp tool en wij zorgen ervoor dat de etiketten binnen 5 werkdagen bij je geleverd zijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

Top drukkerij!

Snelle respons toen ik er niet helemaal uit kwam en kwaliteit van de stickers precies zoals gedacht.

24 września 2025

Goedmorgen,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat de stickers aan je verwachtingen voldoen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 5 z 5

Steeds bereikbaar en correcte service !

Steeds bereikbaar en correcte service !

19 września 2025

Hoi Dennis,

Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat onze bereikbaarheid en service naar wens zijn. We helpen je ook in de toekomst graag verder.

Snelle en goede service

We hebben een bestelling geplaatst en zijn goed begeleid met de ontwerp en een snelle levering.

15 września 2025

Hoi Edith,

Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat we de gewenste begeleiding en het ontwerp hebben kunnen leveren. We helpen je ook in de toekomst graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Voor onze Steunstichting wilde ik een…

Voor onze Steunstichting heb ik stickers besteld. Eshuis heeft mij geheel gratis geholpen, met het ontwerpen van de sticker vanwege het goede doel van onze Stichting. Geweldig! De stickers zijn prachtig! Hartelijk dank daarvoor.

3 września 2025

Hoi Aafke,

Bedankt voor je leuke review!
We zijn blij om te horen dat je de stickers mooi vindt. Hopelijk hebben jullie er veel plezier van!

Oceniono na 5 z 5

IK ben erg goed geadviseerd bij mijn…

IK ben erg goed geadviseerd bij mijn eerste bestelling van etiketten. Dank daarvoor!

6 sierpnia 2025

Hi Joop,

fijn dat je tevreden bent over onze service! Bedankt voor de review.
Laurien

Very great online service

Very great online service! Even as a new to the business I managed to understand all and everything about printing product labels. They also sent a free sample pack.

29 lipca 2025

Odpowiedź od Drukkerij Eshuis

Hi Ihor, Thanks for the complements and that you managed to order your labels with our help! Greetings Iris

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Personeel neemt alle tijd voor je om een zorgvuldige keuze te maken.

14 lipca 2025

Dag JB, bedankt voor het compliment en de review! Groetjes, Iris

Duidelijk drukproef

Proefdruk is erg duidelijk, alleen jammer dat de drukproef niet is uitgestanst.

30 czerwca 2025

Dag Joris,

Bedankt voor je review! Fijn om horen dat de fysieke drukproef erg duidelijk is.

Fysieke proeven stansen wij nooit uit zodat je de keuze hebt om eventuele kleurblokken of losse elementen op de proef te zetten. Zo kan je naast een compleet opgemaakt etiket ook losse elementen laten drukken!

Groetjes, Iris

prima service

prima service, goed geholpen

25 czerwca 2025

Hoi Sabiene,

Wat fijn dat je onze service zo waardeert. Hopelijk tot snel!

Prima kwaliteit etiketten!

Prima kwaliteit etiketten!
Het bestelproces blijft echter toch wat lastig, niet echt intuïtief…
Kleine hoeveelheden zijn behoorlijk duur. Het begint echt interessant te worden van 1000 stuks.

19 czerwca 2025

Goede drukwerkkwaliteit bij Eshuis

Tijdens de bestelling had ik enkele vragen omdat ik moest wennen aan het online bestellen van drukwerk. Nadat ik mijn ontwerp voor een sticker had verzonden en de rekening had voldaan wilde ik een verandering doorgeven. Eshuis is telefonisch goed bereikbaar en ik werd goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over het geleverde drukwerk en de service.

10 czerwca 2025

Goedemorgen Cees,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze etiketten en service. Veel plezier en succes met je bestelling!

Perfect geholpen.

Kwaliteit is echt heel mooi, kleuren ook en het ziet er zeer professioneel uit.
Ik zou deze drukkerij met vertrouwen adviseren.

27 maja 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor je leuke review. Wat fijn dat je zo tevreden bent!

Succes met de verkoop van de honing!

Etiketten

Alles is volgens afspraak geleverd.
Alles op de website was heel duidelijk.
Wij hebben geen enkele negatieve ervaring

22 maja 2025

Hi Joop,

Fijn om te horen dat alles goed is bevallen!
We wensen je veel plezier met je etiketten en zien je graag weer terug.

Jur

Topservice

Topservice! Zeer meedenkend en snel!

20 maja 2025

Goedemorgen Jens,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot snel!

Top!

Meedenkende medewerkers die niet zomaar wat doen! Bedankt!

16 maja 2025

Hoi Arjan,

Bedankt voor deze positieve review!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej