Polecam zakupy na stronie eSesam.com Szeroki wybór sukienek zaspokoi wymagania nawet najbardziej wymagających klientek 😉 Sukienka, którą otrzymałam jest bardzo twarzowa i elegancka. Pasuje na kam... Zobacz więcej
Świetnie tego szukałam 👌 👍 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
Świetne ceny sukienek i dobra jakość materiału. Pomocna obsługa. Zrobili dla mnie specjalnie dodatkowe wymiary gdyż nie byłam pewna co do rozmiaru. Bardzo szybka dostawa z możliwością zwrotu. Polecam
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
eSesam.com to sklep internetowy z bogatym asortymentem, w skład którego wchodzi odzież, obuwie, biżuteria. Znajdziecie u nas najnowsze kolekcje uznanych producentów
Quantum House,6 Shottery Brook Office Park, Timothy’s Bridge Road, 6, CV37 9NR, Stratford-Upon-Avon, Zjednoczone Królestwo
- 07907875331
- office@esesam.com
- esesam.com
Sklep bardzo dobry pod względem towaru/jakości/wyboru/kontaktu
Sklep bardzo dobry pod względem : pomocy w doborze rozmiaru danej rzeczy (u mnie sukienka) , fachowość , sympatyczny kontakt , chęć wymiany na korzystnych warunkach jeśli coś było by nie tak z kolorem/wymiarem , ciekawe rabaty i dodatkowe bonusy co jeszcze bardziej zachęca do zakupu. Odzież w E-SEZAM nie jest tania ale za to warto wydać te pieniążki ponieważ : odszycie , gatunek , szyk i kolor mówią same za siebie i są warte tej ceny.
Myślę że wrócę do Państwa ale to już za jakiś czas :)
Gorąco polecam
Szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona. Miła obsługa. Na pewno będę kontynuować zakupy w tym sklepie. Gorąco polecam
Świetnie tego szukałam
Świetnie tego szukałam
👌 👍 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
Wyjątkowe sukienki
Wyjątkowe sukienki, bardzo eleganckie i jednocześnie co bardzo ważne bardzo wygodne, nie krępują ruchu. POLECAM
zdecydowanie polecam
Bogaty wybór ubrań, dobre gatunkowo. Zawsze expresowa dostawa. Polecam.
Super towar zgodny z opisem 😍polecam…
Super towar zgodny z opisem 😍polecam każdemu .
Miły kontakt przez sklep z obsługą .Szybka odpowiedz jak i wysyłka .Plecam w 100%😄😊
Szybka dostawa dobrej jakosci towar
Szybka dostawa dobrej jakosci towar. Polecamn
rewelacja
Wszystko super, bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka, jak najbardziej polecam :)
Bardzo szybka odpowiedź na każde…
Bardzo szybka odpowiedź na każde pytanie .Mila obsługa. Szybka dostawa. Zamowione produkty zgodne z opisem i dobrej jakość. Polecam.!!!Sama jeszcze nie raz skorzystam.
Piękna sukienka i bardzo wygodna.
Super jakość,szybka i tania dostawa.
Polecam zakupy
Polecam zakupy na stronie eSesam.com
Sukienka, którą otrzymałam jest bardzo twarzowa i elegancka. Pasuje na kameralne imprezy, jak i na wieczorowe wyjścia.
Jakość pierwsza klasa, sukienka warta swojej ceny ☺
Pomocna tabelka z rozmiarówką bardzo ułatwia wybór właściwego modelu.
Rewelacja w każdym calu
Bardzo polecam wszystkim zakupy w sklepie eSesam.com - ma on same zalety. Po pierwsze cechuje go wielki wybór odzieży. Poszukiwałam wyjątkowej sukienki na specjalną okazję i taką bez trudu znalazłam w ofercie sklepu. Dostępna jest również odzież bardziej codzienna, a co najważniejsze - polskich producentów. Ja zakupiłam sukienkę firmy Numoco i jest ona fantastycznie uszyta. Doskonale leży na sylwetce, materiał jest wysokiej jakości, doskonale się układający i optymalny dla wybranego fasonu. Dodam jeszcze, że choć zdjęcia na stronie są piękne, to w rzeczywistości sprzedawana odzież jest jeszcze piękniejsza. Ja jestem po prostu zachwycona wzorem kwiatowym z zakupionej sukienki - jest taki wyrazisty, barwy są nasycone, ułożenie kwiatów jest identyczne z tym ze zdjęcia z modelką. Ponadto na szczególne podkreślenie zasługuje bardzo miła obsługa, kontakt ze sklepem i ekspresowa dostawa. Panie ze sklepu doradziły mi dobór rozmiaru - trafiony za pierwszym razem, a sukienkę otrzymałam zaraz następnego dnia po złożeniu zamówienia. Sklep ma zatem same plusy, toteż mogę jedynie polecać go wszystkim!

Sukienka zgodna z opisem
Sukienka zgodna z opisem. Szybka i bezproblemowa wysyłka.

Sklep godny polecenia
Sklep godny polecenia. Produkty zgodne z opisem, szybka obsługa. Każdy coś dla siebie znajdzie.

Odpowiedź od eSesam.com - Sukienki na każdą okazję
ekspresowa obsługa,towar bardzo dobrej …
ekspresowa obsługa,towar bardzo dobrej jakości i zgodny z opisem. jak najbardziej polecam!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedź od eSesam.com - Sukienki na każdą okazję
Miła obsługa i szybka wysyłka
Miła obsługa i szybka wysyłka, polecam.