to oszust!!
to oszust!!! uważajcie na niego na cebuli ma kilka kont sprzedaje bardzo dużo produktów ostatnio miał fentanyl 3cmc zanieczyszczone to analog nie orginał
Nie rozumiem w ogóle negatywnych opinii względem Escobara. Od jednego zamówienia po kolejne i wszystko jest tak jak Klient by oczekiwał. Zarówno jego odczynniki jak i jakość obsługi. Polecam zakupy u tego Vendora. Jak dla mnie nr 1.
Uważajcie na tego sprzedawcę jak nie chcecie mieć problemów po sadach i policji. To nic tam nie kupujcie!!!! dał gościowi pracę, typ wpłacił mu 15 koła kaucji i wystawił go psom tym pracował 2dni to oszust jest tu macie artykuł.
Widzę, że ktoś z moich poprzedników napisał bardzo mądre słowa - ''elnino'' - pawełek nigdy nie zrobił exit-scamu.. to prawda! On oszukuje tylko nowych klientów detalicznych. Stałych odbiorców tak nie traktuje. Czasem nawet zapomina, że jak nowy klient robi pierwsze zakupy, to nie na miliony, żeby sprawdzić vendora. Nie myślałem, że tylko opinii podobnych do mojego zdania się tu znajdzie. W moim przypadku wysłał 5 VapePenów, z czego 2 działały, trzeci drucikami jakoś uruchomiliśmy, a reszta na śmieci, bo pawełek reklamacji nie uwzględnia. Nie oddaje też tych zawartych w swoim regulaminie 50% reshipu. Proszę na priv, to podeślę zrzuty ekranu tego ''uczciwego'' złodzieja. A jak już wygmeraliście tego glona z bagien o nazwie ''Dopal'', na które głupek się powołuje, a które sam redaguje - jego tuba propagandowa, to jak zauważył elnino - pawełek nie zrobił nigdy exit-scamu. No exit może nie, ale scamu to już zrobił niejednej osobie, bo mam znajomych, którzy też zadowoleni nie byli z jego grubiańskiego, chamskiego, niekulturalnego i opryskliwego podejścia. Kumplowi, który na motorze miał ciężki wypadek jadąc po tego łba zas..ną paczkę i który miał po drodze wypadek na motorze, wylądował w szpitalu w ciężkim stanie, a mimo to napisał jeszcze do tego łba tłumacząc co się stało i miał nadzieję, że dostanie swoją paczkę, albo w najgorszym wypadku choćby te marne 50% reship, które ten zakłamany łeb ma w regulaminie. NIC NIE DOSTAŁ I JESZCZE ZOSTAŁ ZJE..NY, A TEN KRETYN PABLO - ZUPEŁNIE NIE CZŁOWIEK, BO CZŁOWIEK WYKAZUJE JAKIEŚ OZNAKI EMPATII, POWIEDZIAŁ, ŻE MA W DUPIE CO SIĘ STAŁO. Paczka nie została odebrana i każe ci wierzyć, że przepadła. GÓ..NO! Idzie do paczkomatu, odbiera paczkę i sprzedaje ją drugi raz.. no śmietnik, a nie vendor. Mało polskich vendorów jest godnych zaufania.. portal dopal też nie jest, bo dziwne jest to, że pomimo, że ''pawełek nigdy nie zrobił exit scamu'', to jednak na jego portalu i za jego wiedzą w ciągu miesiąca zrobiły to 3 polskie (podejrzewam, że ten chciwiec miał z tym coś wspólnego). Jeżeli już kupować z jakiegoś sklepu z dopal, to z zagranicznego, ale oprócz tych, co się tam reklamują jest tyle sklepów, których tam nie ma, a są 100% legitne i packi z Holandii docierają szybciej niż od pałka. Chociażby wart sprawdzenia jest Proffessor.nl, FunCaps, ABC Party, Fresch Chems.. no jest tego sporo, a jak szukacie w ogóle portalu ze sklepami, na którym nigdy nie było exit scamu w porównaniu do 3 pod rząd na dopal, to polecam portal ''Dopek''. Są tam polskie sklepy i możesz być pewien, że to czym burak paplo się szczyci - 3 lata ''nikogo nie oje...ł'' (ale na publicznym forum nie chce rozmawiać przy świadkach. Zaraz kasuje wszystkie nieprzychylne opinie) -być może dla niego to niemal nierealne osiągnięcie, to na ''Dopek'' jest to na porządku dziennym. Pozdrawiam Was kochani. Podejmujcie decyzje, których żałować nie będziecie. Peace out my niggas!
Dobrze wiedziec, ktore konta na dopal naleza do sklepu.. samemu robiacego sobie opinie tu i na portalu widze 😅 Trudno by bylo to zweryfikowac, gdybys panie nie byl tak aktywny na portalu. Jak one szybko w ciagu 2 dni sie wszystkie pojawily. Szkoda tylko, ze nowych klientow obsluguje/oszukuje wybiorczo. Szkoda tez, ze nie mozna dodac tu zdjec bo bym tu twoje wiadomosci wrzucil pajacyku. Czekam na kolejne pozytywy z innych kont. Tylko nie pisz ich w 1 dzien, bo od razu czuc smrod ;) DOBRZE NAPISAŁ ELNINO - pawciesklep nigdy nie zrobił exit-scamu. A te 3 exit-scamy, które wydarzyły się na forum należącym do eskopawełka dopal, to wzięły się z powietrza. Eska nie miał z tym nic wspólnego.. jeszcze bronił scamersów, podobnych zresztą do niego tak bardzo, że to najpewniej nie odbyło się be maczania w tym rąk pabla. Zresztą jedyny portal na którym takie szopki się nie odbywają to dopek. Tam jeszcze nigdy ŻADEN sklep nie zrobił exit-scamu. Tylko na dopal takie badziewie się dzieje.
Od chyba 2 czy nawet 3 lat sklep niezmiennie funkcjonuje jak trzeba. Żadnych przekrętów, zaginionych pak. Asortyment zawsze dobra jakość. Pewniak!
To oszust!!!!!
Od nas chciał 50tys złotych za baner reklamowy na swoim forum. jak zapytaliśmy o płatność escorów odpowiedział, że na jego konto btc mamy przelać bez żadnej pewności, że odda.
To jest oszukaniec oszukał vendora na 100% ziomek nikt sie nie podszył tylko to on sam. Na jego forum było 3 oszustwa vendorów, w których brał udział , uważajcie na te forum i ten sklep..
Jak najdalej!!!!!