Oceniono na 2 z 5

Jeg må være ærlig. Eroguide kan godt bruges til at verificere om noget er en scam. Men det er en forfærdelig hjemmeside for meget andet. Det er f.eks. en rigtig dårlig forum side. Du bliver rigtigt hu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lo rte side, der styres af diktatorer. Bryan sung har mere travlt med at dele advarsler ud, end svare på konkrete henvendelser. Tre henvendelser til deres support, hvorfor min profil er i karantæne 1... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ADVARSEL!!! Herinde bliver man beskyldt for at anmelde sin egen profil.. uden beviser, dog er dette sket alligevel, man får ikke en chance for at forsvare sig selv eller modargumentere da de bare ud... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Oplevelsen af Eroguide har for mig for det meste været god og nyttig info. For ikke så længe siden synes jeg man ændrede siden sig til at være meget striks med hvad der blevet mere striks og det har... Zobacz więcej

1,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Opret dig ikke som kunde eller…

Opret dig ikke som kunde eller glædespige på Eroguide.Dk det er det rene fup firma de sletter en med ordene “ skrid “ eller “smut ” det er virkelig umodent man kan ej hellere ikke kontakte dem via telefon nummer nummeret findes ikke

Eroguide føj skam jer deres hjemmeside burde lukke ned
De er hermed politi anmeldt
Jeg blev beskyldt for det ene og det andet
Fandenme klamt klamhugeri det er hvad i er føj

Vh
Kiki

29 maja 2023

very bad experience

my advertisement was blocked 5 days after publication. Apparently I asked the wrong question in the forum on the website. I wrote to support that I had not understood the rules and that the site being all in Danish was mistranslated by my webserver.

They never replied to my email, it really seems like a joke to me, as there are a lot of fake ads and with photos taken from other sites. My ad was real, my mistake human. It's not possible to ammunish a person in this way who works with that ad. Embarrassing situation especially after you read users with misogynistic opinions on the forum who apparently are not blocked.

11 października 2022
Oceniono na 4 z 5

Tak for en go oplevelse

Tak for en go oplevelse. At man støtte op om .virksomheder hvor man har fået en go ' behandling kan bla. Nævne cerix & massør på pille alle .37
2000 frb.

30 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Eroguide er en skamplet for vores samfund

At der overhovedet eksisterer et site hvor det er lovligt og muligt at skrive om kvinder som var de kvæg der skal rates på et marked er jo absurd, stødende, og helt ude af trit med tiden. Jeg forstår ikke hvordan dette site kan eksistere og ikke have mediernes bevågenhed. Hvorfor er det tilladt at beskrive og omtale kvinder som kvæg? Når racisme ikke er tilladt, hvordan kan det så være tilladt at have et offentligt forum hvor man kan skrive nedgørende og diskriminerende om kvinder? Det er en skændsel for et moderne samfund der vil bryste sig af at gå forrest i verden når det handler om ligestilling blandt kønnene., hvad er det for nogle mennesker der finder på, og tillader denne form for misogyni?
Man giver rask kvinder point efter udseende og sexevner. Når racisme ikke er tilladt, hvordan kan det så være at dette site får lov at eksistere? Hvad forskel er der på at tale nedgørende ( i det offentlige rum) om farvede mennesker og så at tale nedgørende om kvinder? Hvorfor er det ene tilladt når det andet ikke er? På eroguide dyrkes den indre svinehund. Her får krænkelserne frit spil. Her stortrives mandschauvinister og kvindehadere. Men da det er kvinder der krænkes tager ingen tilsyneladende notits. Udover mig selvfølgelig.

20 lipca 2021

ELENDIG ELENDIG ELENDIG

ELENDIG ELENDIG ELENDIG

Et sindsyg anstalt
Forstår ikke hvorfor sådan en side med en uetisk og dårlig morale der forskelsbehandler både brugere OG glædespiger kan eksistere. Vi må være flere om at gå til advokaten om det. Jeg har nogle veninder der er glædespiger som bliver svinet/mobbet og derinde og deres brugere opdigter falske historier for at få pigerne mobbet ud.
Forsvarer pigen sig eller som kunde hos pigerne eller er man bruger så udelukkes du uden grund.
Men deres andre yndlings brugere der sviner alle og enhver til må gerne stå derinde med deres nedladende kommentarer om andre personer

Der er meget galt her. Klamt og vulgært sted for umodne sjæle.

7 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

man blive smidt ud for at komme med…

man blive smidt ud for at komme med reelle anmeldelser, til gengæld kan de faste medlemmer komme med reelle løgne historier og fantasier, som bliver accepteret som rigtige
kors at nogle gider bruge tid der:

26 listopada 2020

Det forum er simpelhen det værste l..t

Det forum er simpelhen det værste l..t

Når man går ind og skriver en velment advarsel til brugerne om, at passe på med at have sex med thaimassage-pigerne i disse coronatider. Så bliver man simpelhen svinet til fra alle sider.

Tidligere sidste år skrev jeg selv en anmeldelse efter et besøg på en massageklinik, hvor jeg også havde fået lidt ekstra. Men fordi den ikke var helt aktuel, og små 2 måneder gammel, så blev jeg ligeledes svinet til der.

Samtidig udøver moderatorerne helt klart forskelsbehandling på folk.
Når man bliver svinet til af de faste brugere, og man så forsvarer sig mod det. Så bliver man fluks smidt ud, eller får karantæne.
Men det faste klientel kan tillade sig, at skrive hvad som helst. Det bliver der set igennem fingerne med.

Så godt at jeg kom ud af det elendige forum.

4 maja 2020
Oceniono na 1 z 5

Eroguide - moderatorer der ikke kan håndtere selv at være brugere.

Ledelsen og Moderatorerne er helt på månen. Eksempelvis er brugeren AROS formentlig den samme som moderator Stabilizer - og når han (AROS) afsløres som uvidende og repræsenterende dobbelte standarder - så bliver han hævngerrig, og udelukker brugere i sin egenskab af moderator. Herudover giver han opbakning til en horde af national konservative brugere, som jeg ikke vil nævne her. Og når denne horde udstilles - skrider Stabilizer omgående til udelukkelse. Det virker som om, Eroguide har en bestemt ekstremistisk national konservativ politisk dagsorden - og fungerer som platform for denne.

Eroguide opbevarer formentlig ulovligt alle mulige data om deres brugere - herunder ip-adresser, mail-adresser, telefonnumre, SEO oplysninger, civile navne og postadresser. Disse oplysninger anvendes endvidere til at tracke besøgende - og de anvender disse data til udelukkelsen. Eroguides debatplatform er desuden identisk med en anden stor platform på en søgemaskine. Ansatte her anvender måske data herfra til identificering af brugerne - og misbruger dermed eventuelt deres ansættelsesforhold til "hobby" virksomheden som moderatorer på Eroguide.

Datatilsynet har tidligere pålagt Eroguide.dk at slette oplysninger om bestemte brugere. Når dette sker brokker ledelsen sig åbenlyst med indlæg på hjemmesiden - dette tyder på en meget flosset moral og en helt igennem lemfældig og disrespektfuld omgang med brugernes data.

4 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

Desværre er ledelsen på Eroguide meget…

Desværre er ledelsen på Eroguide meget uprofessionelle.
Der er stor forskel på brugerne ifht. hvordan man bliver behandlet.
Ledelsen lader nogle brugere udtale sig MEGET negativt og nedladende om andre brugere, (Hvilket ledelsen i øvrigt også selv gør) uden nogen som helst beviser for deres påstande, mens andre bliver blokeret for samme opførsel.
I øvrigt er det svært at forstå, hvad der egentligt er foregået i mange af trådene i forummet, fordi ledelsen desværre meget ofte gør brug af at fjerne kommentarer som de ikke ønsker.
Jeg selv blev smidt ud fordi ledelsen mente, at jeg havde skrevet positive anmeldelser om mig selv og negative anmeldelser om andre... De begrundede deres anklager med, at jeg fra min hjemmeside linkede til anmeldelser, der var skrevet om mig. Det er der i øvrigt mange andre piger der gør, helt uden at blive stillet over for den slags anklager.
På mail har de også skrevet til mig, at de skam også har andre beviser imod mig - Men de er "desværre" hemmelige!
Jeg har netop taget kontakt til en advokat (Som i øvrigt mener, jeg har en god sag imod dem) fordi eroguide NÆGTER at slette de løgne de selv og en håndfuld brugere spreder om mig, nu på 4. år.
Dette er et site hvor ledelsen lader nogle brugere sprede løgne og skamme og mobbe andre i branchen ud, mens andre bliver blokeret for samme adfærd.
I øvrigt ER 70-80% af anmeldelserne derinde højst sandsynligt usande - og det gælder både positive og negative anmeldelser.

Personen der ejer Eroguide, ejer også siden Annoncelight - Her må pigerne ikke tage imod forudbetaling når de fx tilbyder telesex - Der blev jeg blokeret inde pga. forudbetaling. Da jeg ringede ledelsen på annoncelight op, og sagde, at jeg ikke kunne forstå hvorfor jeg var blevet blokeret pga forudbetaling. Sagde han med det samme: Nåååh jamen, det er nok fordi der er en der har ringet ind og anklaget dig for det! Dvs. at hvem som helst kan ringe ind og bare sige et eller andet og så blokerer de betalende kunder uden videre. (På annoncelight fik jeg så åbnet min profil igen)
Annoncelight gør i øvrigt selv brug af forudbetaling.

15 czerwca 2019
Oceniono na 1 z 5

Eroguide burde være stedet hvor brugere…

Eroguide burde være stedet hvor brugere af glædespiger kunne anmelde deres oplevelser .

Desværre er mange af brugerne i virkeligheden de piger der arbejder på de forskellige klinikker, og ikke nok med at de skriver positive og dermed falske anmeldelser af dem selv, de opretter flere profiler og får derfor flere positive anmeldelser .

Rigtige brugere der skriver om deres oplevelser bliver haglet ned, især hvis deres anmeldelse er negativ .

11 kwietnia 2019

Utrolig vulgært

Utrolig vulgært talende bestyrelse/management og for meget falske anmeldelser.
kan overhovedet anbefales til efterlysning eller råd og heller ikke til bare for at tilmelding sig som et medlem.
Man må ikke sige sin mening med mindre man er jo hvide og man må ikke anmelde racisme når man oplever dette.
Så skal man holde sin kæft. (NF Hyklere)
Medlemmerne snyder andre på websiden med falske anmeldelser af thai og glædes piger, så kommer man sikkert galt også til at spild penge på ingenting, og får dårlig service fordi det var tricks de er I gang i, især når service yderne er kræsne med hudfarve og hvis man er jo af en anden etnisk baggrund så skal man tage som den er og sige ikke et ord.
Jeg troede at vi boede i et fredlig land med dejlig mennesker.

Der skal IKKE findes nogen former for racisme i Danmark.
Er De med?

4 lipca 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej