Eriksen Skadedyrsservice Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Ochrona przed szkodnikami
  2. Stolarz

Napisane przez firmę

Eriksen Skadedyrsservice – professionel skadedyrsbekæmpelse i Grenaa, på Djursland, i Aarhus og Randers Eriksen Skadedyrsservice er en lokal og professionel virksomhed inden for skadedyrsbekæmpelse for både private, virksomheder, institutioner og fødevarevirksomheder. Med base i Grenaa hjælper jeg kunder i hele Djursland samt i Aarhus, Randers og de omkringliggende områder. Jeg har mere end 10 års erfaring fra skadedyrsbranchen og arbejder med en lang række forskellige skadedyrsproblemer. Det omfatter blandt andet rotter, mus, husmår, hvepse, myrer, væggelus, skægkræ, kakerlakker, møl, fluer samt problemer med fugle som duer og måger. Min tilgang er grundig og målrettet. Jeg forsøger ikke blot at behandle symptomerne, men at finde årsagen til problemet og forebygge, at skadedyrene vender tilbage. En af de ting, der adskiller Eriksen Skadedyrsservice fra mange andre skadedyrsfirmaer, er kombinationen af skadedyrsbekæmpelse og tømrerfaglig erfaring. Skadedyr kommer ofte ind gennem små huller, sprækker og svage punkter i en bygning. Når jeg har identificeret problemet, kan jeg derfor også hjælpe med at tætne adgangsveje og udbedre mindre skader på eksempelvis træværk, lister og isolering. Det giver mulighed for en samlet løsning, hvor både bekæmpelse, forebyggelse og reparation kan håndteres af den samme fagperson. Jeg lægger stor vægt på personlig service og direkte kontakt. Som kunde får du en fast fagperson gennem hele forløbet, hvilket giver kontinuitet og et bedre kendskab til både ejendommen og den konkrete udfordring. Jeg prioriterer hurtig respons, ærlig rådgivning og løsninger, der er tilpasset den enkelte situation. For virksomheder tilbyder jeg desuden skræddersyede service- og sikringsaftaler med fokus på forebyggelse, monitering og dokumentation. Det kan være relevant for blandt andet fødevarevirksomheder, lagerhaller, produktionsvirksomheder, institutioner og boligselskaber, hvor et skadedyrsproblem kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser. Ved vanskelige rotte- og gnaversager tilbyder Eriksen Skadedyrsservice også opsporing med certificeret rottehund. Kombinationen af professionel detektering, skadedyrsfaglig erfaring og tømrerfaglig viden gør det muligt at lokalisere problemerne og arbejde målrettet med både bekæmpelse og sikring. Eriksen Skadedyrsservice er først og fremmest en lokal skadedyrsbekæmper med fokus på kvalitet, faglighed og langsigtede løsninger. Uanset om der er tale om akut rottebekæmpelse, mus på loftet, en husmår, et hvepsebo, væggelus eller behov for forebyggende skadedyrssikring, arbejder jeg for at løse problemet grundigt og professionelt. Jeg dækker hele Norddjurs og Syddjurs med udgangspunkt i Grenaa, herunder blandt andet Auning, Allingåbro, Ebeltoft, Rønde, Hornslet, Kolind, Ryomgård, Glesborg, Bønnerup Strand og Fjellerup. Derudover hjælper jeg kunder i Aarhus og Randers samt de omkringliggende områder. Hos Eriksen Skadedyrsservice får du dermed ikke kun skadedyrsbekæmpelse, men en samlet løsning med fokus på at fjerne problemet, forebygge nye angreb og sikre bygningen mod fremtidige skadedyr.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

8 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god og hurtig service

Virkelig god og hurtig service. Vi havde en del hvepse i vores gavl. Mads kom hurtigt, og fik det klaret professionelt. Fantastisk service, vil klart ringe igen.

14 sierpnia 2026

Odpowiedź od Eriksen Skadedyrsservice

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord Betina. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med servicen. Tak for tilliden.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig respons, effektiv og ordenlig

Hurtig respons, effektiv og ordenlig.
Jeg har fået rigtig god hjælp til både hulmursfluer, myrer i indkørselen og rotter under skuret, samt at jeg har fået rigtig god vejleding også.
Derfor ved jeg, at jeg er ikke i tvivl om, hvem der bliver sendt bud efter. Eriksen selvfølgelig!

10 czerwca 2026

Odpowiedź od Eriksen Skadedyrsservice

Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse og ikke mindst for din tillid til, at jeg er den, du ringer til næste gang. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig.

Hvepsebo

Vi havde et hvepsebo på loftet. Mads kom samme dag og fik styr på hvepsene, plus vi fik en god snak om hvepseadfærd. En rigtig god oplevelse.

31 lipca 2026

Odpowiedź od Eriksen Skadedyrsservice

Tusind tak for din fine anmeldelse Pia. Det var en fornøjelse at hjælpe dig med hvepseboet, og jeg er glad for, at du havde en god oplevelse.

Super god service

Super god service, kan varmt anbefales

27 sierpnia 2026

Odpowiedź od Eriksen Skadedyrsservice

Tusind tak for de 5 stjerner og for din positive tilbagemelding. Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med min hjælp og service.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig udrykning ved mus i vores…

Super hurtig udrykning ved mus i vores skur.
Venligt og dedikeret service niveau.!
Man føler sig i gode hænder. Opgaven løst i skuret.
Jeg giver min største anbefaling

7 sierpnia 2026

Odpowiedź od Eriksen Skadedyrsservice

Mange tak for den flotte anmeldelse Heine og for de pæne ord om servicen. Det betyder meget.

Oceniono na 5 z 5

Har 2 gange i år haft bud efter Eriksen…

Har 2 gange i år haft bud efter Eriksen Skadedyrsservice.
1. gang var det mange myrer i og under terrasse og bekæmpelsen virkede fint.
2. gang var et problem med hvepse under gavludhæng og inde i hulmuren. De er der så heller ikke mere.

Begge besøg var med god humor og præcis information i forhold til problemerne. Klar anbefaling herfra.

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od Eriksen Skadedyrsservice

Mange tak for den gode anmeldelse Søren. Jeg er rigtig glad for din positive tilbagemelding og for, at du har været tilfreds med den behandling og service, du har fået.

Myrer

Vi har brugt Mads nogle gange i forbindelse med problemer med myrer, og begge gange har oplevelsen været 100 % professionel.

Han gør virkelig en indsats for at finde frem til selve kolonien, hvis det er muligt, i stedet for bare at sætte en lokkedåse og køre igen. Man kan mærke, at han går grundigt til værks og ønsker at finde den rigtige løsning på problemet.

Klar anbefaling herfra.

1 sierpnia 2026

Odpowiedź od Eriksen Skadedyrsservice

Tusind tak for din flotte anmeldelse Janus og de 5 stjerner. Det er altid dejligt at høre, når min indsats har gjort en forskel, og jeg sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Super service, er grundig, meget professionel.

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Eriksen Skadedyrsservice

Tusind tak for de 5 stjerner Heidi og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for mig, og jeg er glad for, at du har været tilfreds med min hjælp.

Eriksen Skadedyrsservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej