Ergotec Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

1. Meble biurowe
  2. Dostawca sprzętu biurowego

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har handlet med ergonomiske produkter til arbejdspladsen i over 20 år

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Super kunde service af Michael

Super kunde service af Michael, som kom ud og fremviste flere mulige kontorstole. Kan i den grad anbefale dem

28 maja 2026
Logo Ergotec

Odpowiedź od Ergotec

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og anbefaling.

Vi er meget glade for at høre, at du oplevede en professionel og personlig service fra Michael. At kunne præsentere flere relevante løsninger og hjælpe vores kunder med at finde den rette kontorstol er en vigtig del af vores arbejde, så det er en stor fornøjelse at læse din feedback.

Vi sender naturligvis dine rosende ord videre til Michael.

De bedste hilsner / Ergotec

Oceniono na 1 z 5

Forkert stol leveret

Forkert stol leveret, fejl blev afvist, og dårlig kundeservice hele vejen igennem
Jeg havde kontakt med Ergotec ApS i 2019 i forbindelse med en ergonomisk stol, men forløbet blev meget skuffende.
Til at starte med fik jeg leveret den forkerte stol og ikke den model, jeg faktisk havde bestilt. Jeg havde specifikt bedt om en Malmstol R4, fordi jeg allerede vidste 100 %, at netop den model fungerede for mig.
I stedet fik jeg en Malmstol 4000 og fik indtryk af, at den var det samme eller tilsvarende. Det viste sig ikke at passe, og jeg måtte selv undersøge det nærmere ved at kontakte Malmstol i Sverige for at få klarhed over forskellen på modellerne. Det burde ikke være kundens opgave.
Da jeg efterfølgende gjorde opmærksom på problemerne, forklarede jeg også, at ryggen var forkert, og at sædet var for langt. Alligevel blev jeg mødt med forklaringer om, at de havde gjort det rigtige, og at stolen var specialbestilt, så den ikke skulle tages retur.
Det mest skuffende er, at man ikke lyttede til mig som kunde, selvom jeg tydeligt fortalte, hvilken model jeg vidste virkede, og hvorfor den leverede stol ikke fungerede.
I dag sidder jeg derfor på en dårlig brugt stol fra kommunen, fordi den rigtige løsning aldrig kom på plads.
Når man arbejder med ergonomi og specialstole, forventer man faglighed, ærlighed og at kunden bliver taget alvorligt. Det oplevede jeg desværre ikke her.

21 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ergotecs undervisningstole

Vi har købt ergotecs undervisningstole til unge, da vi blev rådgivet af sælger til at købe dem med løftet om, at de var særligt gode til specialundervisningselever med diagnoser såsom ADHD og Autisme, da der skulle være god bevægelsesfrihed på stolen som kan vippe og dreje i sæde og ryg.
Vi er en lille intern skole og specialundervisningstilbud, der har indrettet vores skole, så rammerne passer til vores elever med forskellige diagnoser. Vi blev derfor meget skuffede, da vi modtog stolene fra ergotec, som slet ikke levede op til løftet om god bevægelsesfrihed. Stolene kan ikke vippe i sæde og ryg og eleverne bryder sig ikke om at sidde på dem. Da jeg efterfølgende kontaktede ergotec i håbet om at kunne returnere stolene, blev jeg afvist med: "stolene er taget hjem på ordrer og kan derfor ikke returneres"
Ringere kundeservice har jeg ikke oplevet. Og slet ikke overfor et lille specialundervisningstilbud, der gerne vil give sine elever de bedste rammer for undervisning og ikke har økonomi til at købe andre stole.
Jeg anbefaler, at man ikke køber gate student stolene til sine elever og slet ikke, hvis det er elever i specialundervisningen, da de kan forstyrre der koncentration frem for at hjælpe dem.

7 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Relax E Otium stol kan varmt anbefales.

Kørte til Lejre for at se showroom med forskellige stole. Dejlig fremvisning af stolene med afprøvning. Endte med at købe en Relax E Otiumstol med lift. Så på stolen en onsdag, og da stolen var på lager blev den allerede leveret om fredagen kun 2 dage efter besigtigelse. Jeg er meget tilfreds med stolen, det er en nydelse at kunne sidde afslappet i en stol, når forskellige handicaps gør sig gældende for mit vedkommende. Firmaet kan varmt anbefales.

23 grudnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Super service. Ringede om en stol, der ikke er i produktion længere, men den blev bygget og sendt. Tak for hjælpen :)

15 grudnia 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej