il n'existe aucun vrais site vous allez perdre votre argent fouillez cette plateforme elle va saboter votre seo

they are scamers they scamed me 300 eur don't buy or sell links on ereferer.com. Note: Only one of them was author profile the rest of the links were not author. My buyers was statisfied your tea... Zobacz więcej

Nous avons été alertés par l’un de nos prestataires que " Ereferer " utilise et commercialise indûment des prestations en utilisant le nom du média de presse Le Bulletin Bordelais. Nous teno... Zobacz więcej

Les métriques des sites du catalogue sont fausses, j'ai acheté un article contenant un backlink pointant vers mon site, les métriques EREFERER indiquaient un domaine autority de +50, après achat ( ou... Zobacz więcej

1. Usługi SEO

La plateforme de netlinking et de référencement leader.

2,4

Słaba

They are Scammers they deactivated my…

They are Scammers they deactivated my account when I tried to withdraw my funds

3 stycznia 2024

Odpowiedź od ereferer.com

We deactivate accounts of publishers who sell false publications like : profile page, forum, nofollow. We protect our customers from scammers.

Irresponsible not knowledge

Irresponsible not knowledge, for them forbes and blog both is the same. They will take money for publishing on forbes.com and they will publish you on forbess.net ??!!! bunch of irresponsible people.

30 czerwca 2023

Odpowiedź od ereferer.com

You paid $10 for a publication on forbess.net and not on forbes.com. You should have look carefully the domain name.

Ereferer is scammer site

Ereferer is scammer site, I earned 104 euro and they deleted my account.

30 czerwca 2023

Odpowiedź od ereferer.com

Because you didn't published a post but you created a free author profile page. So we refunded our client.

they are scamers they scame me 300 eur…

Note: Only one of them was author profile the rest of the links were not author. My buyers was statisfied your team intentionaly susspend my account. I had contacted one of the buyer by their social platform. He said "Ereffer did'nt refund them. Or anyother action made by them"

So, stop giving useless and pointless explainations.

1 kwietnia 2023

Big scam

Big scam , i got 50 euros from selling links in their website then they suspended my account dont ever sell links there. Grande arnarque a eviter

6 października 2022

Odpowiedź od ereferer.com

Because the link was nofollow and you refused to change it.